Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
MotorrijdenMotorrijlesMotorrijschoolProefles motorrijbewijs

Amsterdam

Almere

Badhoevedorp

Halfweg

AdvertorialAanmelden & adverteren

Motorexperience, Amsterdam en Almere

Onze motorrijscholen in Amsterdam en Almere geven gedegen opleidingen als het gaat om motorrijles

Het grote voordeel van het volgen van motorrijles bij onze motorrijschool is dat u zeker weet dat u ook echt de beste rijles op de motor krijgt. Wij werken nooit met meer dan twee cursisten tegelijkertijd, waardoor u alle aandacht krijgt. Onze motorrijopleidingen zijn vanzelfsprekend bedoeld om ervoor te zorgen dat u uw rijbewijs haalt, maar zeker ook dat u veilig de weg op kunt. Door links op één van de oranje knoppen te klikken, kunt u in contact met onze motorrijschool komen.

Unieke motorrijschool

Het unieke van onze motorrijschool is de persoonlijke aandacht die wij geven aan onze leerlingen. Motorrijden is bijzonder en dat zult u merken als u bij ons komt. Op een motor moet u leren actief te zorgen voor uw eigen veiligheid. Goed kijken is één van de belangrijkste zaken op een motor en anticiperen op verkeerssituaties. U moet als het ware een zesde zintuig ontwikkelen, waar wij u graag bij helpen. Wanneer u besluit een proefles bij ons te volgen vanuit onze vestigingen in Amsterdam of Almere zal u al gauw duidelijk worden wat wij hiermee bedoelen. Voor een online aanmelding, klikt u links op één van de oranje knoppen.

Leren motorrijden in Almere of Amsterdam

Tijdens onze lessen, die wij trouwens geven in de omgeving van Amsterdam, Almere, Badhoevedorp en Halfweg, leren wij u zo te kijken dat u voorbereid bent op wat voor hopeloze acties andere verkeersdeelnemers kunnen gaan uithalen. Met leren motorrijden bent u eigenlijk nooit klaar. Of u nu pas begint of al heel lang op een motor rijdt, er valt altijd van alles te leren. Wij leren u graag de basisprincipes en meer. Dit kan, omdat onze instructeurs regelmatig worden bijgeschoold en zelf allerhande toetsen moeten afleggen. Het geven van motorrijles is echt een vak apart. Het mag duidelijk zijn dat de kennis die onze instructeurs hebben, moeten worden overgedragen aan de cursisten. Bij het geven van dergelijke lessen moet er immers rekening worden gehouden met de mens die achter iedere cursist schuilt. De één zal niet echt onder de indruk zijn als hij of zij kritiek krijgt, de ander kan snel onder de indruk zijn, met alle onbedoelde gevolgen van dien.

Wij besteden dus veel aandacht aan het inschatten wat het beste bij u past en op welke wijze u het meeste rendement uit uw motorrijlessen haalt. Voor vrijwel alles in het leven geldt, als u er plezier in heeft, dan leert u ook makkelijker. Dit plezier kan trouwens worden vergroot door samen met een vriend motorrijlessen te gaan volgen. Het samen volgen van een de motorrijles kan voor u erg prettig zijn en is voor ons geen enkel probleem. Mocht u een dergelijk verzoek hebben, geef dit dan aan bij uw aanmelding en wij regelen het.

Soort motorrijopleiding

De motorrijopleidingen worden bij onze motorrijschool in Almere of Amsterdam geheel verzorgd volgens het Innovam opleidingssysteem ISM en het IBKI. Innovam is een gedegen kennis en opleidingsinstituut voor de mobiliteitsbranche, waar wij deel van uitmaken. Zij verzorgen onder meer trainingen en examens in autotechniek en tweewielertechniek. Het IBKI verzorgt het ontwikkelen en afnemen van theorie en praktijkexamens. Dit gebeurt op een dergelijke wijze dat de examens perfect aansluiten op de gegeven lessen. Dat dit laatste van groot belang is, mag duidelijk zijn.

Vrijblijvende proefles motorrijden

Wij doen mensen die graag motor willen leren rijden een uniek aanbod. Het gaat dan om het nemen van een proefles. De praktijkles duurt ongeveer anderhalf uur waarin u kunt ervaren of het motorrijden ook echt iets voor u is en wij kunnen inschatten hoeveel lessen u nodig heeft, mocht u uw motorrijbewijs via ons willen gaan halen. Dit verplicht u tot niets, maar biedt u wel veel mogelijkheden. Bekijk onze videopresentatie maar eens of druk op één van de oranje knoppen voor meer informatie.