Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Onze huidbehandelingen zorgen ervoor dat acné effectief en pijnloos wordt verwijderd

De basisoorzaak van acne is hormonaal, maar ook genetische aanleg lijkt een rol te spelen. Mensen met acné hebben veelal een vette en glimmende huid. Het ontsiert de huid en soms ontstaan er littekens door het uitknijpen van de puistjes. Het kan in het dagelijks leven voor behoorlijk wat belemmeringen zorgen. Wellicht heeft u al talloze middeltjes geprobeerd, maar niets helpt afdoende? Maakt u dan eens bij ons een afspraak voor een Xperience acné behandeling.

Wij bewijzen u graag dat acné wel degelijk op een effectieve en vrijwel pijnloze wijze verwijderd kan worden. De prijs voor een dergelijke behandeling staat vermeld op onze website en als u daar een kijkje neemt, dan ziet u ook de nodige informatie betreffende de mogelijkheden tot vergoeding door de (aanvullende) zorgverzekering. De ervaringen met de eerder genoemde behandeling zijn erg positief, maar dit geldt ook voor de andere huidbehandelingen die wij aanbieden.

Een effectieve acné huidbehandeling

Eén van de oorzaken van acné is de aanwezigheid van een verhoogde talgproductie in uw lichaam door hormoonveranderingen. Door de grote hoeveelheid talg kan de uitvoergang, ook wel poriën genoemd, verstopt raken en zo ontstaan die lelijke pukkels. Daarnaast zijn er natuurlijk andere factoren die een rol spelen zoals een ongezonde levensstijl, slechte voeding en roken kunnen bijdragen aan acné. Wilt u een gezondere huid, dan kunt u bij ons terecht voor een effectieve behandeling tegen acné Vanuit veel plaatsen zijn wij goed bereikbaar zoals:

 • Wijchen
 • Arnhem
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Valkenswaard
 • Waalre
 • Aalst
 • Best
 • Son en Breugel
 • Oirschot
 • Nuenen
 • Maarssen

U kunt zelf ook een aantal maatregelen nemen tegen het ontstaan van die vervelende puistjes. Acné ontstaat meestal in de puberteit, omdat dan de hormoonveranderingen dan voor het eerst plaatsvinden. Dit geldt zowel voor jongens als voor meisjes. Door de huid reeds op jonge leeftijd al goed te verzorgen en regelmatig te reinigen kunnen vervelende littekens worden voorkomen. In de praktijk zien we veel dat de ene helft van het gezicht meer pukkels heeft dan de andere helft en dit kan komen door uw slaaphouding. Het is dan ook aan te raden uw kussensloop zeer regelmatig te verschonen, want door allerlei haarproducten en haarvetten kunnen uw poriën verstopt raken.

Littekenweefsel

Puisten zijn vaak moeilijk te bestrijden en er kan zich zelfs littekenweefsel vormen zoals ronde gaatjes in uw huid. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat dit heel hinderlijk is voor u en u in bepaalde zaken belemmert. Onze acné behandelingen zijn zeer effectief en de prijzen zijn scherp, want wij vinden dat een dergelijke behandeling voor iedereen betaalbaar moet zijn. Het belangrijkste bij de behandeling van een acné huid is het stilleggen van de propioon-bacterie. Daarna komt het matteren van de roodheid, het reguleren van de talgproductie, het hydrateren van de huid, het herstellen van de kapotte huid en het voorkomen van nieuwe ontstekingen.

Wij bieden ook acné kuren voor thuisgebruik. Wanneer u bijvoorbeeld een Xperience Acné kuur bij ons koopt krijgt u daarbij gratis een huidanalyse en natuurlijk advies hoe u het beste dit product in uw eigen vertrouwde omgeving kunt gebruiken. Het grote voordeel is dat u zelf kunt bepalen wanneer u het gebruikt zonder dat u last heeft van nieuwsgierige blikken.

Onze praktijk in Nijmegen

Naast het feit dat u in onze praktijk in Nijmegen altijd welkom bent, raden wij u wel aan om eerst even na te gaan of wij aanwezig zijn. Zo komt u nooit voor niets langs. Onze openingstijden, prijzen en onze voorwaarden vindt u op de website. Als u door de week drukbezet bent, dan kunt u ook op zaterdag bij ons terecht. Verwen uzelf eens met één van onze fijne behandelingen en maak vandaag nog een afspraak.