Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Acne therapieAlopeciaBindweefselmassageCamouflagetherapieHannah Rimpel Reductie TherapieHuidbehandelingenMinerale make upND YAG laserPermanente make upProfessionele pedicureShellac nailsSpot AwayWimperextensions

Nijmegen

Cosmetische tatoeage

Tatoeage verwijderen

Camouflagetherapie

AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Tijdens onze camouflagetherapie in Nijmegen leert u zelf camouflage make up aan te brengen

Om psychologische en esthetische redenen wordt regelmatig medische camouflage aanbevolen bij kleurafwijkende huidaandoeningen zoals bij vitiligo. Tijdens onze camouflagetherapie in onze praktijk in Nijmegen ligt het accent op het aanleren van het aanbrengen van de camouflage, zodat de gebruiker de camouflage dagelijks of wanneer nodig zelf kan aanbrengen! Het doel is het tijdelijk minder zichtbaar maken van huidaandoeningen zoals bij vitiligo maar u kunt ook het geleerde in de praktijk brengen als u last heeft van donkere kringen onder de ogen, acné littekens of wijnvlekken. In het begin voeren wij de behandeling uit en controleren daarna samen met u het resultaat. Daarna leren wij u hoe de camouflage make-up het beste kan aanbrengen. Wilt u meer informatie, belt u ons dan gerust of neem even een kijkje op onze website.

Camouflage make up

Wallen onder de ogen of donkere kringen om de ogen kunt u camoufleren met concealer of camouflage make up. Als u uw hoofd voorover buigt, worden de donkere kringen onder u ogen nog duidelijker zichtbaar. Onderaan de walletjes valt de schaduw en lijkt de kleur donkerder, dit is dus waar u de aandacht op moet vestigen. Zo zijn er nog een aantal tips die wij u kunnen geven, zodat u weet waar en hoe de make up het beste kunt aanbrengen.

Donkere kringen onder uw ogen of een vale teint geven direct al een vermoeide indruk. Daarnaast lijkt u vaak ouder dan dat u in werkelijkheid bent. Ongezonde leefgewoonten spelen vaak een grote rol zoals overmatig drinken, te veel cafeïne, roken en slechte voeding. Het al dan niet ontwikkelen van donkere kringen onder de ogen is vaak ook een kwestie van erfelijkheid. Wij bieden u hulp in de vorm van een camouflagetherapie, zodat u zelf leert hoe u sprankelender en jonger uit kunt gaan zien. Maakt u maar eens een afspraak.Onze praktijk is goed bereikbaar vanuit onder meer de volgende plaatsen:

  • Wijchen
  • Waalre
  • Aalst
  • Best
  • Son en Breugel
  • Oirschot
  • Nuenen

Pigmentvlekken of vitiligo

Heeft u hinder van pigmentvlekken? U herkent pigmentvlekken als donkere vlekjes op de huid. Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van deze lelijke vlekjes, bijvoorbeeld huidirritatie, erfelijkheid, hormonen, te lang in de zon liggen en overmatig gebruik van de zonnebank. Er is vaak al veel winst te behalen door ze te camoufleren. U zult uw pigmentvlekken nooit helemaal weg kunnen poetsen, maar ze zullen in elk geval een heel stuk minder zichtbaar zijn.

Vitiligo is iets heel anders dan pigmentvlekken. U heeft dan witte plekken op uw huid en dit komt doordat het pigment uit uw huid langzamerhand verdwijnt. Het is een huidaandoening en erfelijke aanleg speelt daarbij een rol. Vitiligo komt wat vaker voor bij verschillende personen binnen één familie. Tijdens onze camouflagetherapie maken we door middel van speciale camouflagemiddelen kleurverschillen van de huid minder zichtbaar.

Lichaamsversieringen camoufleren

Heeft u in het verleden gekozen voor tattoeages of een andere lichaamsversiering voor een of andere vorm van identificatie? Er echter niets zo veranderlijk als een mens en het kan zijn dat u er op een bepaald moment op uitgekeken bent of het past niet meer bij uw huidige levensstijl. Door middel van onze camouflagetherapie leren wij hoe u deze versieringen het beste kunt camoufleren. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en zullen u eerlijk vertellen wat haalbaar is.

Het aanbrengen van camouflage make up leren wij u graag. Bij ons krijgt u niet alleen een professionele behandeling. Wij geven u ook graag adviezen om uw huid te verbeteren. Wij hebben hiervoor een specialistische opleiding gevolgd, zodat u zeker weet dat uw huid bij ons in goede en veilige handen is. Onze prijzen zijn scherp te noemen, omdat wij het volgen van een camouflagetherapie voor iedereen mogelijk willen maken.

Wilt u meer informatie over een camouflage therapie? Graag bekijken we wat voor u de mogelijkheden zijn en delen onze ervaringen graag met u. Vraag een eerste consult aan bij onze praktijk in Nijmegen. Zo kunnen wij naar uw huid kijken en u een eerlijk en goed advies geven. Wij ontvangen klanten vanuit alle windstreken; van Den Bosch tot Valkenswaard en van Eindhoven tot Arnhem en eigenlijk ook uit de volgende provincies: Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen, Brabant, Noord Limburg, Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland, Zeeland, Overijssel en Drenthe.