Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Aanpasbedrijf lesautosAanpasbedrijf rolstoelautosAuto aanpasbedrijfAuto aanpassingen mindervalidenAutorijles mindervalidenKofferbakliften

Den Haag

Vlaardingen

Wassenaar

Noordwijk

Alphen a.d Rijn

Gouda

Spijkenisse
AdvertorialAanmelden & adverteren

Anders Autotechniek, Den Haag (Zuid-Holland)

Met een kofferlift kunt u veilig uw rolstoel of scootmobiel meenemen

Als u een rolstoelgebruiker bent of in het bezit van een scootmobiel, dan zal deze ook van tijd tot tijd vervoerd moeten worden. Daarom verkopen en monteren wij kofferliften die u het leven zeker zullen veraangenamen. Wij leveren de kofferlift met hefvermogens van 35 kg tot 200kg, waarbij de lichtere modellen zelfs ingeklapt kunnen worden. Op deze wijze kunnen ze ook in uw auto gemonteerd worden. Klik maar eens hier of links op één van de oranje knoppen want zo kunt u zien wat er allemaal mogelijk is

Kofferbaklift met hijspunt

Anders Autotechniek helpt u een rolstoel zonder moeite in en uit de kofferbaklift te tillen door middel van een moderne kofferbaklift. Een kofferbaklift kan in iedere auto geplaatst worden door ons bedrijf dat gespecialiseerd is in autoaanpassingen voor mensen met een beperking. Dit kan zijn een lichte beperking tot en met rolstoelgebruikers die nog een geringe sta- en loopfunctie hebben.

Voor hulpverleners is een kofferbaklift een ware uitkomst, omdat het vaak zwaar is om een rolstoel in de auto te tillen. Aan de rolstoel of scootmobiel wordt een hijspunt aangebracht, precies op het zwaartepunt, waardoor de rolstoel of scootmobiel tijdens het tillen stabiel blijft hangen. Hiervoor wordt een hijspunt aangebracht die gemonteerd is op het zwaartepunt van de rolstoel. Hierdoor hangt deze in balans tijdens het plaatsen in de kofferbak.

U zou denken dat een vlot openbaar vervoer een recht is voor iedereen, toch blijkt dit voor personen met een handicap nog steeds niet zo te zijn. Wij bieden u een alternatief. U kunt bij ons bijvoorbeeld een kofferlift in de auto laten monteren, zodat u als rolstoelgebruiker mobieler bent en nog belangrijker, u voelt zich hierdoor anders gaan voelen door de vrijheid die u hierdoor krijgt.

Lier voor oprijplaat

U kunt ook kiezen voor een lier. Een lier zorgt er voor dat een rolstoel moeiteloos via een oprijplaat in een bus of een knielauto getrokken kan worden. Een lier is zeer compact, geruisloos en fraai van vormgeving. Rolstoelgebruikers hoeve geen gebruik te maken van de veiligheidsgordel die deel uitmaakt van het voertuig. Het is hen ook toegestaan om in plaats daarvan gebruik te maken van een veiligheidsgordel die vastgemaakt wordt aan het systeem waarmee de rolstoel aan de vloer van het voertuig is bevestigd.

Het verhogen van zelfredzaamheid en zelfstandigheid is zeer belangrijk, wij als autoaanpassingsbedrijf helpen u hier graag bij. Jammer genoeg is het nog steeds zo dat er veel mensen zijn met een handicap die buiten de samenleving staan, zich niet gezien voelen en zelfs eenzaam zijn. Natuurlijk zijn er mensen met handicaps die mondig en zelfverzekerd genoeg zijn om een volwaardig eigen leven op te bouwen. Toch is er een nog veel grotere groep die daar niet zo goed in slaagt. Met één ding kunnen en willen wij u graag helpen en dat is om u zo mobiel mogelijk maken, zodat u zelf uitstapjes kunt maken of vrienden bezoeken. U staat onafhankelijk in het leven.

Spacefloor

Voor het vastzetten van uw rolstoel heeft u een speciale ondergrond nodig, zoals bijvoorbeeld een spacefloor. De spacefloor is een speciale aluminium vloer gemaakt voor busjes en wordt gelijmd en geschroefd op de vloer van uw auto. De vloer is voorzien van rails waar u stoelen op kunt klikken en heeft ook een vastzetsysteem voor rolstoelen. Het grote voordeel is dat u de vloer naar inzicht kunt indelen.

Mensen met een handicap ervaren in het dagelijkse leven vaak enorme problemen om dingen die voor andere mensen normaal zijn te doen en mobiliteit is daar een onderdeel van. Maakt u eens kennis met ons bedrijf, wij zijn graag uw adviseur bij mobiliteitsproblemen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken waarbij wij met u de verschillende mogelijkheden bespreken, afhankelijk van uw beperking. Of u nu woont in Den Haag, Rotterdam, Leiden, Spijkenisse u bent voor alle autoaanpassingen bij ons van harte welkom.