Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Shellac is een nagellak waarmee u nagels krijgt waar u altijd al van hebt gedroomd!

Mooie nagels krijgt u niet vanzelf, u moet hier wel iets voor doen. Shellac is voor iedereen die 14 dagen lang verzorgde nagels wil, zonder afstoten, krassen of afbrokkelen van de nagellak. Wilt u dat uw nagellak niet verkleurd als u het op uw nagel aanbrengt? En dat het ook nog eens langer blijft zitten? Dan kunnen wij u in onze schoonheidssalon verder helpen. Uw nagels krijgen een prachtige hoogglans, zodat uw handen een echte blikvanger wordt. Verzorgde handen zeggen iets over u als persoon. Nagelbijters zijn vaak onzekere mensen en mensen met prachtige verzorgde handen stralen zelfvertrouwen uit. Wilt u bij deze laatste groep horen, maakt u dan snel onze schoonheidssalon in Nijmegen voor prachtige Shellac nails. Onze schoonheidsspecialiste staat voor u klaar. Vanuit Nuenen, Oirschot, Wijchen, Arnhem, Eindhoven of Den Bosch bent u er zo.

Shellac voor mooie nagels

Wanneer nagellak is ontdekt is niet bekend. Wel weten we dat het al eeuwenlang bestaat. Shellac is de laatste revolutionaire ontdekking op nagelgebied. Het is geen vervanger van nagellak of vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie en alleen in professionele schoonheidssalons verkrijgbaar. De populariteit is niet zo verwonderlijk, want als u niet steeds weer uw nagellak wilt vervangen is dit de beste optie.

Deze unieke nagellak wordt opgebracht als een lak. Weg met al die potjes, het enige wat u nodig heeft is een flesje en een kwastje. Shellac wordt UV uitgehard in een lamp, dus u heeft ook geen last vervelende droogtijden. Naast schoonheid heeft Shellac ook een beschermende en verstevigende functie.

Schitterende hoogglanzende nagellak

Het is een fabeltje dat alleen jonge handen mooie verzorgde handen kunnen hebben. Het gaat niet om leeftijd, maar om de verzorging. Verzorging wil zeggen dat u bijvoorbeeld geen kloven of afgescheurde nagels heeft, want u kunt namelijk voorkomen dat het zover komt. De nagellak die net dat stapje verder gaat heet Shellac. Het bladdert niet als u veel met uw handen in het water zit en het beschermt tegen bijvoorbeeld inschuren. Het is een unieke combinatie van de UV-gel en de Color & Effects nagellak van Bluesky waardoor er een schitterende hoogglans ontstaat. U heeft wekenlang perfect gelakte nagels!

Het verwijderen van Shellac gaat net zo gemakkelijk als het aanbrengen. Dit doen wij door middel wrap die een geïntegreerd kussentje bevatten, zodat uw huid niet aan aceton wordt blootgesteld. U hoeft niet u nagels niet vijlen of te frezen. Het wrappen is zo gebeurd en u nagels zijn weer klaar voor een andere kleur. De nagellak is in onze uitgebreide salon in Nijmegen in maar liefst acht moderne kleuren verkrijgbaar, zodat er altijd wel een kleur bijzit die bij uw kleding past.

Originele kadobon

Wilt u iemand uit uw omgeving eens verrassen? Geef haar dan eens een originele kadobon voor een Shellac behandeling. U kunt zo´n kadobon per mail of telefonisch bestellen of bij onze salon persoonlijk komen ophalen. Wij zorgen ervoor dat deze feestelijk wordt ingepakt. Het zal zeker een succes zijn! U kunt natuurlijk ook een keuze maken uit één van onze andere schoonheidsbehandelingen. Op onze website vindt u hierover veel informatie. Bij de meeste behandelingen treft u tevens de prijzen aan.

Wilt u ook schitterende Shellac of eventueel Florence nails of heeft u belangstelling voor één van onze andere schoonheidsbehandelingen? Aarzelt u dan niet en maakt u een afspraak bij onze schoonheidssalon in Nijmegen. Een zeer centraal gelegen locatie vanuit Valkenswaard, Waalre, Aalst, Best en Son en Breugel waar u van harte welkom bent. U kunt bij ons afspraken inplannen door middel van telefoon of email. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u door ziekte of anderszins verhinderd bent. Laat u ons dit dan tijdig even weten, zodat wij ook onze agenda kunnen herzien.