Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Drunen

Noord-Brabant

Nederland

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Met ons Google Ads beheer kunt u meer online conversies genereren!

Wilt u op het juiste moment met gerichte advertenties zichtbaar zijn op de eerste pagina van Google? Als dit uw doelstelling is met het inzetten van online adverteren, dan kunt u overwegen het Google Ads beheer uit te besteden aan een professionele partij. Weet u zelf waar u aan moet denken bij het maken van gerichte advertenties of het bepalen van een biedstrategie? Besteed het Google Ads beheer uit aan AdNerds en wij zetten graag de perfecte campagne voor u op die bij uw bedrijf en doelgroep past. Wij optimaliseren bestaande Ads campagnes en zetten nieuwe campagnes op. Ons team staat voor u klaar om meer verkeer en conversies te genereren!

Campagne beheer en optimalisatie

Bij AdNerds werken, zoals de naam al verraadt, echte Nerds die gespecialiseerd zijn in zoekmachine positionering en online adverteren. Onze specialisten zetten dagelijks hun expertise in voor het opzetten, optimaliseren en beheren van allerlei campagnes in Google Ads. Zij registreren welke advertenties binnen de Google Ads campagne goed presteren en welke minder goed presterende advertenties vervangen moeten worden. Ook worden belangrijke zoektermen als zoekwoorden toegevoegd. Op deze manier vinden we gaandeweg de meest optimale instellingen voor uw campagne. Hierdoor heeft u zo laag mogelijke klikkosten en geen irrelevante bezoekers op uw website.

Op deze manier haalt AdNerds, onderdeel van Perfect Sales B.V., het maximale aantal kliks uit uw online marketing budget. De kosten voor het inrichten en het beheer van uw Google Ads campagne worden in vrijwel alle gevallen terugverdiend door deze kostenverlaging; daarnaast hoeft u er zelf geen tijd meer in te steken en weet u dat het budget professioneel beheerd wordt.

Wilt u uw Google Ads beheer uitbesteden aan AdNerds? Wij gaan allereerst aan de slag met een zoekwoordenonderzoek, waarbij we op zoek gaan naar zoekwoorden en zoektermen die het beste bij uw product of dienst passen. U mag ook zelf zoektermen inbrengen waar u graag op gevonden wilt worden. Als er al een bestaande campagne draait, wordt deze door onze SEA-specialist uitvoerig bekeken. Vervolgens wordt er een nieuwe campagne opgezet, die regelmatig wordt geoptimaliseerd. AdNerds zorgt voor het effectief inzetten van de advertentiecampagnes. Wij zijn constant bezig zijn met het analyseren en optimaliseren voor het hoogste rendement.

Voordelen Google Ads laten beheren

Dat adverteren via Google Ads, ook wel SEA genoemd, een snelle manier is om direct bovenaan de zoekresultaten van Google te komen, is een gegeven. Maar hoe begint u hiermee? Het opzetten en/of onderhouden van een Google Ads campagne middels Google Ads beheer is een vak apart. Veel bedrijven besteden deze werkzaamheden dan ook uit aan een hierin gespecialiseerd bureau. Er zijn behoorlijk wat voordelen om met AdNerds zaken te doen en hen het Google Ads beheer van uw campagne toe te vertrouwen. Hieronder zetten we de voordelen van het laten beheren van uw Google Ads campagne op een rij:

  • U heeft tijdens het beheer continu inzicht in uw Google Ads campagne als het gaat om de doelstellingen
  • De campagne blijft altijd uw eigendom, dus ook tijdens en na het zaken doen met AdNerds
  • U heeft een vast aanspreekpunt en onze SEA-specialist staat altijd voor u klaar
  • Of u nu wilt starten met adverteren in Google of dit al jaren doet, iedereen is bij AdNerds welkom
  • Geschikt voor elk budget
  • Onze doelstelling is altijd de meest rendabele Google Ads campagne voor u in te richten en te beheren
  • Onze specialisten analyseren, adviseren en verzorgen het beheer op maat
  • Nooit meer zorgen of u wel alles uit uw SEA campagne haalt
  • AdNerds draagt zorg voor de maximale hoeveelheid kliks uit uw SEA en SEO reclamebudget

Zet een punt achter het verspillen van het marketingbudget, en ga aan tafel met een specialist.

Kosten van Google Ads beheer uitbesteden

Heeft u een klein budget en wilt u juist lokaal adverteren omdat dit voor uw bedrijf het beste is? Of wilt u meer zichtbaar zijn op voor u belangrijke zoekwoorden, en zo alle potentiële klanten naar uw website trekken? Wij helpen graag iedere klant, groot of klein, met een rendabele Google Ads campagne. Barbara Schelle van Perfect-Sales B.V. uit Drunen, Noord-Brabant kan u alles vertellen over de voordelen van onze Google Ads beheerservice en de kosten. Om met haar in contact te komen, klik links op één van de oranje knoppen om de AdNerds website te bezoeken of bel direct naar 013-2201111. Zij staat u graag, waar dan ook in Nederland, te woord als het gaat om Google Ads advies, alsmede het beheer en het optimaliseren van uw SEA en SEO campagnes.