Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Aanpasbedrijf lesautosAanpasbedrijf rolstoelautosAuto aanpasbedrijfAuto aanpassingen mindervalidenAutorijles mindervalidenKofferbakliften

Den Haag

Wateringen

Westland

Zoetermeer

Leiden

AdvertorialAanmelden & adverteren

Anders Autotechniek, Den Haag (Zuid-Holland)

Uw autostoel meer naar achteren plaatsen of verhogen is door ons zo geregeld

Bent u bijvoorbeeld erg lang of heeft u een lichamelijke handicap, dan kan het meer naar achteren plaatsen van uw autostoel of deze verhogen de oplossing zijn. Vrijwel alle auto´s hebben hierin een beperkte marge, zodat u al snel vast loopt. Anders auto verzorgt zonder problemen en met behoud van veiligheid en garantie een stoelverhoging of het meer naar achteren plaatsen van de autostoel. Als u hier met ons verder over wilt praten, klik dan eens links op één van de oranje knoppen. Op deze wijze kunt u trouwens ook onze website bekijken.

Autostoel aanpassen

In een auto is enorm veel verstelbaar, zodat u comfortabel en veilig kunt autorijden. Een goede zithouding is één van de belangrijkste zaken. U raakt minder snel vermoeid, hebt een beter zicht, voelt beter wat uw auto doet, kunt sneller en veiliger reageren en bij een aanrijding werken de passieve veiligheidssystemen, zoals airbaigs en veiligheidsgordels, het beste als u goed in de auto zit.

Uw stoel staat te ver naar voren wanneer uw bovenbeen bij maximaal induwen van de pedalen de zitting induwt. Bij de instelling van de chauffeursstoel moet u de positie van de zitplaats én de rugleuning aanpassen aan uw lichaam. Wij lossen dit op door de stoel rail te veranderen, zodat u uw autostoel meer naar achteren kan plaatsen of verhogen . De stoel blijft wel met de originele bouten op de originele bevestigingspunten staan.

Onvoldoende beenruimte?

Voor een aantal beroepen, zoals vertegenwoordiger of manager, zit men vaak uren lang in een autostoel. Soms in een auto die ook door anderen wordt gebruikt. In een kleine ruimte moet men het zich gemakkelijk zien te maken en de autostoel is een belangrijk onderdeel van de werkplek.

Vooral van lange mensen krijgen wij regelmatig het verzoek de autostoel meer naar achteren te plaatsen. Een goed instelbare autostoel kan klachten aan de rug, schouders en bovenbenen voorkomen. Natuurlijk is een niet juiste stoelafstelling slecht voor uw zithouding. De stoelafstelling moet zo zijn, dat u altijd een goed zicht hebt in de spiegels en alle noodzakelijke bedieningsorganen in de auto goed en soepel kunt bedienen.

Stoel rail veranderen

Een goede rijhouding is een ontspannen houding, zonder onderuit te zakken. Een goede houding zorgt ervoor dat u langere tijd kunt rijden zonder dat u moe wordt of klachten krijgt. Wij zorgen hiervoor door de rail van uw autostoel zo aan te passen dat u meer naar achteren kunt zitten.

De juiste positie van de zitplaats kunt u controleren door een eenvoudige manier. Bij het induwen van het koppelingspedaal moet uw been licht gebogen zijn. Als u met een automaat rijdt, plaats dan de linkervoet links naast het rempedaal en breng zo de zitting in de juiste stand. Als u in de autostoel zit dient de binnenspiegel zo afgesteld te zijn dat u zonder uit uw stoel te hoeven veren het hele achterraam zichtbaar is. De buitenspiegels stelt u in zodat deze ongeveer gelijk is aan de horizon.

De juiste afstand tussen rugleuning en stuur is eenvoudig te bepalen. Strek uw armen en leg uw polsen op het stuur. Als uw rug niet loskomt van de rugleuning, dan zit u in de juiste zithouding.

Stoelverwarming achteraf inbouwen

Sinds kort is het bij ons mogelijk om uw autostoel ook achteraf met stoelverwarming uit te rusten. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Carboluxe; de nummer 1 aanbieder van achteraf te monteren stoelverwarmingen. Dit type stoelverwarming is leverbaar voor ieder merk en model, ongeacht het bouwjaar en is tevens geschikt voor bekledingen uit textiel en leer. Wij kunnen deze stoelverwarming monteren voor de prijs van € 220,00 exclusief BTW per stoel. De bediening geschiedt middels een schakelaar in het dashboard.

Als autoaanpassingsbedrijf hebben wij een imago opgebouwd dat staat voor eerlijk advies, klantvriendelijkheid, snelle levering en een topproducten. Heeft u lichamelijke klachten in uw auto en moeite de juiste zit te vinden? Neemt u dan contact met ons op voor advies. Ons autobedrijf is gevestigd in Den Haag, maar wij werken ook ver daarbuiten in onder andere de plaatsen Wateringen, Westland, Zoetermeer en Leiden. Surft u maar eens naar onze site door links te klikken op één van de oranje knoppen.