Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Profiteert ook ú van onze scherp geprijsde themafeesten in het kader van een teamuitje

Een teamuitje organiseren kan een hele klus zijn en deze zorg nemen wij u graag uit handen. Ons bedrijf organiseert teamuitjes overal in Nederland zoals in de plaatsen Dordrecht, Amsterdam, Enschede of Valkenburg. Aan het organiseren van een teamuitje wordt vaak een thema verbonden dat als een rode leidraad door de dag loopt. Onze themafeesten zullen u zeker aanspreken op sportief, actief of creatief gebied. Ons werkgebied breiden wij nog steeds iedere dag verder uit en ieder plaats die wij uitkiezen als evenementenplek, zoals Roermond of Enschede wordt door onze accountmanagers zelf gekeurd. U kunt dus niet alleen rekenen op een uitstekende service, maar ook op een goede kwaliteit. Wij kiezen bijvoorbeeld de beste horecagelegenheden en mooiste bezienswaardigheden met liefde en passie voor u uit. Op onze website leest u uitvoerig wat u tijdens een teamuitje allemaal kunt ondernemen.

Tevreden personeel leidt tot een hogere productiviteit

Bij een goede onderneming hoort van tijd tot tijd een teamuitje. Dit kan zijn om uw mensen extra te motiveren, maar het kan ook zijn dat u een teamuitje wilt organiseren als dankbetuiging aan uw personeel voor hun inzet. Onze ervaring is dat zo’n gezellig dag mensen nader tot elkaar brengt, omdat ze elkaar van een heel andere kant leren kennen.

Tevreden personeel leidt nu eenmaal tot een hogere productiviteit en u als werkgever of leidinggevende plukt daar de vruchten van. Wij laten u graag zien dat het organiseren van een teamuitje niet duur hoeft te zijn voor groots resultaat. Op onze website kunt u zien wat er mogelijk is om zo toch een origineel teamuitje te organiseren. Ook met een kleiner budget bent u dus bij ons van harte welkom. Wij zijn actief in onder andere de plaatsen: Maastricht, Rotterdam, of in de mooie stad Scheveningen .

Uniek themafeest in Delft

Wij bieden een breed assortiment aan themafeesten. U kunt bijvoorbeeld in de historische stad Delft uw eigen Delftsblauw arrangement boeken. Tot ver over de grenzen is Delft bekend vanwege het Delftsblauwe porselein. Uw team kan hier onderdeel van uitmaken! Begeleid door een enthousiaste en ervaren kunstenares maakt u uw eigen Delftsblauwe tegel met uw persoonlijke tekst of spreuk wat u uiteraard mee naar huis mag nemen. Dit arrangement kunt u combineren met een stadswandeling en rondvaartocht waarbij u wordt begeleid door een ervaren gids die u alles vertelt over de historische bezienswaardigheden als VOC-locaties en patriciërshuizen.

Hebben uw werknemers zich enorm moeten inzetten voor een project en vindt u dat het tijd is voor de nodige ontspanning? Dan kunt u kiezen voor een originele lachworkshop. Onder leiding van een enthousiaste en gecertificeerde docent ervaart u en uw team vervolgens hoe bevrijdend een lach kan zijn. Uw docent gebruikt technieken uit de yoga om samen met u via ongedwongen oefeningen naar de lach toe te werken. De opzet is dat men eerst een aantal technieken en onderdelen kan proberen. U zult merken dat dit teamuitje zowel lichaam als geest ontspant. Met hernieuwde energie kan uw team weer lange tijd aan de slag. Dit teamuitje organiseren wij niet alleen in Delft, maar onder andere ook in de plaatsen: Amsterdam, Almere, Haarlem en Leiden.

Workshop schermen

Een teamuitje organiseren in Almere doen wij met veel enthousiasme, want het is een stad in het water met een prachtige natuur en indrukwekkende architectuur. Volgens archeologen behoort Almere tot een van de oudste bewoonde gebieden van ons land. Tegenwoordig behoort Almere tot de 10 grootste gemeenten van Nederland en zijn er veel mogelijkheden om een gezellig teamuitje te organiseren.

Wilt u een keer iets heel anders, kies dan eens voor een workshop schermen. Uw instructeur is een oud bondcoach of oud international die alle ins en outs van deze tak van sport aan u kan overdragen. U leert tijdens dit spannende teamuitje een echte sabel te hanteren. Wie is de slimste of de sterkste? In een flitsende finale zal het eindresultaat bekend worden. U gaat deze dag afsluiten met een heerlijk diner in één van de beste restaurants in de binnenstad. Wij organiseren dit teamuitje ook in onder andere de plaatsen Dordrecht, Delft en Enschede.

2-Stedentocht arrangement

Wilt u veel afwisseling? Kies dan voor een 2-stedentocht arrangement. Tijdens dit teamuitje gaat u allerlei leuke activiteiten ondernemen in maar liefst twee mooie steden in Nederland. We beginnen met een rondvaarttocht en daarna vertrekken we naar een stad van uw keuze. Indien gewenst, kunnen wij tijdens deze dag een thema naar voren laten komen. Overlegt u het maar eens met ons.

Het organiseren van een creatief teamuitje

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze fantastische themafeesten? Surft u dan maar snel naar onze website om er nog meer over te lezen. Gemakshalve zetten wij hieronder de steden voor u op een rijtje waar u een themafeest kunt organiseren.

 • Almere
 • Amsterdam
 • Delft
 • Dordrecht
 • Enschede
 • Haarlem
 • Leiden
 • Maastricht
 • Roermond
 • Rotterdam
 • Scheveningen
 • Valkenburg

U kunt natuurlijk ook vrijblijvend onze brochure aanvragen door ons een e-mail te sturen. Vermeld in uw email duidelijk de bedrijfsnaam, uw naam en het adres. Binnen twee werkdagen ontvangt u per post uw exemplaar. Kijkt u voor onze gegevens maar even op de website.

Voor een teamuitje of themafeest in Almere bent u bij ons aan het juiste adres. Veel mogelijkheden en niet duurOok in Amsterdam kunt u bij ons terecht voor een leuk themafeest of teamuitje. Kijk maar eens op onze websiteWorkshop, teamuitje of themafeest, wij regelen het voor u. Lekker veel keuze en betaalbare tarieven.