Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
ContainersDistributiecentrumGoedereninslagGoederenopslagTransportbedrijfTransporteursVrachtvervoerWegtransport

Waalwijk

Noord-Brabant

Nederland

Nationaal

België

Rotterdam

Limburg
Zuid-Holland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Caem Transporten B.V., Waalwijk (Nederland)

Als u een transportbedrijf zoekt die nationaal werkt, dan bent u bij ons in Waalwijk aan het juiste adres

Bij een zoektocht naar een transportbedrijf heeft iedereen weer andere criteria waar deze aan moet voldoen. Denkt u daarbij maar eens aan transport, opslag of distributie. Wij van Caem Transporten uit Waalwijk weten na meer dan vijfenzeventig jaar als geen ander hoe wij onze opdrachtgevers moeten bedienen. Ons transportbedrijf is in Noord-Brabant gevestigd, maar wij werken door geheel Nederland en zelfs ver daarbuiten. Heeft u een transportopdracht en zoekt u een moderne flexibele transportonderneming die u uitstekend van dienst kan zijn, dan zijn wij u graag behulpzaam.

Transportbedrijf nationaal

Ons transportbedrijf in Noord-Brabant heeft een flexibele opstelling en kiest altijd voor een persoonlijke benadering, waardoor wij als geen ander weten wat onze klanten in onder andere Tilburg, Den Bosch en Breda van ons verwachten. Onze grote kracht is het doorzettingsvermogen en de flexibiliteit van onze medewerkers.

Ons transportbedrijf is in Nederland groot geworden door steeds weer in te spelen op de vraag van onze klanten om de totale goederenstroom in goede banen te leiden. Ook bedrijven uit de Benelux behoren tot onze vaste klantenkring. Wij richten ons op de business-to-business markt. Goederendistributie behoort tot één van onze kernactiviteiten. Door de economische crisis zijn bedrijven heel selectief geworden bij het kiezen van een dienstverlener, wat wij als geen ander begrijpen. Toch merken wij dat bedrijven weer vertrouwen krijgen in de toekomst, ondanks dat de economische crisis nog niet voorbij is.

Warehousing

Wij vinden dat een goed transportbedrijf ten aanzien van het goederenvervoer meer moet zijn dan alleen de goederen tijdig te doen vervoeren vanuit de fabriek naar de plaats van bestemming. Onze persoonlijke benadering, trajectgerichte werkwijze, breed netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van transport en distributie heeft ons tot één van de grootste transportbedrijven in Noord- Brabant gemaakt. Als logistiek dienstverlener kennen wij de complexe vervoersmarkt in de regio´s Breda, Den Bosch, Tilburg, maar zeker ook internationaal. Daardoor zijn wij in staat om de meest optimale logistieke oplossingen voor u te vinden. Vanzelfsprekend zijn wij vertegenwoordigd in meerdere provincies en steden en onderstaand treft u daar een greep uit.

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Friesland
 • Drenthe
 • Gelderland
 • Noord-Holland
 • Zuid-Holland
 • Zeeland
 • Limburg

Een andere kernactiviteit van ons transportbedrijf in Brabant is warehousing. Alle activiteiten zoals verpakken, opslag, transport en onderdelen daarvan, kunnen ook afzonderlijk of in combinaties worden afgenomen. Door onze kwalitatieve faciliteiten bieden wij onze klanten net dat extra stukje toegevoegde waarde en kunnen dan ook een compleet dienstenpakket aanbieden. U moet dan denken aan het lossen van containers, orderpick-en verzendactiviteiten, voorraadbeheer, uitsorteren en adresseren en dit tegen zeer scherpe tarieven. Belangrijk voor de complexiteit van het distributieproces is het aantal afleveradressen. Meerdere afleveradressen betekent het splitsen van de lading over meerdere vrachtwagens. Het distributieproces is er op gericht om de vullingsgraad van de laadeenheid zo hoog mogelijk te krijgen. Daardoor blijft het aandeel transportkosten voor het af te leveren product zo laag mogelijk.

Veiligheid goederenvervoer

Wij hebben een groot wagenpark, zodat wij voor ieder type transport over het juiste transportmiddel beschikken. Onze wagens zijn uiteraard uitgerust met moderne communicatiemiddelen en ADR-koffers. Veiligheid staat bij ons voorop en wij zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers over de juiste bemiddelen beschikken bij het vervoer van gevaarlijke goederen.

Wij hebben ons wagenpark uitgebreid met drie nieuwe opleggers en een vrachtauto voorzien van een kooiaap om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Om goed te kunnen communiceren met onze opdrachtgevers hebben wij gekozen voor een moderne boordcomputer de Data2Track, zodat afstand geen rol meer speelt. Als organisatie vinden wij het uitermate belangrijk om een goede service te leveren. Dit zult u ook merken als u besluit zaken met ons te gaan doen. Het beste transportbedrijf van Brabant vindt u dus in Waalwijk.

Weborder

Als transportbedrijf in Noord-Brabant werken wij niet alleen nationaal, maar ook internationaal. Wij hebben bijvoorbeeld wekelijks transporten vanuit Spanje en Portugal naar ons distributiecentrum in Waalwijk. Tot de goederenstroom behoren onder andere schoeisel, lederwaren en aanverwante artikelen. Heeft u dus een vervoersbedrijf nodig voor een internationale opdracht, dan kunt u ook in contact met ons treden.

Natuurlijk kunt u ook een weborder bij ons transportbedrijf in Noord-Brabant plaatsen. Makkelijk, snel en goedkoop transport boeken via het internet. Een mooi initiatief van onze organisatie in Waalwijk voor B2B om goederen te laten vervoeren zowel nationaal als internationaal. Wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u onze contactgegevens vinden op onze website. Daar kunt u ook een video bekijken hoe wij te werk gaan. Wij verzorgen graag voor uw transport of distributie op maat en heten u dan ook van harte welkom.

Van Caem Transporten B.V. verzorgt zowel nationaal als internationaal transport. Een transportbedrijf dus voor iedere vervoersklusVan Caem Transporten B.V. uit Brabant is graag uw partner als het gaat om wegtransport. Ons transportbedrijf staat ook voor u klaarVan Caem Transporten B.V. uit Waalwijk is als transportbedrijf een gevestigde naam. Daarnaast verzorgen wij ook zaken als in en opslag van goederen.