Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
ContainersDistributiecentrumGoedereninslagGoederenopslagTransportbedrijfTransporteursVrachtvervoerWegtransport

Waalwijk

Noord-Brabant

Nederland

Nationaal

België

Rotterdam

Limburg
Zuid-Holland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Caem Transporten B.V., Waalwijk (Nederland)

Ons transportbedrijf in Waalwijk, provincie Noord-Brabant, regelt professioneel én voordelig vrachtvervoer door de hele Benelux

Bent u op zoek naar een logistieke partner op het gebied van vrachtvervoer dan bent u bij ons bedrijf in Waalwijk aan het juiste adres. U kunt ons niet alleen inschakelen voor vrachtvervoer in Noord-Brabant, maar wij rijden door de gehele Benelux. Wij bieden de meest uitgebreide en flexibele vrachtdiensten aan. U treft onze moderne vrachtwagens regelmatig aan in Tilburg, Nijmegen en Den Bosch. Wij kennen korte lijnen, waardoor de transporten altijd vlot verlopen. Op onze website vindt u nog veel meer informatie over ons bedrijf. U kunt ons ook altijd even bellen als u specifieke vragen heeft. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Nationaal vrachtvervoer

Al ruim vijf en zeventig jaar leveren wij transportoplossingen op maat als het gaat om vrachtvervoer over de weg. In de loop van de jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een fullservice logistiek diensverlener, omdat wij tevens beschikken over een modern distributiecentrum in Waalwijk, provincie Noord-Brabant. Waalwijk ligt vlakbij de grotere steden zoals Nijmegen, Tilburg en Den Bosch en veel bedrijven uit deze regio mogen wij dan ook als vaste klant rekenen als het gaat om vrachtvervoer.

Ook in onze branche staat de tijd niet stil en zijn wij steeds op zoek naar efficiëntere wegen om het vrachtvervoer in het binnenland, maar ook daarbuiten, vlot en veilig te laten verlopen. Met het vernieuwen van ons wagenpark hebben wij dan ook gekozen voor nog meer flexibiliteit. Ons wagenpark is vrij recent uitgebreid met de aankoop van drie nieuwe opleggers voorzien van een kooiaap en een Mercedes 1842 vrachtauto met aanhanger ook voorzien van kooiaap.

Met deze aankoop kunnen wij onze klanten en onze toekomstige klanten nog beter voorzien van een gepast transport. Een wagen voorzien van een kooiaap maakt het mogelijk dat een vrachtwagen overal geladen en gelost kan worden. Het werkt heel simpel, maar wel doeltreffend. Een kooiaap wordt achterop de vrachtwagen bevestigd en is dus ideaal voor gebruik op plekken waar geen vorkheftruck voorhanden is.

Modern distributiecentrum

Wij vervoeren vele goederen zoals verpakkingsmaterialen, huishoudelijke artikelen, wollen en garens, cosmetica, schoenen, lederwaren en nog veel meer. Naast vrachtvervoer door de Benelux, rijden er meerdere malen per week volumecombinaties op Spanje en Portugal. Dit doen wij al jarenlang en het betreft hier een specifieke productgroep, schoenen en lederwaren. Ons distributiecentrum in Waalwijk heeft een vloeroppervlakte van ruim 2.000 vierkante meter met zeventien laad- en losdeuren. Wij kunnen daardoor iedere opdracht, hoe groot of klein, goed en professioneel verwerken. Kwaliteitssystemen in onze organisatie zijn integrale onderdelen van de bedrijfsvoering. Op deze wijze kunnen wij het hele proces goed op elkaar laten aansluiten, waardoor de kans op fouten vrijwel nihil is.

Het verlagen van uw logistieke kosten

Voor u als ondernemer is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet. Transport is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering en wij zorgen ervoor dat dit goed wordt geregeld. In de praktijk blijkt vaak dat ondernemingen niet bezig zijn met logistiek. Logistiek wordt vaak gezien als een 'must' en niet als een gelegenheid om kosten te besparen. Dat dit wel zo is, laten wij u graag zien, omdat dit onze specialiteit is. Logistieke kosten zitten vaak verstopt in verschillende deelgebieden zoals het transport, het magazijn, de aanwezige voorraad, de customer service en de administratie. Het gehele logistieke proces kunt u bij ons neerleggen en dat tegen voordelige tarieven.

Met ons uitgebreide wagenpark en de belangrijkste kwaliteitscertificaten in ons bezit kunnen wij bijna iedere transportopdracht aan. Als logistiek dienstverlener vinden wij het erg belangrijk dat kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over ons bedrijf, maakt u dan eens een afspraak. Door onze kleinschaligheid zijn wij altijd zeer betrokken en flexibel. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn op onder andere het gebied van vrachtvervoer en tegelijkertijd geven wij u een korte rondleiding door ons bedrijf in Waalwijk, provincie Noord-Brabant onder het genot van een kopje koffie. Voor het beste vrachtvervoer in Nederland moet u dus bij Van Caem Transporten in Waalwijk zijn.

Van Caem Transporten B.V is onder andere sterk in nationaal vrachtvervoer en beschikt over een modern distributiecentrumVan Caem Transporten B.V beschikt over vrachtwagens met kooiaap. Erg geschikt dus voor zowel nationaal als internationaal vrachtvervoerVan Caem Transporten B.V is de transportondernemer van Brabant als het gaan om internationaal vrachtvervoer. Scherpe prijzen en altijd stipt