Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Bindweefselmassage zorgt voor een verjonging van uw huid waardoor rimpels en kraaienpootjes verminderen

Naarmate we ouder worden verliest onze huid collageen en talg en wordt de celdeling minder. Wanneer er meer afbraak is dan vorming van nieuw bindweefsel uit zich dit in rimpels. Een bindweefselmassage vermindert rimpels en uw huid voelt na onze behandeling weer gladder en gezonder aan. Deze techniek wordt ook wel eens reflexzonemassage genoemd. Hoe het in de praktijk ook wordt verwoord, het is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Het bindweefsel verbindt en ondersteunt organen, gewrichten en spieren. Een bindweefsel massage verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. De afgelopen jaren hebben wij uitstekende ervaringen opgedaan met deze techniek en passen deze dan ook vaak toe bij ons cliënten in onze praktijk in Nijmegen. Wilt u dit ook eens een keer ervaren, surft u dan eens naar onze website voor meer informatie. Voor de prijs en de afstand hoeft u het niet te laten! Vanuit Arnhem, Wijchen, Eindhoven, Den Bosch en Valkenswaard bent u er zo.

Bindweefsel massage

Bij het ouder worden krijgen wij allemaal te maken met een wat slappere huid en hierdoor ontstaan de bekende ´rimpeltjes’. Rimpelvorming is weliswaar een volkomen natuurlijke aangelegenheid, maar gaat enigszins in tegen de gangbare schoonheidsidealen. Voorhoofdrimpels, kraaienpootjes of mondrimpels willen we niet en is een bindweefselmassage een optie om deze rimpels te verminderen.

Om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken wordt er olie gebruikt op het te behandelen gebied. De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. Daarom bieden wij de behandeling aan in kuren van een aantal behandelingen met de bedoeling dat hiermee een duurzaam resultaat wordt behaald. De huid wordt daardoor goed doorbloedt en is na zo`n behandeling ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

Slechte doorbloeding

We weten allemaal wel dat door een slechte doorbloeding van de huid onder andere al vroegtijdig rimpels en kraaienpootjes kunnen ontstaan. Het verouderingsproces van de huid kunnen wij met een bindweefsel massage niet stopzetten, maar wij kunnen het wel vertragen en daar waar mogelijk is herstellen. De huid rondom de ogen is zeer gevoelig en door bijvoorbeeld roken, blootstelling aan de zon en andere slechte gewoonten kunnen kraaienpoten ontstaan. Stoort u zich hier aan? Kiest u dan eens voor onze bindweefselmassage. Als neveneffect is deze massage aangenaam en zeer ontspannend. Hetgeen wat u na een aantal behandelingen zult ervaren is dat de huid gladder aanvoelt wanneer u over uw huid strijkt.

Er zijn vele soorten massages. In het algemeen kunnen we stellen dat massages preventief helpen tegen veel moderne kwalen chronische vermoeidheid, rug- nek- en schouderklachten, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel, de laag tussen de huid en de spieren. De aanraking tijdens deze massage varieert van oppervlakkige bewegingen met de vingertoppen tot het rollen van de huid.

Onze praktijk

Op het gebied van huidbehandelingen zijn wij in het bezit van diverse specialisaties waarvan bindweefsel massage er één is. Wij doen veel meer dan alleen het verzorgen van de huid, wij leren onze cliënten ook hoe ze hun huid het beste kunnen onderhouden en hoe u uw huid het beste kan beschermen tegen invloeden van buitenaf. Graag delen wij onze ervaringen met u.

Onze behandelingen zijn er altijd op gericht om de conditie van uw huid te verbeteren, zodat de huid gladder en steviger wordt en rimpelvorming vertraagd. U kunt kiezen voor eenmalige bindweefselmassage of voor een kuur. De prijzen staan vermeld op onze website. Wij informeren u graag wat de mogelijkheden zijn. Naast een bindweefselmassage bieden wij ook vele andere mogelijkheden. Hebt u nog vragen, neemt u dan telefonisch contact op met onze praktijk in Nijmegen. Of maakt u direct een afspraak. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Nuenen, Oirschot, Waalre, Son en Breugel, Maarssen, Best en Aalst, maar eigenlijk werken we ook in de volgende provincies: Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen, Brabant, Noord Limburg, Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland, Zeeland, Overijssel en Drenthe