Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsOnline VisitekaartjeWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering
kljgjkg
AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Heeft uw bedrijf al een online visitekaartje? Goedadresje® zorgt dat u goed gevonden wordt in uw regio

Regionaal gevonden worden op het Internet in zoekmachines zoals Google en andere zoekmachines is het begin van een succesvolle onderneming. Bent u net gestart met uw bedrijf en wilt u geen dure campagne voeren of hebt u behoefte aan meer bezoekers en wilt u de kosten laag houden? Dan is een online visitekaartje in Goedadresje® een uitstekend alternatief. De kracht van het concept van Goedadresje® is dat u door (be)zoekers uit uw regio snel gevonden gaat worden. Hoe wij dit doen? Wij ontwerpen voor u een online visitekaartje. Uiteraard doen wij dit in overleg met u, want u bepaalt waar u regionaal op gevonden wilt worden. Op deze webpagina, vergelijk het met een introductie, wordt uw product of dienst gepromoot met als doel dat er meer mensen bekend raken met uw product of dienst. Nieuwsgierig geworden? Leest u verder, want dit unieke concept kan uw doorbraak worden!

Regionaal gevonden worden

Wilt u regionaal gevonden worden op het internet? Een online visitekaartje in Goedadresje® kan dit bewerkstelligen. Het is een uniek concept, want u kunt een online visitekaartje voor meerdere doeleinden gebruiken, zoals:

  • Regionaal gevonden worden
  • Genereren van meer geïnteresseerden in uw product of dienst
  • Stijlvolle introductie van uw bedrijf op het Internet
  • Kan dienen als vervanging van een website, maar ook als toevoeging

Hoe ziet zo´n online visitekaartje eruit?

U kunt een online visitekaartje vergelijken met een eenvoudige, kleine website, oftewel een mini website. Hierin staat uitsluitend informatie over uw bedrijf en niet zoals u wel eens vaker ziet een (web)pagina met daarin een opsomming van meerdere bedrijven. De tekst mag zo´n 600 woorden bedragen, die u zelf kunt aanleveren. Bent u daar niet zo goed in of heeft u geen tijd? Geen probleem, want wij hebben een ervaren team van tekstschrijvers dat graag een pakkende tekst voor u schrijft. Wij benadrukken daarin uw producten en/of diensten en wij werken uitsluitend met zoektermen die voor u heel belangrijk zijn. Om dit alles te bewerkstelligen ontvangen wij graag uw bedrijfsgegevens, eventueel een logo en vier afbeeldingen. Wij gaan dan aan de slag om voor u een mooi online visitekaartje te ontwerpen.

Een online visitekaartje met een extraatje

Voordat wij uw online visitekaartje aanmelden bij Google en andere zoekmachines vragen wij eerst uw goedkeuring. Wij melden u pas aan als u honderd procent tevreden bent over het resultaat. Heeft u aanpassingen? Dan worden deze snel en correct doorgevoerd. Als extraatje sturen wij u ieder kwartaal een rapportage van de zoektermen waarmee uw online visitekaartje op de eerste pagina van Google wordt gevonden. Toch leuk om te weten!

Online visitekaartje geschikt voor smartphones en tablets

Uw online visitekaartje wordt automatisch aangepast op de resolutie en de grootte van het beeldscherm en is geschikt voor smartphone en tablet. Steeds meer mensen lezen vanaf een smartphone of een tablet. Kijkt u maar eens om u heen! U ziet mensen in de trein, de bus of gewoon op een bankje in het park lezen. Deze trend zal zich in de toekomst steeds verder ontwikkelen.

Effectieve online marketing tool

Met een online visitekaartje kan men u overal tegenkomen, want u bent voor velen vindbaar. U kunt uw bedrijf promoten zoals u dit wilt, want het is een marketing tool die veel mogelijkheden biedt. Deze online marketing tool dient als middel om uw bedrijf in uw regio vindbaar te maken en uiteindelijk te leiden tot de nieuwsgierigheid van potentiële kopers. Bent u het daarmee eens? Dan hebt u gevonden waarnaar u, onbewust of bewust, op zoek was.

Contact

Wij laten u graag zien dat dure promotiecampagnes helemaal niet nodig zijn. Met een online visitekaartje kunt u prima regionaal gevonden worden. Belt u ons maar eens op nummer 013-2201111 voor meer informatie of vul het contactformulier even in.

Als u online gevonden wilt worden, dan is een mini website een goed idee. Goed Adresje biedt hiervoor de mogelijkheden. Kijkt u maar eens op de site.Zegt u, ik wil graag gevonden worden in mijn regio, neem dan nog vandaag contact op met Goed Adresje. Uw introductie op het internet en dus Google is hier in goede handenBent u op zoek naar een Goed Adresje voor een kleine eenvoudige website, kijk dan maar eens verder op de website.