Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
ContainersDistributiecentrumGoedereninslagGoederenopslagTransportbedrijfTransporteursVrachtvervoerWegtransport

Waalwijk

Noord-Brabant

Nederland

Nationaal

België

Rotterdam

Limburg
Zuid-Holland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Caem Transporten B.V., Waalwijk (Nederland)

Containers lossen en strippen is voor ons transportbedrijf uit Waalwijk dagelijks werk

Het lossen en strippen van containers is een vak apart. Bij het werken met en in containers gaat het er immers anders aan toe dan wanneer er wordt gelost of gestript op plaatsen waar meer ruimte beschikbaar is. Onze organisatie beschikt daarom over goed opgeleide medewerkers die weten hoe kostbaar uw lading is. Mocht u een opdracht hebben, laat ons dan uw containers strippen en lossen. Ons bedrijf is gevestigd in Waalwijk, provincie Noord Brabant en u kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld een offerte op maat.

Lossen en strippen van containers

Het strippen en lossen van containers door ons transportbedrijf in Waalwijk is, dankzij onze vrachtwagens uitgerust met moderne apparatuur, geen moeilijke klus. Onze vrachtwagens zijn voorzien van eersteklas materialen, zodat onze chauffeurs bij het strippen en lossen van containers van alle gemakken zijn voorzien. Onze vakbekwame chauffeurs beschikken over een boordcomputer, zodat zij tijdens het vervoer met onze backoffice in contact staan. Door al onze uitstekende voorzieningen weet u zeker dat uw lading op de meest efficiënte wijze wordt vervoerd. Het lossen van containers gaat heel snel, dus onze chauffeurs staan slechts korte tijd bij u voor de deur.

Vanuit ons distributiecentrum in Waalwijk regelen wij containervervoer van en naar ons magazijn waar het strippen en lossen van containers door onze vakmensen wordt geregeld. Daar worden de containers gestript en verpakt op pallets. Indien u dit wenst slaan wij uw goederen op en voeren handlingwerkzaamheden uit, waarna de goederen met onze transportmiddelen uiteindelijk naar de eindbestemming worden gebracht.

Vervoer van niet geconditioneerde goederen

Wij vervoeren niet geconditioneerde goederen zoals schoeisel, lederwaren, garen, cosmetica en elektronische producten. Ons distributiecentrum in Noord Brabant is zo ingericht dat het strippen en lossen van meerdere containers tegelijkertijd geen enkel probleem is. Voor het transport beschikken wij onder andere over volumecombinaties uitgerust met schuifzeilen en laadklep. Deze zijn zeer geschikt voor het wegvervoer van verpakte goederen. Het is onze mening dat onze goed opgeleide mensen en hoogwaardig materiaal als beste in staat zijn aan de gewenste kwaliteitseisen te voldoen. Door onze professionaliteit en schaalgrootte kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen. Grote veranderingen in uw vervoersstromen zijn voor ons geen enkel probleem.

Internationaal transport van niet geconditioneerde goederen

Wij bedienen zowel klanten in de Benelux en ver daarbuiten zoals landen als Spanje en Portugal. Wij werken daar met vaste agenten die op de hoogte zijn van alle wettelijke regels die daar gelden en ook weten aan welke douaneformaliteiten wij moeten voldoen. Er zijn natuurlijk verschillende documenten nodig zoals bijvoorbeeld financiële documenten, oorsprongsdocumenten en transportdocumenten.

Wij zijn een familiebedrijf waarbij continuïteit en betrokkenheid als vanzelfsprekend de belangrijkste waarden van ons vervoersbedrijf vormen. Dit vertaalt zich direct in de duurzame en open relatie die wij met onze klanten onderhouden. Daarnaast hechten wij grote waarde aan een sterke wederzijdse verbondenheid met onze medewerkers. Controle en transparantie in het logistieke proces zijn heel belangrijk. Wij hebben daarom onze interne zaken zodanig georganiseerd dat er voortdurend controle plaatsvindt op de interne processen. Met onze voortdurende toetsing staan wij borg voor de kwaliteit van onze logistieke dienstverlening. In heel Nederland staat Van Caem transporten bv bekend als beste distributeur

Nieuwe wegen bewandelen

Containers strippen en lossen kunt u natuurlijk bij ieder willekeurig transportbedrijf in bijvoorbeeld Tilburg of elders in Nederland regelen. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit, persoonlijke aanpak, een breed dienstenpakket en niet te vergeten, scherpe tarieven. Vrijwel ieder bedrijf ondervindt immers de financiële gevolgen van de economische crisis. Wij bieden als transportbedrijf in Noord Brabant het beste van alle werelden.

Veel bedrijven worden uitgedaagd om nieuwe wegen te gaan bewandelen willen zij overleven. Juist ondernemers hebben de mogelijkheid, verantwoordelijkheid en de kracht om de toekomst te veranderen door buiten de gebaande paden te treden. Door u een breed dienstenpakket aan te bieden, waaronder het strippen en lossen van containers tegen scherpe tarieven, maken wij het logistieke traject van uw goederen eenvoudiger en aantrekkelijker. Neemt u maar eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag onze organisatie in Waalwijk, provincie Noord Brabant eens bezoeken, maakt u dan even een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Transportmiddel