Goedadresje

Aanmelden & adverteren

Goedadresje biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens toe te voegen aan haar database; dit zorgt ervoor dat uw website in de toekomst, vooral lokaal, beter gevonden wordt.

Gratis vermelding

De basisvermelding van uw NAW gegevens is geheel kosteloos. Wij stellen het zeer op prijs dat u, wanneer u gebruik wilt maken van deze dienst, het Goedadresje deelnamevignet op uw website plaatst. Dit is niet verplicht, maar zo helpen we elkaar.

Om het Goedadresje vignet op uw Website te plaatsen kunt u de onderstaande HTML code kopiƫren en deze vervolgens in de HTML van uw Website plakken. Vraag bij twijfel uw webmaster om hulp.

aangemerkt als goed adresje  


Hier kunt u uw gratis vermelding toevoegen.


Bestaande vermelding bewerken

Indien uw bedrijf reeds vermeld is en u wilt deze gegevens bewerken, dan kunt u dit doen met het e-mailadres dat toebehoort aan de betreffende domeinnaam. Voorbeeld: uw domeinnaam is debakker.nl; indien uw e-mailadres eindigt met @debakker.nl, dan kunt u de gegevens aanpassen.

Hier kunt u uw gratis vermelding bewerken.


Adverteren

Mocht u tevreden zijn over onze service en wilt u graag nog veel meer bezoekers ontvangen, neem dan contact op met Perfect-Sales voor een afspraak, want zij bezoeken u graag om vrijblijvend de verschillende mogelijkheden van Internetreclame met u door te nemen.

Hier vindt u de contactgegevens van Perfect-Sales.