Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
BootmotorenBoottrailersBoten occassionsPolyesterreparatieWatersportartikelen

Watersportartikelen

Boot accessoires

Bootreinigers

Onderhoudsmiddelen

Antifouling remover

Brandstof additieven

AdvertorialAanmelden & adverteren

AVR Watersport, Waddinxveen (Zuid-Holland)

Onze watersportzaak uit Waddinxveen biedt de goedkoopste accessoires en onderhoudsmiddelen voor uw boot

AVR Watersport heeft zowel een fysieke winkel als een online webwinkel waar u al uw onderhoudsmiddelen kunt kopen, zoals bootreinigers, antifouling remover en brandstofadditieven voor uw boot. Onze watersportwinkel heeft jarenlange ervaring in de verkoop van watersportartikelen en kunnen u deze dan ook tegen de beste prijs aanbieden. Een boot onderhouden is een kostbare aangelegenheid en wij proberen u te helpen door de kosten van de onderhoudsmiddelen zo laag mogelijk te houden. Wij zijn al jarenlang een bekend adres van watersportliefhebbers vanuit Aalsmeer tot Amsterdam en van Huizen tot Vinkeveen. Kijkt u maar eens op onze uitgebreide site voor meer informatie of snuffel op uw gemak eens in onze moderne webshop.

Onderhoudsmiddelen voor uw boot

De Vinkeveense Plassen zijn een paradijs voor iedere watersportliefhebber en ze danken haar ontstaan aan de winning van turf ten behoeve van de stad Amsterdam omstreeks de Gouden Eeuw. Het is een fantastisch gebied om rond te varen en in uw boot en te genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Van een boot of sloep kunt u enorm veel plezier hebben, mits u deze goed onderhoudt.

Voor het wassen van een boot kunt u het beste een goede bootreiniger kopen. In onze webshop vindt u diverse bootreinigers zoals de Citrus Shampoo & Wax. Het is zowel een reiniger als beschermer en hiermee slaat u dus twee vliegen in één klap. Uw boot staat dag en nacht bloot aan allerlei weersomstandigheden en met dit product verwijdert u moeiteloos hardnekkig vuil, vlekken en zoutaanslag op onder andere de scheepsromp. Een scheepsromp die zich licht door het water verplaatst en zich soepel door het water begeeft, heeft onder water uit zichzelf mooie vloeiende lijnen en als deze lijnen zich boven water voortzetten, ontstaat bijna vanzelf iets dat er mooi en harmonieus uitziet. Het oog wil ook wat.

Antifouling remover

In onze webwinkel mag een antifouling remover voor uw boot natuurlijk niet ontbreken. Vanaf nu kan dit snel, veilig en eenvoudig. Het is een doorbraak waarbij het urenlange krabben en schaven niet langer meer nodig is. Ook is het dure zandstralen overbodig geworden. Antifouling remover werkt razendsnel en bevat geen gevaarlijke stoffen voor mensen en boten.

Een schone brandstoftank is één van de belangrijkste onderdelen bij het onderhoud van uw boot en het nieuwe artikel Star Tron Shooter bevat brandstofadditieven op basis van natuurlijke enzymen. De enzymen zijn biokatalysatoren die de moleculaire structuur van brandstof kunnen aanpassen. Als u regelmatig hoge geconcentreerde brandstofadditieven aan de tankinhoud toevoegt voorkomt u motorproblemen, want het verwijdert vocht uit het systeem en verbetert de prestaties. Een bijkomend voordeel is dat dit product zorgt voor een lager brandstofverbruik en verwijdert de opbouw van koolstoffen. Dit A-merk is geschikt voor benzinetanks en dieseltanks. Het is de perfecte oplossing voor al uw brandstofproblemen!

Boot accessoires

Daarnaast vindt u in onze uitgebreide webshop de nodige boot accessoires zoals flexibele slangen en speciale adapters die passen op staartstukaansluitingen van onder andere Yamaha en Nissan. Een goede tandwielolie ontbreekt uiteraard niet in ons ruime assortiment. ATF tandwielolie is een zeer verfijnde basisolie, dankzij speciaal geselecteerde additieven erg shear-stable. Een onmisbaar artikel voor op uw boot of sloep.

Uw boot is een kostbaar en emotioneel bezit, waarmee u kunt genieten van de vrijheid, het weer, de rust en de geweldige natuur. Alles wat wij verkopen moet dan ook zoveel mogelijk bijdragen aan het behoud van de natuur en uw mooie boot. Wij moeten meer dan ooit het milieu sparen voor de volgende generaties en daarom vindt u bij ons de beste artikelen tegen een zo goedkoop mogelijke prijs.

Duurzame artikelen

We zien dat de samenleving langzaam aan het veranderen is en steeds milieubewuster wordt. Het blijft echter een feit dat Nederlanders van water houden. Net zoals de Vinkeveense Plassen zijn ook de Loosdrechtse Plassen erg populair bij watersportliefhebbers. De Loosdrechtse Plassen is een verzamelnaam voor alle plassen rondom Loosdrecht en het staat bekend als een eldorado voor vaarliefhebbers die van de natuur houden.

Er zijn natuurlijk vele andere gebieden die geliefd zijn, zoals de wateren bij Aalsmeer, Naarden en Nieuwkoop. Het Nieuwkoopseplassengebied bestaat uit plassen, moerasbos, legakkers met rietlanden, veenweide en ontelbare brede en smalle slootjes. Het wordt beheerd door Natuurmomenten, zodat de fantastische flora en fauna ook voor onze kinderen bewaard blijven. Soms komt u zelfs zeer zeldzame vogels tegen! Het is zeker een boottochtje waard.

Voordat u vertrekt, zorg er dan voor dat uw boot in perfecte staat is. Hiervoor kunt u zorgen door bij ons de juiste onderhoudsmiddelen en accessoires voor uw boot te kopen. Maak uw keuze uit de artikelen in onze winkel die zorgen voor onbekommerd watersportplezier én niet te vergeten, wij geven u de beste prijs! Hebt u vragen, belt u ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AVR Watersport uit Waddinxveen biedt allerhande onderhoudsmiddelen voor uw boot en boottrailerOf u nu op zoek bent naar shampoo of teakreiniger voor uw boot, AVR Watersport heeft het voor u liggenDe juiste shampoo voor uw boot heeft AVR Watersport op voorraad voor u klaar liggen en dat geldt ook voor alle andere onderhoudsmiddelen voor uw boot