Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Berging verandaCarportsPergola schuttingPrielen overkappingTuinhuizen

Heesbeen

Heusden

Tilburg

Zaltbommel

Rosmalen

Waalwijk

Aalburg
's-Hertogenbosch
Waalwijk
Drunen
AdvertorialAanmelden & adverteren

Ben Boers, Heesbeen (Noord-Brabant)

Mooie, praktische en betaalbare carports levert Ben Boers uit Noord Brabant het hele jaar door.

Al sinds architecten de carport bedachten leveren wij ze. Onze ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van carports is ongeëvenaard in Nederland. Klik links op de knoppen als u meer informatie wenst. Op onze website krijgt u een goed idee wat ons bedrijf uit Noord Brabant voor u kan betekenen. Wij zijn er voor u en een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.

Dubbele of enkele carports

Een carport is de best denkbare tussenoplossing van aan de ene kant de garage die toch wel behoorlijk duur is geworden in de laatste jaren en een parkeerplaats die de auto werkelijk onbeschermd laat. Als het met de ruimte op het perceel waarop uw woning is gebouwd kan en de gemeente heeft er geen bezwaren tegen, dan is een carport werkelijk een mooie oplossing. Hij beschermt de auto tegen de directe invloeden van het weer en geeft u tevens een beetje semi veilige opbergruimte voor fietsen en dergelijke. De auto is beschermd tegen regen en sneeuw, zodat u in ieder geval droog kunt uitstappen.

Ook als het ‘s winters vriest zullen de ruiten van uw auto nog steeds onbevroren op u wachten als u uit huis komt om naar de zaak te gaan. Een niet gering voordeel en u bij ons kunt niet alleen enkele carports bestellen, maar ook dubbele carports. Tegenwoordig hebben huishouden vaak twee auto’s en daar spelen wij natuurlijk op in.

Kosten carport

Als u eens op uw gemak onze website bezoekt en alles wat daar aangegeven wordt aan ideeën op u laat inwerken dan komen de beelden van uw eigen tuin vanzelf naar voren. Met de voorstellen die wij doen en de verdere informatie die u door op de oranje knoppen links te klikken kunt bekijken begint het ook voor u snel duidelijk te worden hoe u een en ander in uw eigen tuin kunt toepassen. Het is zelfs mogelijk dat u nooit echt over een carport heeft nagedacht. Maar nu is het ineens duidelijk voor u hoe u met een carport prettiger leeft zonder dat dat meteen weer kapitalen gaat kosten.

Laten we voor het gemak eens even aannemen dat u zelf niet echt onhandig bent en ook nog een of twee goeie vrienden hebt die het eigenlijk best wel leuk vinden om met elkaar zo af en toe eens een leuk klusje te klaren. Dan laat u het pakket zoals onze experts dat aan de hand van de door u aangedragen informatie hebben samengesteld toch gewoon als een bouwpakket bij u thuis afleveren. Misschien hebt u wel een aanhanger ter beschikking en kunt u het pakket zelf komen halen. Niet dat wij het niet bij u thuis zouden willen bezorgen, maar aan het zelf ophalen zit een heel groot voordeel verbonden.

Zelf carport monteren

Als u zelf alle materialen voor uw nieuwe carport bij ons komt afhalen kunnen wij u namelijk een lekker Brabants bakje koffie aanbieden in onze showroom. Dat is al leuk, maar dan kunt u zelf ook nog een groot aantal van de producten die wij verkopen eens bekijken en krijgt u een nog betere indruk van de mogelijkheden die de firma Ben Boers u biedt aan verbeteringen van uw leefklimaat om het huis. Van alles is er te zien naast de carports. Ook tuinhuizen, priëlen, uitbouw en overkappingen staan daar opgesteld naast dierenverblijven, bergingen en veranda’s. Echt een heel mooi gezicht.

Wij zeggen altijd maar weer dat als u dan toch de moeite hebt genomen om naar ons toe te komen dan moeten wij het ook de moeite waard maken voor u. Wanneer een bezoek brengt aan ons bedrijf in Heesbeen, provincie Noord-Brabant, kunt u aantal van onze mooie producten zelf bekijken. Tot en met de carport, de schutting en de pergola aan toe. Misschien kunnen we u op die manier wel verleiden om ook nog een of twee andere producten van onze firma in uw tuin te plaatsen. Ons bedrijf is centraal gelegen vanaf plaatsen als Zaltbommel, Rosmalen, Waalwijk en Tilburg.