Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
ContainersDistributiecentrumGoedereninslagGoederenopslagTransportbedrijfTransporteursVrachtvervoerWegtransport

Waalwijk

Noord-Brabant

Nederland

Nationaal

België

Rotterdam

Limburg
Zuid-Holland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Caem Transporten B.V., Waalwijk (Nederland)

Vanuit ons distributiecentrum in Waalwijk ontvangen en verdelen wij goederen over de Benelux en ver daarbuiten

Vaak wordt distributiecentrum afgekort tot DC. Hoe het in de praktijk ook genoemd wordt, een distributiebedrijf is essentieel als het gaat om transport. Het gaat er immers om dat niet alleen goederen in ontvangst worden genomen, maar ook correct worden verdeeld en vervoerd naar andere locaties. Wij van Van Caem Transporten bv uit Waalwijk hebben in de 75 jaar dat wij bestaan een uitstekende naam opgebouwd als het om distributie gaat. Onze vele tevreden opdrachtgevers zullen dit beamen. Bent u op zoek naar een transportbedrijf in de omgeving van Den Bosch, Noord Brabant, dat een compleet pakket aan transportdiensten aanbiedt, dan bent u bij ons als logistieke dienstverlener aan het juiste adres.

Distributiecentrum in Waalwijk

Door de combinatie van vervoer en opslag en overslag bereikt u met nationaal en internationaal transportbedrijf Van Caem de unieke synergie in uw logistiek. Synergie staat voor samenwerken en dit doen wij graag met u. Door het creëren van een win-win situatie leggen wij voor onze klanten een fundament voor een succesvolle samenwerking. Wij beschikken over maar liefst 10.000 vierkante meter opslagruimte met vele laad- en losdeuren voor distributieactiviteiten. Uw goederen onderbrengen in ons distributiecentrum in Waalwijk biedt vele voordelen.

Uw goederen liggen veilig opgeslagen in ons distributiecentrum in Waalwijk. Naast opslag van uw goederen kunt u ook bij ons terecht voor handlingwerkzaamheden, zoals etikettering en orderverzamelen. Efficiënt en effectief orderverzamelen is van groot belang binnen de magazijnfunctie. De manier waarop goederen worden verzameld hangt af van de soort, het aantal artikelnummers, het aantal locaties, de samenstelling van het assortiment en de orders en doorloopsnelheden. Het orderverzamelen begint altijd met het ontvangen van een verzamelopdracht en eindigt met het afleveren van de artikelen op een afgifteplaats.

Etikettering van goederen

De etikettering van goederen geven informatie over een bepaald kenmerk van het product, zoals de oorsprong en de wijze van productie. De kleur en vormgeving van een etiket is niet voorgeschreven. Wel moet het etiket zodanig zijn opgemaakt dat een eventueel waarschuwingspictogram duidelijk afsteekt. Vervolgens kunnen wij vanuit ons uw goederen snel en zorgvuldig vervoeren naar welke bestemming dan ook of dit nu is in Den Bosch of ergens in de Benelux. Wij zorgen ervoor dat uw goederen op het juiste moment bij de afnemer terechtkomt. Na 75 jaar logistieke dienstverlening kennen wij als dienstverlener uit Brabant het belang van een correct behandelde lading. Alles draait om uw goederen en wij gaan er dan ook mee om alsof het onze eigen spullen zijn. Maar wel met de afgesproken productiviteit en kwaliteit als output. Dat is waar ons distributiebedrijf voor staat.

Duurzame bedrijfsvoering

Transport is meer dan alleen het vervoeren van een lading. Als logistieke dienstverlener uit Brabant hebben wij gekozen voor een duurzame bedrijfsvoering. Dat uit zich in een optimale service dankzij onze betrokken medewerkers met een up-to-date vakkennis in ons distributiecentrum in Waalwijk. Omdat onze roots in de transportbranche liggen, zijn wij gewend om flexibel en snel op uw wensen in te spelen. Tijd is geld. En daar gaan wij spaarzaam mee om. Ons professionele team staat garant voor innovatieve oplossingen om uw lading op het juiste moment op de juiste plaats af te leveren. Dit kan door geheel Nederland en ver daarbuiten. In eigen land zijn wij regelmatig in onderstaande steden en provincies te vinden. Onze klanten noemen Van Caem transporten bv het beste distributiebedrijf.

 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland
 • Zeeland
 • Limburg
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Friesland
 • Drenthe
 • Gelderland

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van boordcomputers met locatiebepaling. Hierdoor kan op ieder moment van de dag uiterst nauwkeurig de kostbare lading in het oog worden gehouden. Ook u als klant kan via ons online track en trace systeem zien waar de chauffeur zich bevindt. Door het invoeren van uw debiteurennummer en wachtwoord, dat u natuurlijk van ons ontvangt, kunt u inloggen op dit systeem.

Logistieke dienstverlener Brabant

Onze succesformule is heel simpel: persoonlijk, flexibel en zorgvuldig. Wij zorgen voor grip op uw logistiek met een warm hart voor traditionele waarden zoals respect en vertrouwen. Optimaal samenwerken, kan alleen maar met wederzijds respect voor elkaar. Respect voor de mening van de ander, respect voor de wensen en de visie van de klant. Op die manier creëren wij samen met u een win-winsituatie. U kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken, zodat wij u ons moderne distributiecentrum in Waalwijk, provincie Brabant eens kunnen laten zien. Onze contactgegevens vindt u op onze website.

Van Caem Transporten B.V. heeft een distributiecentrum waar zowel inslag, opslag als handling werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Kijkt u maar eens op de websiteVan Caem Transporten B.V. uit de omgeving van Den Bosch is de specialist als het gaat om distributie. Heldere afspraken en scherpe prijzen