Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

De oosterse prins, Den Haag (Zuid-Holland)

Als specialist in traditionele Indische en Surinamese rijsttafelproducten leveren wij uiteraard ook wokpakketten

Bent u op zoek naar een origineel cadeau met een oosters tintje? Dan kunt u nu een wokpakket online bestellen tegen een betaalbare prijs. Onze wokpakketten bestaan uit een originele wokpan, schaaltjes, stokjes en bijbehorende producten zoals een aantal bijzondere sauzen. Een cadeau geven is altijd leuk, maar er is veel keus op dit gebied. Een traditioneel wokpakket is altijd een succes, want het is niet alleen praktisch, maar u kunt er de lekkerste en vetarme gerechten mee maken. Kijkt u maar eens in onze webshop welke mogelijkheden wij bieden. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

We weten allemaal dat wok restaurants populair zijn. De gerechten en de geuren uit de keuken maken de gasten blij. Met een heus wokpakket kunt u iemand dus echt verrassen, maar u kunt hiermee ook thuis experimenteren, want wokken is niet alleen lekker maar ook nog eens gezond! Een totaalpakket kunt u bij onze groothandel eenvoudig online kopen. U kunt aan de slag!

Is wokken gezond?

Jazeker, wokken is gezond! In een speciaal daarvoor bestemde wokpan kunt u groenten en vlees op een hoog vuur bakken. Zo is het snel klaar, waardoor de meeste vitamines bewaard blijven. Door het snelle omscheppen hoeft u niet zoveel olie te gebruiken wat weer de nodige calorieën scheelt. Omdat de bereidingstijd kort is blijft ook de geur en smaak optimaal behouden.

Complete wokpakketten

In Nederland is wokken erg populair. Door ons contact met exotische culturen, onder andere Indische en Surinaamse, raakt de wereldkeuken hier steeds meer ingeburgerd. Wokken is hierbij een geliefde kooktechniek. Met het juiste materiaal en benodigdheden kunt ook u roerbakken.

Onze wokpakketten zijn compleet. Dit betekent dat ze gevuld zijn met bijzondere sauzen, want ieder exotisch gerecht wordt aangevuld met een saus en natuurlijk een geschikte wokpan met steel. Een wok met een steel maakt het mogelijk alles gemakkelijk door elkaar schudden en dat is vooral bij het roerbakken van groot belang.

Goede voorbereiding

U heeft inmiddels het wokpakket uitgepakt. Voordat u begint met wokken is een goede voorbereiding erg belangrijk. Het is handig om de groenten en het vlees al klaar te hebben liggen. Dit, omdat het wokken namelijk erg snel gaat. Als u nog geen ervaring heeft in het roerbakken, zult u het gevoel krijgen dat u handen te kort komt.

Vetarme maaltijd

De wok is ideaal voor een vetarme bereiding van een maaltijd. Hoe korter de kooktijd, hoe knapperiger de ingrediënten. U kunt allerlei soorten groenten en vlees gebruiken zoals paprika, uien, taugé, kipfilet of malse kleine stukjes varkensvlees. Gemarineerd vlees kunt u het beste even deppen anders wordt het een stoofpot en dat is niet de bedoeling. Begint u al trek te krijgen?

Online kopen van wokpakketten

Wokpakketten zijn eenvoudig online te bestellen bij onze groothandel. Het is een leuk cadeau om te geven, maar u kunt zichzelf ook eens trakteren! Onze wokpakketten zijn tevens verkrijgbaar bij diverse toko’s. Kijkt u maar eens op onze website of er een toko dicht bij u in de buurt zit. Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode in te vullen!

De voordelen van onze groothandel

De kracht van onze groothandel ligt in het ontwikkelen, produceren en leveren van traditionele producten voor onder andere de Indische en Surinaamse keuken. Dit doen wij al sinds 1965. Wij zijn gevestigd in Den Haag waar wij iedere dag met een hecht en creatief team onze klanten in Nederland én België bedienen. Wilt u meer informatie over onze traditionele wokpakketten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Graag tot ziens.