Goedadresje
Naar de website
Bel nu
...
Contactformulier
...
Groepsuitjes
Uw Teamuitje verzorgd de leukste, spannendste en bovendien voordelige bedrijfsuitjes door heel NederlandDrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Uw Teamuitje

U vindt bij Uw Teamuitje populaire uitjes voor een grandioos bedrijfsfeest of een gezellig dagje weg

Uw Teamuitje organiseert gevarieerde uitjes in meer dan 35 steden in Nederland. Vanwege het overweldigend succes en om op de vraag in te spelen van onze klanten, kunt u nu ook een creatief, sportief of actief dagje weg boeken in Duitsland en België. Met ons brede en afwisselende aanbod bereiken wij een hele grote groep mensen, van jong tot oud. Wij bieden zowel indoor- als outdooractiviteiten en de intensiteit kan worden aangepast per leeftijdsgroep. U boekt bij ons niet alleen de leukste en gezelligste activiteit(en), want wij nemen de gehele organisatie van de dag voor onze rekening en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Perfect mix

In ons brede aanbod vindt u personeelsuitjes, teamuitjes, maar ook uitjes voor een dagje weg met de hele familie. Onze jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsfeesten en workshops heeft veel voordelen. De voordelen zullen u al snel duidelijk worden als u onze uitgebreide website bekijkt. Wij zijn een eerlijke en betrouwbare partner, want in overleg met u gaan wij op zoek naar de perfecte mix, rekening houdend met uw wensen en doelstellingen, passend binnen elk budget.

Een uitje organiseren is een heel karwei, want u moet het iedereen naar de zin maken en daarnaast moet u nog rekenen houden met een bepaald budget. Zit u met uw handen in het haar? Uw Teamuitje helpt u graag, want wij zijn één van de grootste aanbieders op het gebied van georganiseerde uitjes en workshops.

Teambuildingsdag organiseren

Wij hebben diverse samenwerkingsverbanden met onder andere horecagelegenheden door heel Nederland en verschillende locaties in Duitsland en België, waardoor wij in staat zijn om in iedere stad een feestje te bouwen. Een uitje kan uit meer bestaan dan feesten, want wij kunnen er ook een creatief of leerzaam onderdeel in verwerken zoals bij een teambuildingsdag.

Een teamuitje of teambuildingsdag is erop gericht om interventies uit te voeren, zodat de groep beter gaat samenwerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rollenspel, een groepsoefening of samen aan één van onze creatieve workshops deelnemen. In overleg met u worden er een aantal activiteiten samengesteld waarvan u denkt dat dit de onderlinge relaties bevordert.

Relaties in het leven zijn belangrijk en het maakt niet uit of dit nu een familierelatie, een goede relatie met collega´s of een relatie met een vriend is. Samen nieuwe dingen ondernemen, gesprekken voeren die belangrijk zijn of leuke opwindende dingen doen, bevordert sowieso een relatie. Een goed georganiseerd uitje is dan ook bij uitstek geschikt.

Uw Teamuitje streeft ernaar de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Dat waarborgen wij door de kwaliteit van onze groepsarrangementen te organiseren vanuit de vier kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben: persoonlijk, deskundig, gastvrij en betaalbaar. Alle arrangementen en horecagelegenheden worden regelmatig getest op kwaliteit door ons eigen team. U mag van ons altijd dat beetje extra verwachten.

Ons evenementenbureau biedt nog veel meer voordelen, zoals:

  • De keuze voor een combinatie van groepsactiviteiten tegen betaalbare prijzen
  • Een goede bereikbaarheid van een vaste boekingsmedewerker tijdens het uitje
  • Duidelijke communicatie bij het samenstellen van een personeelsuitje, teamuitje of familiefeest
  • De kwaliteit wordt getoetst door een eindcheck
  • Actuele groepsuitjes voor jong en oud
  • Personeelsuitjes voor een aangepast budget

Hebt u een uitje gevonden dat aan al uw eisen en wensen voldoet, dan kunt u bij uwteamuitje direct online reserveren. Hebt u specifieke wensen of wilt u vrijblijvend informatie neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.