Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
BootmotorenBoottrailersBoten occassionsPolyesterreparatieWatersportartikelen

Polyesterreparatie op locatie

Bootreparatie op locatie

AdvertorialAanmelden & adverteren

AVR Watersport, Waddinxveen (Zuid-Holland)

Met een professionele polyesterreparatie ziet uw boot er weer als nieuw uit

Het winterseizoen is bij uitstek geschikt om een reparatie aan uw boot te laten uitvoeren, want meestal wordt er dan toch niet gevaren. Het uitvoeren van een reparatie op locatie aan uw boot zoals een polyesterreparatie heeft als voordeel dat u uw vaartuig niet hoeft te vervoeren. U kunt deze werkzaamheden het beste uitbesteden aan een professioneel bedrijf zoals AVR Watersport uit Waddinxveen, want er zijn nogal wat valkuilen waar rekening mee gehouden moet worden bij het aanbrengen polyesterhars. Teveel verharder gebruiken is verreweg de meest gemaakte fout. Het doseren is een uiterst nauwkeurig karwei en wij zijn specialist op dit gebied.

Grote en kleine reparaties aan uw boot op locatie

Wanneer uw boot uit het water komt zijn er altijd wel een aantal zaken die of aan vervanging toe zijn of opgeknapt dienen te worden. Veel booteigenaren vinden het prettig om zelf te klussen op de boot en dat is natuurlijk hun goed recht, maar in sommige gevallen is het handiger om een specialist in te schakelen. AVR Watersport is bekend geworden, omdat ons bedrijf zowel grote als kleine reparaties uitvoert op de plek waar de boot op dat moment ligt. U kunt ons vinden in onder andere de plaatsen Aalsmeer, Almere en Amsterdam.

Hoe gaan wij te werk? Eerst maken wij natuurlijk met de opdrachtgever een persoonlijke afspraak. Bij een reparatie aan een boot of sloep op locatie onderzoeken wij altijd eerst de probleemgebieden en maken daarvan een inventarisatie. In overleg met de opdrachtgever wordt er daarna een plan van aanpak opgesteld.

Verschillende manieren

Als blijkt dat er een polyesterreparatie nodig is, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. De verhouding tussen polyester en de verharder is cruciaal voor de uiteindelijke reparatie. Door middel van het bekleden met polyester en glasmatten/weefsels kunnen wij op relatief eenvoudige wijze gaten dichten of polyesterreparaties uitvoeren aan uw boot op locatie als deze gelegen is in onder andere Huizen, Loosdrecht of Nieuwkoop.

Een polyesterreparatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd zoals een polyester- glasvezel- of een gelcoatreparatie. Bij een gelcoatreparatie worden alleen de gekleurde buitenlagen en/of kleine gaatjes gerepareerd. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de details van een dergelijke operatie.

Bij een glasvezel polyesterreparatie aan uw boot wordt eerst het betreffende gedeelte geschuurd, waarna de oppervlakte vetvrij wordt gemaakt. Het schuren bepaalt ontegenzeggelijk voor een groot deel het eindresultaat. Daarna worden de glasmatten op maat geknipt en vervolgens op de oppervlakte gelegd en met hars ingesmeerd. Als het geheel goed is uitgehard en dus droog, dan wordt het oppervlak helemaal vlak geschuurd en ziet uw boot er weer uit als nieuw.

Lakwerk

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere bootreparaties op locatie zoals lakreparaties. Het lakken kunnen wij zowel binnen als buiten uitvoeren. Het liefst doen wij dit binnen, omdat de boot daar veilig en droog staat. Wij maken eerst foto´s van alle beslag, zoals roerophanging, verlichting, dekvuldop en landvastklampen, voordat wij aan de slag gaan.

Het lakken van een boot is een kunst, want geen enkel plekje mag over het hoofd worden gezien. Veel sloepen en boten worden aangetast door luchtvervuiling, zure regen, stof en ander vuil. Om uw vaartuig er weer fris en schoon uit te laten zien schrapen wij eerst de oude laklaag er vanaf. Zo ontstaat een schoon oppervlak, klaar om te lakken. Het spuiten van een sloep doen wij bij voorkeur in een afgesloten ruimte die hiervoor geschikt is.

Een polyester boot

Hebt u toevallig een boot van polyester, dan is het voordeel dat deze makkelijk te repareren is. Een ander groot voordeel van een polyester boot is dat hij, eenmaal hersteld, er zo goed als nieuw uitziet. Nadat de nieuwe laag polyester opgedroogd is wordt de reparatie één geheel met de boot, in plaats van een oppervlakkige reparatie. Andersoortige boten hebben uiteraard zo weer hun eigen voordelen.

Volgens landrotten en watersporters, is een boot een vaartuig, ongeacht of dat nu een sloep is van twee meter of een zeilboot. Heel vroeger werden flinke boten die als middel tot uitoefening van een beroep of bedrijf werden gebruikt, een schuit of schipschuit genoemd. De boten die wij onderhouden behoren grotendeels tot de categorie pleziervaartuigen.

Met gespecialiseerde monteurs hebben wij de mogelijkheid om vrijwel alle voorkomende reparaties uit te voeren. Tevens voeren wij periodiek onderhoud uit aan alle merken motoren. Of het nu gaat om een eenvoudige servicebeurt of een complete revisie, bij ons bent u aan het juiste adres! Alles is mogelijk. De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:

  • Mogelijkheid van onderhoud of bootreparatie op locatie in onder andere Amsterdam of Huizen
  • Alle voorkomende polyesterreparaties aan uw boot
  • Periodiek onderhoud van alle buitenboordmotoren en boten
  • Lakwerk aan uw sloep of zeilboot

Hebt u tussentijds iets nodig voor uw boot, dan kunt u dit eenvoudig kopen in onze uitgebreide webshop. AVR Watersport staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid en wij zijn van alle markten thuis. Ons doel is dat u goed uitgerust en veilig te water gaat en heerlijk ontspannen kunt genieten van uw boot. Kijkt u maar eens op onze website voor onze spectaculaire aanbiedingen.

Wij helpen u graag een eindje op weg door u te wijzen op onze goede ervaring met DTC Financieringen, een eerlijke organisatie waar u de gunstigste financiering kunt afsluiten zonder dat wij daar zelf financieel belang bij hebben. Ons doel is het verkopen en onderhouden van goede boten en sloepen tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Wilt u meer informatie, belt u ons dan gerust.

Als het gaat om polyesterreparatie van uw boot dan is AVR Watersport uit Waddinxveen graag uw partnerOf u uw boot nu in Loosdrecht, Amsterdam of Huizen heeft liggen, AVR Watersport is de specialist in bootreparatie en polyesterreparatie op locatieAls het gaat om de reparatie van boten op locaties als Naarden, Nieuwkoop of Vinkeveen, AVR Watersport staat voor u klaar