Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsjurkenBruidskledingBruidsmodewinkelBruidsschoenenGekleurde jurkenKanten trouwjaponnenTrouwpakken

Nijmegen

Arnhem

Tiel

Ervaring en expertise

Maatwerk

Stijlvol

AdvertorialAanmelden & adverteren

La Donna, Nijmegen (Gelderland)

Wij hebben in onze bruidswinkel een groot assortiment betaalbare bruidsjurken van hoge kwaliteit

Een bruiloft organiseren kost veel geld. Betaalbare bruidsjurken zijn daarom zeer welkom bij veel aanstaande bruiden. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment, welke allemaal jurken hebben die goed betaalbaar zijn. Je hoeft bij ons echter niet in te leveren op kwaliteit, want wij hebben enkel jurken van hoogwaardige kwaliteit waar je uit kunt kiezen. Omdat niet iedere bruid dezelfde smaak heeft, hebben wij een zeer uitgebreide collectie samengesteld waar je verschillende stijlen, lengtes en kleuren vindt. Bekijk de voorbeelden op onze website, maar wil je echt een goede indruk krijgen, breng dan een bezoek aan onze winkel. Voor meer informatie kun je het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vanzelfsprekend kunt je ook eerst eens rustig rond kijken op onze site, want zo weet je dat wij de bruidsmodewinkel van Gelderland zijn.

Uitgebreide collectie bruidsjurken

Ben je een bruiloft aan het plannen, dan kan een mooie bruidsjurk niet ontbreken. Deze vindt je in onze winkel in Nijmegen, vlakbij Arnhem, Beuningen, Doetinchem, Oss, Tiel en Wijchen. Wij hebben gekozen voor een aantal vaste merken, omdat wij weten dat deze merken bruidsmode leveren van hoge kwaliteit met een mooie pasvorm en prachtige stoffen. Omdat iedere bruid goed voor de dag wil komen op haar bruiloft vinden wij het belangrijk om er voor te zorgen dat de jurk perfect is en goed is aangemeten. Wanneer je bij ons besluit een jurk uit te zoeken, dan weet je zeker dat deze goed past, van goede kwaliteit is en aangepast is naar jouw wensen. Ook onze sale collectie is van zeer goede kwaliteit, maar dit zijn jurken die uit de collectie gaan, waardoor deze tegen nog lagere prijzen aangeboden worden. Bekijk ook deze collectie in onze winkel, want deze wisselt regelmatig.

Maatwerk bruidsmode

Heb je een jurk in onze collectie gezien die bijna aan al jouw wensen voldoet, maar waar net een paar kleine dingen aangepast dienen te worden, dan is dit geen probleem. Bij ons is het namelijk mogelijk om aanpassingen te laten aanbrengen aan elke jurk. Wij hebben ervaren coupeuses in dienst die graag jouw jurk helemaal naar wens maken. Een langere sleep, een strapless jurk in plaats van bandjes of een extra stuk kant op het bovenlijf verwerkt, niets is te gek. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je, maar je kunt ook meer informatie aanvragen via het contactformulier op de website.

Met alleen een bruidsjurk ben je nog niet klaar. Je hebt natuurlijk ook schoenen, lingerie, een bruidskapsel en zelfs een bruidstaart nodig. Alles moet geregeld worden en dit kan dankzij ons op één adres. Wij zijn niet alleen leverancier van betaalbare bruidsjurken in Arnhem, Beuningen, Doetinchem, Nijmegen, Oss, Tiel, Wijchen en ver daarbuiten, maar ook van mooie schoenen, lingerie, tasjes en sieraden. Omdat ook bij schoenen geldt dat niet iedere bruid hetzelfde is, hebben wij mooie pumps, wedges en ballerina's in ons assortiment opgenomen. Deze zijn net als de jurken geheel naar jouw wensen aan te passen zijn. Een belangrijke kleur die terugkomt in je boeket of jurk? Verwerk deze ook in je schoenen door ons accenten in dezelfde kleur te laten verven. Ditzelfde kan gedaan worden bij tasjes.

Bruidsmodewinkel en meer

Wanneer bruid en bruidegom helemaal door ons aangekleed zijn is het tijd om te kijken naar de make-up en het bruidskapsel bij het bruidje. Ook hier kunnen wij je bij helpen! Wij maken graag een afspraak met je om te laten zien wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Wij kunnen zelfs de bruidstaart voor je regelen, waarbij ook weer geldt dat wij deze dezelfde uitstraling als jouw jurk kunnen geven. Het voordeel van alles op één adres regelen is dat gemakkelijk alles op elkaar afgestemd kan worden. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak om jurken te passen een proefkapsel, make-up en alle mogelijkheden voor bruidstaarten door te nemen. Ben je toevallig in de buurt van de winkel, loop dan gerust binnen. Onze koffie staat altijd voor je klaar. We hopen je snel te mogen ontvangen in onze bruidsboetiek.

La Donna heeft in haar bruidsmodewinkel in Nijmegen een grote collectie bruidsjurken. Een afspraak is zo gemaaktAls u op zoek bent naar betaalbare trouwjurken dan is La Donna bruidsmode uit Nijmegen het adres. Kijkt u maar eens op de websiteBetaalbare trouwjaponnen en trouwaccessoires vindt u natuurlijk in Nijmegen bij La Donna. Perfecte service.