Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Aanpasbedrijf lesautosAanpasbedrijf rolstoelautosAuto aanpasbedrijfAuto aanpassingen mindervalidenAutorijles mindervalidenKofferbakliften

Den Haag

Wateringen

Westland

Zoetermeer

Leiden

AdvertorialAanmelden & adverteren

Anders Autotechniek, Den Haag (Zuid-Holland)

Wij zijn de specialist als het gaat om autoaanpassingen

Het aanpassen van een auto is niet iets wat iedere garage kan. Daarom hebben wij van Anders Auto ons gespecialiseerd in het aanpassen van auto’s, zodat ze toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Mocht u graag willen dat uw auto van gas- en rembediening wordt voorzien naar een oplossing die met de hand wordt bediend, dan zijn wij graag uw partner. Onze slogan is niet voor niets “voor alles wat niet standaard is”. Om met ons in contact te komen of om onze website te bekijken, hoeft u alleen maar even links op één van de oranje knoppen te klikken.

Autoaanpassingen

Autoaanpassingen voor mensen met een beperking of rolstoelgebruikers is een vak apart. Wij helpen u graag een gepaste en betaalbare oplossing te vinden voor uw wagen. U kunt bij ons uit meerdere oplossingen kiezen, afhankelijk van uw beperking. U kunt onder andere kiezen uit een ombouw die bestaat uit een bodemverlaging of een volledig ingerichte bus met oprijgoot of rolstoellift en een rolstoelvastzetsysteem. Of u nu in de rolstoel zelf achter het stuur plaats neemt, of dat u als passagier in de rolstoel meerijdt, in beide gevallen kunt u met een elektrische hydraulische rolstoellift zelfstandig in de auto komen. Als geen ander weet u hoe prettig het voelt om niet afhankelijk te zijn van derden.

Natuurlijk heeft iedereen de beste intenties, maar onafhankelijkheid is wat u wilt. Mensen met een handicap hebben regelmatig te maken met discriminatie, hoe sociaal wij ook proberen te zijn. Keuzes kunnen maken is voor mensen met een handicap nog belangrijker dan gezonde mensen. Wij begrijpen dit heel goed en bieden u de keuze om toch lekker in uw auto te kunnen blijven rijden door de nodige autoaanpassingen. U kunt links klikken op één van de oranje knoppen om te zien wat er voor u allemaal mogelijk is.

Aangepaste auto

Dat door middel van autoaanpassingen uw leven aangenamer wordt, staat voor ons vast. Wij vormen uw auto om tot een perfecte aangepaste auto die u geheel zelf kunt bedienen. Bij ons kunt u ook complete nieuwe aangepaste auto’s kopen en wij kennen geen lange levertermijnen en natuurlijk zijn deze altijd scherp geprijsd. Wilt u met meerdere mensen reizen dan leveren wij onder andere de Vw Crafter. Deze bus is voorzien van vier uitneembare stoelen in combinatie met een AMF rolstoellift. Bij het liften van personen in een rolstoel zijn er meerdere situaties, eisen en wensen waar rekening mee gehouden dient te worden van de rolstoelgebruiker zelf. De juiste lift keuze is dan ook van groot belang om er langdurig profijt van te kunnen hebben.

Als het lichamelijk niet meer mogelijk is om een transfer te maken van de rolstoel naar een autostoel, is een andere oplossing noodzakelijk. U neemt plaats mét de rolstoel achter het stuur. Om veilig te kunnen rijden is een goed rolstoelvergrendelingssysteem noodzakelijk. De uitvoering is afhankelijk van merk, type en uitvoering van de rolstoel. Gas-, rem- en stuurbekrachtiging kan op klantspecificatie worden ingesteld. Het kan voorkomen dat het CBR bepaald dat u niet voldoende kracht heeft om te remmen. Dit kan zowel voor de voet als met de hand zijn. In dat geval moet uw auto voorzien zijn van een extra rembekrachtiging met noodsysteem. Een groot aantal aanpassingen moeten gekeurd worden door de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer) en uw rijbewijs moet voorzien zijn van CBR codes voor mensen met een beperking.

Draaistoel of zwenkstoel in de auto

Voor mensen met lichamelijke beperkingen is het met enkele aanpassingen toch vaak mogelijk comfortabel en probleemloos zelfstandig auto te rijden. Om het in- en uitstappen te vereenvoudigen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen er stevige handgrepen gemonteerd worden aan het plafond van de auto. Er zijn mogelijkheden om een draaistoel of zwenkstoel in de auto te monteren. Bij het slecht functioneren van de benen, kan een handsegmentgas en handbedrijfsrem aan het stuur gemaakt worden.

Uw auto aanpassen is een kwestie van maatwerk, waarbij uw wensen, mogelijkheden en comfort voorop staan. We gaan graag met u in gesprek om samen te kijken of we uw auto zo kunnen aanpassen dat u er ontspannen en met plezier in kunt rijden. Samen bespreken we wat het beste bij u past en natuurlijk doen wij ons best om aan al uw wensen te voldoen. Ons bedrijf is gevestigd in Den Haag, maar uiteraard is ons werkgebied veel ruimer, zoals Noordwijk, Alpen a.d. Rijn, Gouda, Spijkenisse maar ook Wassenaar, Rotterdam en Delft. Neemt u maar eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.