Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
BootmotorenBoottrailersBoten occassionsPolyesterreparatieWatersportartikelen

Admiral boottrailers

HZ boottrailers

Pega boottrailers

Boottrailer verhuur

Trailerstalling

AdvertorialAanmelden & adverteren

AVR Watersport, Waddinxveen (Zuid-Holland)

AVR Watersport is één van de beste en goedkoopste bedrijven in boottrailers, trailerstalling of winterstalling van uw boot of sloep

Ons bedrijf beschikt over diverse soorten en merken boottrailers zoals Amiral, HZ en Pega. Om een boot te vervoeren is het belangrijk dat u over een goede boottrailer beschikt. Met uw vaartuig op pad gaan zonder dat u op de hoogte bent van welke eisen er worden gesteld, kan u in problemen brengen. Dit wilt u natuurlijk niet en wij zijn het aangewezen bedrijf om u op weg te helpen. De trailers die wij te huur aanbieden zijn goed uitgerust en voldoen aan alle wettelijke eisen. Er gelden bepaalde maximum afmetingen, zowel voor de boot als ook voor de mast, maar ook het zicht via de achteruitkijkspiegels is belangrijk. Daarnaast kan uw trekhaak een beperkende factor zijn. Wij adviseren u graag en in ons assortiment hebben wij vast voor u een trailer die uw boot veilig naar de plaats van bestemming kan brengen. Bel ons of maak met ons een afspraak, zodat u zelf de mogelijkheden kunt bekijken als het gaat om het huren van een boottrailer, trailerstalling of winterstalling.

Pega boottrailers

U wilt varen op de mooiste plekjes, maar om daar te komen is een boottrailer onmisbaar. De koning van alle trailers is natuurlijk de Pega. Als trotse booteigenaar wilt u zorgeloos varen en ongestoord kunnen genieten van uw vrijheid op het water. AVR Watersport uit Waddinxveen begrijpt dit als geen ander. Een boottrailer mag nooit een obstakel, maar moet juist een gemak voor u en uw boot zijn.

Wij zijn het er allemaal over eens, een trailer moet veilig zijn. Een boottrailer van Pega beschikt over een degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het robuuste chassis is de basis voor een uitstekende wegligging. Vanzelfsprekend voldoen boottrailers van dit topmerk aan alle wettelijk gestelde Europese normen.

Een trailer voor een sloep van Admiral

Voor het vervoer van sloepen van Admiral kunt u uiteraard ook bij ons terecht, want wij hebben ook boottrailers van Admiral. Een sloep kan natuurlijk verschillende afmetingen hebben en u heeft dan ook de keuze uit verschillende afmetingen trailers. Tussen een sloep en een boot zit weinig verschil. Vroeger gebruikte met een boot als werkvaartuig en een sloep als personenvervoer. De sloepen werden soms voorzien van snijwerk en geschilderde voorstellingen. De boten hadden een eenvoudig karakter. Het verschil is in de loop der jaren vervaagd en nu worden beide meestal als pleziervaartuig gebruikt. Met de toegenomen populariteit van de sloep zien wij steeds meer fantastische open sloepen varen met de lengte en de luxe van een motorboot.

Boottrailers van HZ

U kunt bij ons niet alleen boottrailers huren, maar ook kopen. Wij verkopen diverse HZ trailers in verschillende prijsklassen. Het is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen van uw boot of sloep waar u voor kiest. Een veel verkochte boottrailer is de HZ trailer 4.5. Deze is geschikt voor sloepen tot en met 4,5 meter met een laadvermogen tot en met 500 kg. Hij is voorzien van kimrollen, kielrollen, en neuswiel en een complete lier. Een veilige en comfortabele trailer om uw boot mee te vervoeren.

Ook de HZ rubberboottrailer 5, bestemd voor de iets langere boot, doet het goed. Hij is voorzien van diabolo kiemrollen, kielrollen en uiteraard een compleet liersysteem om uw boot veilig te water te laten gaan. De banden zorgen voor een perfecte wegligging.

