Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsOnline VisitekaartjeWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Drunen

Noord-Brabant

Nederland

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Met onze Google Ads beheer service krijgt u meer online bezoekers voor hetzelfde reclamebudget

Het advertentiemodel Google Ads van Google is de populairste methode om snel gericht online verkeer te verzamelen voor websites. De advertentiekosten van Google Ads zijn variabel, de concurrentie, de relevantie en het beheer van uw website spelen hierbij een grote rol. Klik links op één van de oranje knoppen om te ontdekken wat AdNerds op het gebied van Google Ads beheer en het optimaliseren van uw campagne, voor uw bedrijf kan betekenen of bel voor een vrijblijvende persoonlijke afspraak direct 013 - 2201111.

Google Ads beheer

Het opzetten en/of onderhouden van een Google Ads campagne Google Ads beheer is een vak apart. Veel bedrijven besteden deze werkzaamheden dan ook uit aan een hierin gespecialiseerd SEO-bedrijf. De medewerkers van AdNerds zijn, zoals de naam al verraadt, echte Nerds en dus specialisten als het om het laten beheren van Google Ads gaat. Zij kennen de ins-and-outs als geen ander.

Gaat u met AdNerds in zee dan hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Voor het starten van een nieuwe campagne analyseren onze medewerkers eerst uw website, vervolgens vindt er een zoektermonderzoek plaats waarbij gekeken wordt welke zoektermen het meest gebruikt worden door uw doelgroep. Tevens worden alle mogelijke synoniemen en logische voor- en achtervoegsels in kaart gebracht.

Nadat de zoektermen compleet zijn worden deze gesorteerd op categorie of zelfs productniveau en worden er voor elke groep meerdere advertentieteksten geschreven.

Optimalisatie Google Ads

Gedurende het optimalisatieproces van uw Google Ads campagne zal er worden bekeken welke advertenties de meeste kliks ontvangen en worden de minder goed presterende advertenties vervangen. Zo vinden we gaandeweg de meest optimale instellingen, waardoor niet alleen het aantal bezoekers zal toenemen, maar ook de kosten per klik minder worden. De zoekmachine van Google beloont goed geoptimaliseerde campagnes namelijk met een lagere prijs per klik.

Op deze manier haalt AdNerds, onderdeel van Perfect Sales B.V., het maximale aantal kliks uit uw reclamebudget. De kosten voor het inrichten en het beheer van uw Google Ads campagne worden in vrijwel alle gevallen terugverdiend door deze kostenverlaging; daarnaast hoeft u er zelf geen tijd meer in te steken en weet u dat het reclamebudget professioneel beheerd wordt.

Zoekmachine marketing specialist

Als professioneel online reclamebureau krijgen wij regelmatig de vraag wat het verschil nu is tussen SEO, SEA en SEM en waar die afkortingen nu precies voor staan. Het antwoord is, ondanks dat daar vaak erg complex over wordt gedaan, verfrissend eenvoudig. SEO staat voor Search Engine Optimization, dat niets anders is dan zoekmachine optimalisatie. SEA, staat voor Search Engine Advertising, dat in het Nederlands zoekmachine adverteren betekent. Tot slot hebben we nog de afkorting SEM over en die staat voor Search Engine Marketing. Algemene begrippen dus.

Search Engine Optimization is het optimaliseren van een website, webwinkel of bijvoorbeeld webshop met als doel zo hoog mogelijk met voor uw bedrijf belangrijke zoektermen in de organische resultaten te scoren. Deze vindt u in het linker rijtje van de zoekresultaten in Google. Bij Search Engine Advertising betaalt u voor (geïnteresseerde) bezoekers en de resultaten na het ingeven van een zoekopdracht treft u in het rechter rijtje aan, maar ook in toenemende mate tussen de organische resultaten. Bij SEO zijn de bezoekers derhalve gratis en bij SEA betaalt u voor bezoekers. Een Google Ads campagne voeren en het beheer daarvan is dus feitelijk SEA.

Hoe aanlokkelijk het woordje gratis ook kan klinken, om op deze wijze te kunnen scoren betekent wel dat u telkens weer hoge posities in Google moet halen. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor Google Ads en laten ze de specialisten van AdNerds hun campagne optimaliseren en beheren.

Voordelen Google Ads laten beheren

Er zijn dus behoorlijk wat voordelen om met AdNerds zaken te doen en hen het Google Ads beheer van uw campagne te laten doen. Hieronder zetten we de voordelen van het laten beheren nog een keer voor u op een rijtje:

  • U heeft tijdens het beheer continu inzicht in uw Google Ads campagne als het gaat om de doelstellingen
  • Uw Google Ads campagne wordt zo ingericht dat uw doelstellingen door ons beheer ook worden bereikt
  • De campagne blijft altijd uw eigendom, dus ook tijdens en na het zaken doen met AdNerds
  • U heeft een vast aanspreekpunt en onze SEA campagnemedewerker staat altijd voor u klaar
  • Of u nu wilt beginnen met het adverteren in Google of dit al jaren doet, iedereen is bij AdNerds welkom
  • Onze doelstelling is altijd de meest rendabele Google Ads campagne voor u in te richten en te beheren
  • Onze specialisten analyseren, adviseren en verzorgen het beheer op maat
  • Nooit meer zorgen of u wel alles uit uw SEA campagne haalt
  • AdNerds draagt zorg voor de maximale hoeveelheid kliks uit uw SEA en SEO reclamebudget

Wat kost Google Ads beheer

Barbara Schelle van Perfect-Sales B.V. uit Drunen, Noord-Brabant kan u alles vertellen over de voordelen van onze Google Ads beheerservice en de kosten. Om met haar in contact te komen, klik links op één van de oranje knoppen om de AdNerds website te bezoeken of bel direct naar 013-2201111. Zij staat u graag, waar dan ook in Nederland, te woord als het gaat om Google Ads advies, alsmede het beheer en het optimaliseren van uw SEA en SEO campagne.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/AdWords