Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
ContainersDistributiecentrumGoedereninslagGoederenopslagTransportbedrijfTransporteursVrachtvervoerWegtransport

Waalwijk

Noord-Brabant

Nederland

Nationaal

Belgiƫ

Rotterdam

Limburg
Zuid-Holland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Caem Transporten B.V., Waalwijk (Nederland)

Als het gaat om B2B goederenopslag, dan zijn wij van Van Caem uit Noord-Brabant graag uw zakenpartner

In de praktijk komt het regelmatig voor dat goederen om wat voor reden dan ook niet direct naar hun eindbestemming kunnen worden vervoerd en dan biedt goederenopslag de uitkomst. Wij van transportbedrijf Caem uit Waalwijk werken zowel nationaal als internationaal waarbij het veelvuldig voorkomt dat goederen tijdelijk opgeslagen moeten worden. Dit is voor ons geen enkel probleem, omdat goederenopslag een belangrijk deel van onze activiteiten beslaat. Heeft u een dergelijke opdracht, aarzel dan niet en neem per mail of telefonisch contact met ons op. Even binnen lopen bij ons bedrijf in Waalwijk kan vanzelfsprekend ook. Wij staan u graag te woord.

Goederenopslag in Noord-Brabant

Goederenopslag verzorgen wij in ons ruime warehouse in Waalwijk en beschikken over alle faciliteiten die daarvoor nodig zijn. Als opslagspecialist in Noord-Brabant kunnen wij naast uw goederenopslag ook de complete logistiek van uw goederen uit handen nemen. Wij richten ons op de business-to-business markt en in de omgeving van Tilburg en Breda zijn wij een gevestigde naam. Iedere opdrachtgever kan rekenen op een klantspecifieke service voor zijn of haar goederenopslag. Door onze moderne opslagruimte bieden wij innovatieve en vergaande oplossingen aan onze klanten. Heeft u een zakelijke goederenopslag in Nederland nodig, dan regelen wij dit graag voor u.

Goederenopslag bij ons vervoersbedrijf in Noord-Brabant biedt u als bedrijf meer ruimte, waardoor u andere activiteiten kunt uitoefenen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u maar een beperkte bedrijfsruimte heeft en dan is het opslaan van goederen op een andere plaats een uitkomst. U wilt natuurlijk wel dat het een veilige plaats is die goed wordt beheerd en dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast goederenopslag biedt ons transportbedrijf in Waalwijk nog veel meer diensten aan.

Handlingwerkzaamheden

Wij kunnen bijvoorbeeld laad- en losactiviteiten voor u uitvoeren, maar ook het verzorgen van handlingwerkzaamheden, zoals het ompakken en de etikettering van uw goederen. Goederenopslag en transport zijn vaak met elkaar verbonden. Als nationaal en internationaal transportbedrijf laten wij u zien dat transport niet alleen vervoer is, het omvat een veel groter geheel.

Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven, die op zoek zijn naar beperkte opslagruimte, bieden wij flexibele warehousing oplossingen. Warehousing gaat over meer dan het aantal vierkante meters of de hoogte van de rekken. Wij verzorgen vanuit het warehouse de volledige fysieke en administratieve afhandeling voor de inslag, opslag en uitslag van uw goederen. Voor de beste goederenopslag in Brabant moet u bij Van Caem transporten bv zijn.

Maatwerkoplossingen voor goederenopslag

Wij doen geen concessies aan kwaliteit en staan bekend om onze maatwerkoplossingen en professionele werkwijze als het gaat om goederenopslag. Als u ervoor kiest om zaken met ons te doen, kiest u voor een betrouwbare partner, die weet welke valkuilen er kunnen optreden in de complete keten van goederenopslag. Kortom, bij Van Caem transportbedrijf in Noord-Brabant weet u zeker dat uw goederenopslag in goede handen is.

Wat betreft transport bieden wij verschillende vormen van goederenvervoer. Samen met u kijken we welk soort vervoer de beste oplossing voor u is, zowel vanuit technisch oogpunt als vanuit kostenefficiency. De specifieke wensen van al onze klanten staan bij ons voorop, en we kunnen u altijd een passende oplossing voor uw transportvraag aanbieden. Wij kunnen ook de complete logistiek van uw goederen verzorgen, dus ook het laden en lossen van containers of pallets.

Track en trace systeem

Wij beschikken natuurlijk over onze eigen transportmiddelen die uitgerust zijn met de modernste communicatiemiddelen zoals een vernieuwde boordcomputer. Door dit volgsysteem worden alle gegevens direct zichtbaar voor onze backoffice. Hiermee hebben wij altijd een up-to-date overzicht waar onze vrachtwagens en chauffeurs zich bevinden of dit nu is in Tilburg, Breda of elders in Nederland. Daardoor kan onze organisatie beter inspelen op onverwachte situaties en kunnen wij een nog betere service geven aan onze klanten welke over het gehele land zijn verspreid. Denkt u daarbij aan:

 • Nijmegen
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Friesland
 • Drenthe
 • Gelderland
 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland
 • Zeeland
 • Limburg
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Almere
 • Groningen

Natuurlijk is het voor u als klant interessant om zelf de status van uw goederen te weten. Wij bieden u daarom als extra faciliteit aan onze klanten een online track en trace systeem, zodat u voortdurend op de hoogte bent waar onze chauffeurs en de goederen zich bevinden. Het enige wat u nodig heeft is een debiteurennummer en een wachtwoord. Het werkt simpel en veilig.

Wilt u meer informatie over onze diensten, neemt u dan gerust contact op met ons bedrijf in Noord-Brabant. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen u zoveel mogelijk helpen de juiste beslissing te nemen over uw goederenopslag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd eens vrijblijvend een bezoek brengen. De koffie staat voor u klaar.