Transport door AVR Watersport

Het rijden met een trailer is eenvoudig als u lekker rechtdoor kunt rijden en wanneer de weg ruim en rustig is, is er niets aan de hand. Het wordt ingewikkelder als het druk is en als een weg smal en minder makkelijk begaanbaar is. Dan is het wel handig als u weet wat u moet doen en u niet vast komt te zitten door onkunde. Met een rijbewijs B mag u een trailer tot en met een bepaald gewicht trekken, maar met een rijbewijs BE leert u ook hoe u met dit soort ongemakkelijke situaties het beste kunt omgaan.

Wilt u liever zelf niet rijden, dan zorgen wij voor het transport van uw boot. Voor iedere maat vaartuig kunnen wij het juiste transport verzorgen. Met onze expertise brengen wij uw vaartuig, klein of groot, snel en veilig op de plaats van bestemming of dit nu is in Huizen, Loosdrecht of Vinkeveen. Het kan zijn dat u uw boot of trailer om een andere reden op een door u gewenste locatie wilt hebben voor bijvoorbeeld:

  • Het reviseren van uw sloep
  • Winterstalling van uw boot voor een langere periode
  • Het plaatsen op een verkoopterrein niet nabij vaarwater
  • Vervoer naar uw woning in bijvoorbeeld Amsterdam of Almere
  • Goedkoopste trailerstalling in Waddinxveen

Trailerstalling

Als u met uw boot eenmaal in het water bent beland, dan kunt u bij ons terecht voor een veilige trailersstalling als u thuis geen plaats heeft. Terwijl u heerlijk aan het varen bent, kunnen wij voor u het nodige onderhoud verrichten zoals de rollen, remmen en verlichting controleren of repareren. Storing in de verlichting is een vervelend en vaak moeilijk te traceren probleem. Een probleem in de verlichting kan door het hele systeem zitten: bij het verwisselen van een lampje is er vocht in het systeem terecht gekomen, bij het rijden is er iets beschadigd of er is een andere probleem. Wij lossen het voor u op! Daarna wordt de trailer heerlijk ingevet, zodat als u terug komt van uw vaartocht of vaarvakantie u een als nieuw uitziende trailer weer ophaalt.

Winterstalling

Wij beschikken over een grote opslagruimte, zowel binnen als buiten, voor de winterstalling van een boot. Alle boten staan op frames, bekleed met stof om beschadigingen tegen te gaan. Aan de stalling en het beheer van uw kostbare bezit wordt zeer veel zorg gegeven en dat ziet u terug in het moderne materieel, de kwaliteit van de verwarmde winterstalling, het goed uitgeruste terrein en de vakmanschap van de mensen die uw boot onder hun hoede nemen.

Prijsknallers van dit jaar

AVR Watersport is een snelgroeiend bedrijf; dit ziet u en dit merkt u aan de kwaliteit die wij leveren. Wij maken de watersport voor iedereen betaalbaar, omdat wij als groothandel over een breed netwerk beschikken van leveranciers. Alle watersportliefhebbers uit onder andere Aalsmeer, Almere of Amsterdam kunnen bij ons terecht voor nieuwe, maar ook gebruikte boten en sloepen tegen de beste prijs en van trailerverhuur tot winterstalling. Daarnaast treft u regelmatig leuke aanbiedingen aan in onze webwinkel en op onze moderne website. Wellicht hebt u interesse in één van onze prijsknallers van dit jaar? Kijkt u maar eens even.

Eén advies geven wij u graag mee: op weg met eigen boot? Zorg dat u goed bent voorbereid, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Neem contact op met ons en wij helpen u graag verder. Onze contactgegevens vindt u op onze uitgebreide site.

Voor nieuwe of gebruikte boottrailers gaat u natuurlijk naar AVR Watersport in WaddinxveenOf u nu op zoek bent naar een Pega, AZ  of Admiral boottrailer, AVR watersport helpt u graag verderBij AVR Watersport kunt u ook een boottrailer huren en zelfs voor de opslag van uw eigen trailer bieden wij oplossingen