Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Berging verandaCarportsPergola schuttingPrielen overkappingTuinhuizen

Heesbeen

Heusden

Tilburg

Zaltbommel

Rosmalen

Waalwijk

Aalburg
's-Hertogenbosch
Waalwijk
Drunen
AdvertorialAanmelden & adverteren

Ben Boers, Heesbeen (Noord-Brabant)

Ben Boers uit Noord Brabant maakt uw favoriete tuinhuis betaalbaar op maat.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in houten constructies voor rondom het huis. Als u dus al een tijd nadenkt over een tuinhuis, dan moet u eens met ons komen praten. Wij hebben de oplossing voor alles waarvan u denkt dat het niet kan. En dat leveren wij ook nog eens tegen een redelijke prijs. Maatwerk tuinhuisjes bijvoorbeeld zijn dus geen enkel probleem. Wij zijn gevestigd in de gemeente Heusden en onder andere werkzaam in de omgeving van Zaltbommel, Rosmalen, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch. Klik links op de oranje knoppen als u meer informatie wenst, of de website wilt bekijken.

Praktisch tuinhuis op maat

In vergelijking met andere landen in Europa en daarbuiten zijn de tuinen van de gemiddelde woningen in ons land niet erg groot. Logisch eigenlijk ook wel als je in beschouwing neemt dat er zoveel mensen een plekje moeten vinden in dit land. Dan moet er twee keer nagedacht worden bij elke beslissing over vierkante meters. Dus is het voor veel huiseigenaren niet altijd een logische gedachte om over een tuinhuis na te denken. Toch is dat niet zo onmogelijk als men op het eerste gezicht wel eens denkt. Een bezoek aan onze website zal u snel op andere gedachten brengen. Daar treft u namelijk meerdere modellen tuinhuizen aan die bovendien, in overleg met u, pasklaar kunnen worden gemaakt en niet te vergeten geplaatst.

Een kleinere tuin inrichten vraagt zeker net zoveel zorg en aandacht als grotere tuinen. Door de kleine oppervlak vallen de gekozen materialen vaak meer op dan als er meer ruimte zou zijn. Als u niet veel tijd heeft om zich veel in de tuin bezig te houden, maar u wilt er wel iets moois, onderhoudsvriendelijk en toch praktisch van maken dan hebben wij prachtige tuinhuisjes voor u die wij natuurlijk ook bij u kunnen komen plaatsen, zodat het perfect in uw tuin staat. Een tuinhuis is tevens praktisch, omdat u allerlei spullen in kunt bewaren. Wat dacht u van uw tuinset bij slecht weer?

Mogelijkheden voor tuinhuisje(s) in uw tuin in Brabant

Neemt u gerust eens geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Dit kan middels persoonlijk contact of eerst via de telefoon of mail om samen met hen de mogelijkheden voor uw tuin door te nemen. U hoeft alleen maar een oranje actieknop aan te klikken en de rest gaat vanzelf. De medewerkers van onze firma zijn echte vakmensen met vele jaren ervaring die over een veel breder inzicht beschikken van wat er met die materialen allemaal te realiseren is. De perfecte gesprekspartners dus voor een tuinhuis op maat.

Een tuinhuis van welke afmeting dan ook wordt door onze medewerkers altijd gemaakt van de meest hoogwaardige materialen die de aanslagen van de vier seizoenen met glans kunnen doorstaan. Dat is nu al zoveel keer bewezen dat we daar ook werkelijk voor de volle honderd procent achter kunnen staan.

Plaatsing van tuinhuisje

Nadat er in samenspraak met u als opdrachtgever een definitief ontwerp uit de bus gekomen is gaan onze vaklieden na het maken van een afspraak voor de installatie aan het werk om alle benodigde delen van deze opdracht netjes op maat voor te bereiden. Op de afgesproken dag staat er op het correcte uur een van onze wagens met alle materialen voor de door u bestelde optie bij u voor de deur. Omdat tegen die tijd alles al helemaal en uitgebreid is doorgesproken hoeft er geen tijd meer verloren te gaan en kan er begonnen worden.

Het is een leuk idee wat wij van een van onze klanten hebben mogen overnemen om vanaf het moment dat onze mensen aan de slag gaan ieder kwartier even een foto te maken van de werkplek. Als u dat dan ook nog iedere keer vanaf dezelfde positie doet kunt u achteraf altijd nog eens terugkijken naar de plaatjes die de opbouw van uw tuinhuis illustreren. Praat met onze vaklieden en u zult versteld staan van de mogelijkheden. Of u nu in Aalburg, 's-Hertogenbosch, Waalwijk of Drunen woont, een betaalbaar tuinhuisje op maat is nooit ver weg.