Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Dermawork, Nijmegen (Gelderland)

Professionele pedicure voor al uw voetproblemen

In onze salon in Nijmegen kunt u terecht voor een pedicurebehandeling; zowel voor een reguliere als medische behandeling. Iedere voet verdient een goede verzorging. Bij mensen met diabetici, reuma wordt er gelet op drukplekken, wondjes en vergroeiingen om andere fysieke klachten te voorkomen. Hebt u bijvoorbeeld last van kwaaltjes aan uw voeten zoals likdoorns, ingroeiende nagels of eelt? Na een bezoek aan onze professionele pedicure bent u hiervan verlost. Ook zonder dergelijke voetproblemen kunt u uiteraard een afspraak maken voor een optimale verzorging van uw voeten.

Een professionele medische pedicure bestaat uit het onder meer het knippen en polijsten van de nagels. Daarnaast kijken wij of er sprake is van ingroeiende en/of kalknagels. Tijdens deze behandeling wordt er bij bijvoorbeeld diabetische patiƫnten zorgvuldig gelet op wondjes en drukplekken. Dit omdat er een langere genezingstijd is.

Verantwoorde professionele pedicurebehandelingen

Er zijn mensen met diabetes die last hebben van slagaderverkalking in de benen. Ook als u daar geen pijnklachten van heeft, kan de doorbloeding van de voeten daardoor wel verminderd zijn. Dankzij onze kennis weten wij waar wij op moeten letten en kunnen wij u een verantwoorde medische pedicurebehandeling garanderen. ake van een verminderde doorbloeding.

De juiste pedicurebehandeling begint het maken van een goed behandelplan passend bij uw voeten. Wij starten dan ook altijd met een intakegesprek. Centraal gelegen in Nijmegen is onze salon uitstekend bereikbaar vanuit onder meer de volgende plaatsen:

 • Wijchen
 • Arnhem
 • Eindhoven
 • Den Bosch
 • Valkenswaard
 • Waalre
 • Aalst
 • Best
 • Son en Breugel
 • Oirschot
 • Nuenen
 • Maarssen

Voeten krijgen vaak pas aandacht als er sprake is van een probleem. Dit is jammer, want door uw voeten goed en regelmatig te (laten) verzorgen voorkomt u pijnlijke voeten. Overtollige eelt, likdoorns en ingegroeide nagels veroorzaken op den duur pijn. Door deze pijn gaat u anders lopen en belast u andere lichaamsdelen zoals rug en benen.

Een regelmatig bezoek aan een pedicure voorkomt voetproblemen

Eelt en likdoorns worden veroorzaakt door druk of plaatselijke wrijving bijvoorbeeld door het dragen van onder meer te ruime schoenen. Een ingegroeide nagel komt vaak voor aan de grote teen. De oorzaak is veelal een verkeerde kniptechniek. Een regelmatig bezoek aan een pedicure kan dergelijke voetproblemen voorkomen! In onze beautysalon maken wij gebruik professionele pedicure apparatuur en de nieuwste technieken om uw voeten een veilige en hygiƫnische behandeling te geven. Ook likdoorn verwijdering is geen enkel probleem. Het resultaat: mooie voeten waar u pijnloos op kunt lopen.

Wij geven niet alleen professionele pedicurebehandelingen; u kunt in onze salon in Nijmegen terecht voor vrijwel alles op beautygebied. Van hairstroke van uw wenkbrauwen en harsen van onder meer de volgende lichaamsdelen: armen, benen, bikinilijn, borst, buik, oksels en rug. Een tijdelijke ontharing waarmee u een stralende huid krijgt. De behandelingen zijn verantwoord en vrijwel pijnloos dankzij onze kwalitatieve producten en hoogwaardige technieken. Hebt u interesse? Maak dan vandaag nog online een afspraak of bel ons. Wij zijn u graag van dienst. Wij hebben klanten in de volgende provincies: Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen, Brabant, Noord Limburg, Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland, Zeeland, Overijssel en Drenthe