Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Aanpasbedrijf lesautosAanpasbedrijf rolstoelautosAuto aanpasbedrijfAuto aanpassingen mindervalidenAutorijles mindervalidenKofferbakliften

Den Haag

Wateringen

Westland

Zoetermeer

Leiden

AdvertorialAanmelden & adverteren

Anders Autotechniek, Den Haag (Zuid-Holland)

Wij zijn het bedrijf als het gaat om dubbele bediening voor een lesauto

Dubbele bedieningen inbouwen in lesauto´s is een specialisme dat wij als geen ander verstaan. Wij gebruiken daarvoor stangen omdat dit, naar onze mening, de meest veilige oplossing is. Heeft u dus een rijschool en bent u op zoek naar een bedrijf die een dubbele bediening in uw lesauto kan monteren, dan zijn wij graag u partner. Om met ons in contact te treden of om onze uitgebreide website te bekijken, hoeft u uitsluitend links op één van de oranje knoppen te klikken.

Inbouwen dubbele bediening lesauto

Voor het inbouwen van een betrouwbare dubbele bediening, zoals van het merk Veigel in uw lesauto, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons dubbele bedieningssysteem gaat lang mee aangezien het eenvoudig in te bouwen is in een nieuwe auto. Het toegepaste kabelsysteem leent zich er uitstekend voor om overgebouwd of ingebouwd te worden. Ze zijn kwalitatief zeer goed. Elk auto interieur is weer anders en doordat onze dubbele bediening vrij neutraal is uitgevoerd, valt deze bij optimale plaatsing nauwelijks op evenals de bodemplaat, pedalen, plaatsing van airco etc. Deze factoren bepalen vaak de plaats van de dubbele bediening en de ruimte die overblijft voor de voeten, alsmede de kracht die nodig is voor het intrappen van de pedalen aan de dubbele bedieningzijde.

Wij zijn specialist als het gaat om het inbouwen van een dubbele bediening in een bestaande lesauto, maar kunnen deze ook weer in een nieuwe auto monteren. Met een korte proefrit wordt het geheel gecontroleerd op de juiste werking. Zo kunt u de kosten laag houden bij de aanschaf van een nieuwe auto om rijlessen in te geven. Onze contactgegevens kunt u vinden door links op één van de oranje knoppen te klikken.

Lesbediening

De ene lesnemer vraagt om meer aandacht dan de ander. Juist die persoonlijke vooruitgang is interessant, want dat heeft allemaal te maken met de manier waarop u uw lessen geeft. Daarnaast zijn de weersomstandigheden nooit hetzelfde in ons land en moet u continue de verkeerssituatie in de gaten houden. Door een betrouwbare dubbele bediening in uw lesauto te laten bouwen, kunt u ingrijpen wanneer het nodig is.

Als iemand net begint met het nemen van rijlessen wordt het gaspedaal nog weleens verwisselt met het rempedaal met alle gevolgen van dien. Vaak wordt eerst geoefend op een rustig parkeerterrein of industrieterrein in de omgeving. Het is aan u, als rijinstructeur, om te besluiten wanneer iemand zover is om zich tussen het andere verkeer te begeven. Door het laten inbouwen van een dubbele bediening in de lesauto kunt u remmen, koppelen en eventueel ook gas geven als dat nodig is.

Kabelbediening lesauto

Er zijn heel wat regels waar u zich als autorijschoolhouder aan moet houden en u weet dat u een lesauto met dubbele kabelbediening of stangbediening van het merk Veigel, niet kant en klaar bij een autodealer kunt kopen. Let u erop bij aanschaf van een auto, dat een auto met twee of drie deuren alleen voor rijlessen mag worden gebruikt, niet voor een rijexamen.

Een lesauto moet aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet er naast een Veigel dubbele bediening ook aparte stoelen zijn voor de instructeur en de lesnemer. Ook aan de afmetingen van de spiegels worden bepaalde eisen gesteld en de bolling van het spiegelglas mag niet te sterk zijn. Wij, als gespecialiseerd bedrijf in het ombouwen van auto’s tot een lesauto, vertellen u er graag meer over en wilt u weten wat de kosten voor onder andere een dubbele bediening zijn, belt u ons dan even.

Autoaanpassingen

Daarnaast zijn wij ook specialist in het aanpassen van auto’s voor mensen met een beperking, bijvoorbeeld wanneer u niet beide handen of benen kunt gebruik. Voor rolstoelgebruikers hebben wij meerdere opties om toch mobiel te zijn. U kunt dan denken aan oprijplaten, kofferbakliften, draaistoelen, rolstoelliften. Deze producten worden door ons op een verantwoorde wijze ingekocht, zodat wij in staat zijn om uw auto op deze manier betaalbaar aan te passen.

Ons werkgebied is niet alleen Den Haag, maar wij komen voor autoaanpassingen ook in de volgende plaatsen Wateringen, Westland, Zoetermeer, Leiden, maar ook Rotterdam, Delft en Leidschendam. Daarnaast behoren Naaldwijk, Vlaardingen, Wassenaar, Noordwijk, Alphen a.d Rijn, Gouda en Spijkenisse en alles wat daar tussen zit ook tot ons werkgebied. Schakelt u ons maar eens in dan zult u zien dat wij niet alleen goed zijn, maar ook nog eens niet duur.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Beperking