Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Berging verandaCarportsPergola schuttingPrielen overkappingTuinhuizen

Heesbeen

Heusden

Tilburg

Zaltbommel

Rosmalen

Waalwijk

Aalburg
's-Hertogenbosch
Waalwijk
Drunen
AdvertorialAanmelden & adverteren

Ben Boers, Heesbeen (Noord-Brabant)

De firma Ben Boers uit Brabant is al sinds jaren het adres voor pergola’s en schuttingen.

Ook pergola's en schuttingen hebben geen geheimen voor onze vakmannen. Klik links op de knoppen als u meer informatie wenst. Alles wat u moet weten op het gebied van schuttingen en pergola’s kunt u terugvinden op onze website. Praat, na het maken van een persoonlijke afspraak, eens met ons en alles komt in orde. Ons bedrijf is centraal in Brabant gelegen en niet ver van plaatsen als Tilburg, Zaltbommel, Rosmalen en Waalwijk.

Tuinafscheidingen op maat

Het lijkt allemaal zo simpel op het eerste gezicht. Wat kan er nou toch zo moeilijk zijn aan een schutting plaatsen in uw tuin. Het tegendeel is waar. U dient met veel zaken rekening te houden zoals de regels van uw gemeente. U moet de gemeentelijk vastgestelde maximale hoogte van de schutting in de gaten houden, want anders gaat het alsnog mis, ook al heeft u alle andere factoren nauwkeurig in het oog gehouden. Klik u hier of links op één van de oranje knoppen voor meer informatie.

Dan is er de bodemgesteldheid die onder de loep genomen dient te worden. Uw nieuwe schutting moet natuurlijk niet alleen op een mooie zomerdag blijven staan, maar ook tijdens de gure herfststormen niet van wijken weten. Nu niet, maar over pakweg 10 jaar ook nog niet. Ook de schutting moet goed gefundeerd worden en de bodemgesteldheid in uw tuin is daarbij de bepalende factor.

Juiste erfafscheiding

Het zal ook voor u duidelijk zijn dat verschillende soorten grond ook vragen om een verschillende wijze van verankeren van de staanders. Als u dan alles volgens de voorschriften heeft gedaan en de erfafscheiding heeft gerespecteerd, dan heeft u eigenlijk weinig meer te vrezen. Een goede tip willen we u nog geven. Praat even met de buren die tegen de andere kant van de schutting aan moeten kijken. Alle schermen of schuttingen die door ons geplaatst worden, zetten wij RVS schroeven vast. Dit doen wij, omdat deze schroeven van roestvast staal zijn en daarom veel langer meegaan. Het kopse hout kan eventueel worden voorzien van een afdeklijst.

Hoewel er ook voor de pergola praktisch in iedere gemeente wel een voorschrift of twee, drie te vinden is, zijn die toch wat minder omvangrijk en kan men redelijk eenvoudig daaraan voldoen. Een pergola heeft door zijn structuur ook wat minder last van de invloeden van bijvoorbeeld de wind, maar er zijn toch een aantal zaken die u even goed in de gaten moet houden. Voor de verankering is het niet zo belangrijk of de ondergrond zand of rivierklei is. Planten die over pergola’s groeien zijn vaak forse groeiers. Het is leuk als de bloemen of vruchten onder de pergola hangen, u krijgt daardoor een sfeervol geheel.

KOMO-keur houtsoorten

Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van unieke houten bouwwerken waaronder carports, tuinhuisjes, priëlen, bergingen en dierenverblijven. Echt vakmanschap, eerlijk duurzaam hout en andere hoogwaardige materialen waarborgen onze kwaliteit . Wij gebruiken onder meer gecertificeerde houtsoorten, naar FSC- en KOMO-keurmerken. KOMO is een keurmerk voor de Nederlandse bouw. Het KOMO-keurmerk omvat nagenoeg de gehele bouwketen. Heeft u een eigen ontwerp of idee dan helpen wij u graag deze te verwezenlijken, zodat u een fantastische tuin krijgt. Een tuin waar u met gerust hart uw gasten kunt uitnodigen of heerlijk samen met uw partner tot rust kunt komen.

Vertelt u onze mensen gewoon wat u graag zou willen en wij berekenen dan de beste manier om dat voor elkaar te krijgen, natuurlijk voor een leuke prijs. Voor iedereen in de wijde omgeving van Heesbeen, gemeente Heusden, provincie Noord-Brabant, geldt dat u bij Ben Boers moet zijn voor onder andere een pergola of een schutting. Mocht u iets anders nodig hebben voor uw tuin, surft u dan naar eens ons uitgebreide website of belt u ons als u een specifieke vraagt heeft. Wij staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook met ons in persoon in gesprek gaan. Een afspraak op korte termijn is zo geregeld en wij zijn op korte afstand gelegen van Aalburg, 's-Hertogenbosch, Waalwijk en Drunen.