Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Aanpasbedrijf lesautosAanpasbedrijf rolstoelautosAuto aanpasbedrijfAuto aanpassingen mindervalidenAutorijles mindervalidenKofferbakliften

Den Haag

Rotterdam

Delft

Voorburg

Leidschendam

Naaldwijk

AdvertorialAanmelden & adverteren

Anders Autotechniek, Den Haag (Zuid Holland)

Bij ons kunt u rijles krijgen in een aangepaste auto

Voor mensen met een lichamelijke beperking biedt Anders Auto de mogelijkheid om rijles te krijgen in een aangepaste auto . Onze auto is voorzien van handbediening en andere aanpassingen, zodat mensen met een beperking aan één been of aan beide benen perfect leren autorijden. Onze rijinstructeurs hebben een gedegen opleiding, zodat het rijles krijgen in een aangepaste auto niet onder doet voor rijlessen in een standaard wagen. Wilt graag op deze wijze rijlessen volgen, klik dan links op één van de oranje knoppen om in contact met ons te komen.

Autorijden met een handicap

Onze overheid heeft diverse wetten en regels gemaakt, zodat mensen met een beperking zoveel mogelijk aan de samenleving kunnen deelnemen. Toch blijft het voor mensen met een beperking lastig om aan het openbaar vervoer deel te nemen. Daarom bieden wij rijlessen aan in een aangepaste auto, zodat ook u kunt deelnemen aan het verkeer. U bent niet meer afhankelijk van anderen en u bent veel mobieler. Dit kan zijn voor uw werk of om er gewoon eens lekker tussenuit te gaan. U kunt lezen aan welke voorwaarden u moet voldoen door links op één van de oranje knoppen te klikken.

Wij leren hoe u met een handicap toch veilig auto kunt rijden. Een rijles in een aangepaste auto is wat wij u bieden, afgestemd op uw beperking. Wij zijn graag uw adviseur bij mobiliteitsproblemen. De aangepaste auto, waar u rijles in krijgt, is voorzien van handbediening, linker gaspedaal en een richtingaanwijzer en ruitenwisser aanpassing. Uitermate geschikt voor mensen met een handicap aan één of beide benen die willen leren autorijden en zo lekker onafhankelijk kunnen rondrijden.

Auto aanpassingen

De auto aanpassingen doen wij allemaal zelf in huis. U kunt dan onder andere denken aan kofferbakliften, een draaistoel of zwenkstoel, rolstoel vastzetsysteem en oprijgoot in de auto of bus en handbediening. U kunt dan gas geven en remmen met uw hand. Wij monteren gas- en remsystemen van KIVI. De handbedrijfsrem wordt naast het stuur gemonteerd, waardoor de eventuele verstelbaarheid van het stuur intact blijft. De elektronische KS gasring wordt gemonteerd op het stuur. Door middel van het induwen van de ring kunt u remmen en deze wordt aangesloten op één van de contacten in het stuur. Autorijden met een handicap is zeker mogelijk, wij laten het u zien. Er gaat een wereld voor u open.

Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een kwaliteitsvol leven en wij doen ons best een steentje hier aan bij te dragen. Of u nu een handicap hebt of niet, u bent een volwaardige burger van onze samenleving. En wij begrijpen dat u net zo vrij wilt zijn als ieder gezond mens. Daarom zijn wij ook gestart met onze rijschool waar u rijles kunt volgen in een aangepaste auto.

Mogelijkheden autorijden met een beperking

Wanneer u links op één van de oranje knoppen klikt, komt u terecht op onze uitgebreide website. U vindt daar een button snelzoeken. Wanneer u daarop klikt, kunt u aangeven welke beperking u heeft. Wij laten u dan een lijst zien met mogelijkheden en zijn ervan overtuigd dat wij u dat kunnen bieden wat u nodig heeft om prettig en veilig in een aangepaste auto te rijden.

U mag echter niet zomaar in een aangepaste auto rijden, u moet hier toestemming van krijgen van het CBR. Op uw rijbewijs komen dan codes te staan, en die verwijzen naar de autoaanpassingen die aangebracht mogen worden. Wanneer u besluit rijles in een aangepaste auto te nemen, zullen wij samen met u een aantal zaken doornemen en natuurlijk begeleiden wij u graag in het gehele proces.

Op onze website vindt u veel informatie over de wetgeving. Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn, zodat u zich goed kunt voorbereiden. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag. Ons werkgebied is echter veel breder, wij komen in onder andere de plaatsen Wateringen, Westland, Zoetermeer, Leiden maar ook in Rotterdam, Delft, Voorburg, Leidschendam, Naaldwijk, Vlaardingen en het mooie Wassenaar.

Wij werken samen met een aantal erkende verkeersscholen; kijkt u maar eens onder de button rijles in aangepaste auto. Wij hopen u snel te mogen verwelkom en wilt u met ons een afspraak, dan kan dit uiteraard. Is het vervoer voor u een probleem? Dan vinden wij daar samen zeker een oplossing voor.