Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bijzondere sauzenIndische keukenIndische rijsttafel productenKroepoek tokoMarinadesSambal soortenSurinaamse rijsttafel productenTraditionele pindasausWokpakketten

Surinaamse rijsttafelproducten

Groothandel

Bestellen kan via de webwinkel

AdvertorialAanmelden & adverteren

De oosterse prins, Den Haag (Zuid-Holland)

Groothandel in traditionele Surinaamse rijsttafel producten

Met de verkoop van traditionele Surinaamse rijsttafel producten, leggen we de vinger op de kracht van onze groothandel. Een creatief en hecht team ontwikkelt, produceert én levert rijsttafelproducten voor de Surinaamse keuken, want deze zijn populair. U hoeft zich niet af te vragen waarom, want eenmaal Surinaams gegeten weet u waarom. De heerlijke kruiden en specerijen die worden gebruikt om bijvoorbeeld Soto soep te maken vindt u in onze webshop. Of wat dacht u van onze eigen gemaakte Surinaamse sambal? Zonder geur, kleur- of smaakstoffen haalt u hiermee kwaliteit in huis. Leest u maar eens verder.

Smaakvolle Surinaamse gerechten koken

Surinaamse gerechten zijn zeer uitgebreid, want dit prachtige land heeft veel verschillende eetculturen. We kunnen gerust stellen dat het een harmonieuze combinatie is van een groot aantal internationale keukens onder andere Hindoestaans (India), Creools (Afrika), Javaans (Indonesië), Chinees (China) en zelfs Indiaans. Een aantal bekende gerechten zijn: Roti, Pom, Moksie Metie en Moksie Alesie. Bij dit laatste gerecht wordt bakkeljauw toegevoegd. Het is gepekelde vis en wordt ook gebruikt bij gerechten zoals Heri Heri en Teloh. Het zijn allemaal smaakvolle rijsttafel gerechten waar u menig gast eens heerlijk mee kunt verwennen.

In Suriname wordt regelmatig twee keer dag warm gegeten en dan vaak als lunch en diner. De meeste Surinamers eten geen half rauw vlees of vis. De vis- en vleesgerechten zijn meestal goed doorbakken. Ze koken op gevoel én met plezier. Als bijgerechten eet men vaak gebakken banaan, zuurgoed en een Madame Jeanette peper of Surinaamse sambal mag natuurlijk niet ontbreken.

Wat maakt de Surinaamse keuken nu zo bijzonder?

De kruiden maken de Surinaamse eetcultuur bijzonder zoals garam masala. Het lijkt op kerrie, maar is veel sterker van smaak. Van oorsprong komt het uit India. Het wordt vaak als laatste toegevoegd tijdens het koken zodat de geur en smaak behouden blijft, zoals roti masala kip. Een populair gerecht dat steeds meer en meer thuis wordt klaargemaakt. Niet alleen door de Surinaamse huisvrouw, maar ook door de Nederlandse! Roti is een van oorsprong Indiaas gerecht, dat de Hindoestanen hebben meegebracht naar Suriname. U kunt het vergelijken met een opgerolde pannenkoek, waar je zowel groente als vlees in kunt stoppen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kousenband (een soort Surinaamse sperzieboon), allerlei vleessoorten en aardappelen.

Kruiden mix voor soto soep

Een ander populair gerecht is soto soep. Van oorsprong een Javaanse uitvinding, maar nu bij alle bevolkingsgroepen geliefd! Het is een soort kippensoep, maar dan zeer goed gevuld. In de soep zit onder andere ei, rijst, uitjes, allerlei groenten en aardappelen. In onze webshop kunt u een speciale soto mix voor deze maaltijdsoep online kopen. Deze bestaat uit gebakken ui, vermicelli en kentang. Kentang is verkrijgbaar in verschillende soorten zoals de sambal goreng kentang, naturel of speciaal. Hiermee hebt u een mooie basis voor de soep die naar wens kan worden uitgebreid. U scoort zeker hoge ogen met dit gerecht! Zoekt u andere lekkere recepten? Kijk dan eens op facebook! Daar plaatsen wij steeds weer originele gerechten, maar u kunt er ook een wokpakket winnen. Nieuwsgierig geworden? Surf er maar eens naar toe.

Eén ding is zeker: met onze Surinaamse rijsttafelproducten kan er met plezier worden gekookt. Onze verkooppunten zijn de bekende toko’s. Kijkt u maar eens onder het menu ‘Verkooppunten’. Er zit vast een toko ook bij u in de buurt waar u de producten van de Oosterse Prins kunt kopen. Onze naam staat op iedere verpakking. Dus dit kan niet missen!

Traditionele Surinaamse rijsttafel producten

Thuis koken wordt weer populairder en voornamelijk het kokkerellen voor grotere groepen. Familie, vrienden of collega’s. Gezellig samen tafelen, wilde verhalen vertellen of gewoon genieten van elkaars aanwezigheid, zijn de mooie dingen van het leven. Het kook- en eetplezier staat hierbij centraal, maar u wilt uw gasten ook iets speciaals bieden. Die mogelijkheid geven wij u, want Surinaamse rijsttafelproducten kopen van de Oosterse Prins betekent dat u kwaliteit in huis haalt. U kunt hiermee tongstrelende gerechten bereiden met een geheel eigen karakter.

Groothandel en webwinkel in producten voor de Surinaamse keuken

Onze groothandel bestaat al sinds 1965. We zijn klein begonnen, maar ook bij ons heeft de tijd niet stilgestaan. Anno 2015 hebben wij een groot aantal verkooppunten in Nederland en nu ook een geheel eigen webshop waar bedrijven, buurtwinkels, poeliers of supermarkten hun Surinaamse rijsttafel producten online kunnen bestellen. Onze producten geven een toegevoegde waarde aan uw assortiment, want in onze multiculturele samenleving hebben wij te maken met veel eetculturen. U biedt uw klanten een extra service/dienst als er Surinaamse rijsttafelproducten in uw schappen liggen.

De Oosterse Prins is een begrip geworden. Onze eigengemaakte Surinaamse rijsttafelproducten zijn vers, lekker én betaalbaar. Wij zijn gevestigd in Den Haag. Door deze centrale ligging kunnen wij onze producten door heel Nederland leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan hebben wij voor potentiële afnemers een assortiments- en prijslijst welke wij op aanvraag kunnen toezenden. Wij streven altijd naar 100% klanttevreden en daarom levert onze groothandel traditionele Surinaamse rijsttafelproducten waar u ook echt wat aan heeft! Hebt u nog vragen, belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord.