Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsOnline VisitekaartjeWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Drunen

Noord-Brabant

Nederland

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Goed vindbaar zijn op het Internet met ons Google Ads alternatief

Over het goed vindbaar zijn op het Internet en dan met name hoge posities in zoekmachines als Google en Bing, wordt veel geschreven. Dat is ook niet zo vreemd, want het is een feit dat 90% van alle zoekmachinegebruikers niet verder gaat dan de eerste pagina van de zoekmachine waarin ze zoeken. Het verbeteren van uw online vindbaarheid en het verzorgen van hoge posities in Google is een kwaliteit van Perfect Sales B.V. uit Drunen, Noord-Brabant. Wilt u ook goed vindbaar zijn op het Internet en met belangrijke zoektermen hoge posities in Google halen, neem dan contact op met Internetmarketingconsulente Barbara Schelle.

Eerste pagina positie in Google

Hoe hoger u in Google scoort met voor u belangrijke zoektermen, des te meer bezoekers op uw website terecht zullen komen. Dit klinkt erg logisch, zij het dat u dan wel eerst hoge posities moet halen en deze ook moet kunnen vasthouden. Dit laatste is minimaal net zo belangrijk als scoren met belangrijke zoektermen. Uw concurrentie zit zeker niet stil en zal ook graag goed vindbaar willen zijn op het Internet. Dat is hun goed recht, maar dat mag vanzelfsprekend niet ten koste gaan van uw eerste-pagina-posities in Google. Perfect Sales B.V. biedt daarom aan om de voor u belangrijke keywords op de eerste pagina van Google te positioneren.

Zoekterm positionering no cure no pay

Het verzorgen van een eerste-pagina-positie in Google is niet iets dat u aan iedereen kunt overlaten. Het gaat er zoals gezegd om dat u niet alleen goed vindbaar op het Internet wilt zijn, maar dat dit ook zo blijft. Daarom heeft Perfect Sales B.V. specialisten in dienst die de fijne kneepjes van het SEO vak verstaan. Het behalen van een eerste-pagina-positie is inmiddels een specialisme geworden, omdat het uiteindelijke resultaat wordt bepaald door veel factoren. Een zoekmachine als Google kijkt tegenwoordig naar meer zaken dan hoe vaak een term in een tekst voorkomt, voordat er hoge posities worden toebedeeld.

U heeft waarschijnlijk wel gemerkt dat het behoorlijk wat werk is om een eerste-pagina-positie in Google te behalen. Toch heeft Perfect Sales B.V. een concept bedacht waarin u pas gaat betalen als er ook echt meetbaar resultaat is. Wij noemen dat “zoekterm positionering no cure no pay”. Mocht het ons niet lukken om u met belangrijke zoektermen van uw website op de eerste pagina van Google te positioneren, dan betaalt u helemaal niets. Wij bieden naast “zoekterm positionering no cure no pay” tevens andere concepten aan en ook daar kan onze specialist in Internetmarketing Barbara Schelle u alles over vertellen.

Hoe werkt zoekterm positionering

Om te beginnen verdiepen wij ons in uw branche en uw website. Het gaat er immers om dat u met de voor u belangrijke zoektermen op de eerste pagina van Google terecht komt. Na deze analyse verwerken wij de termen in “online advertorials”. Dit zijn online advertenties met een redactionele inslag. Na het schrijven publiceren wij de advertorials op het Internet en besteden daarna veel tijd om ze “gewaardeerd” te krijgen. Dit heeft als doel om ze een hoge positie in Google te geven. Het gevolg zal zijn dat de advertenties binnen afzienbare tijd in de resultaten van de zoekmachines te zien zijn.

Goedkoop alternatief voor Google Ads

Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Het optimaliseren van uw vindbaarheid op het Internet is ons vak en daarnaast bieden wij meerdere alternatieven. Dit is wel zo prettig omdat alternatieven staan voor keuzemogelijkheden. Uit de markt horen wij regelmatig geluiden dat een SEO campagne voeren veel geld kost en niet voldoende oplevert. Juist daarom hebben wij een beter en goedkoper alternatief voor onder andere Google Ads ontwikkeld met betere resultaten. Ons alternatief voor Google Ads is bovendien uniek omdat u nooit met biedingen of alternatieven daarvan te maken heeft. U betaalt bij ons een vaste lage prijs en ontvangt bovendien pas een rekening als er meetbare resultaten behaald zijn. Zo heeft u niet alleen een perfect alternatief voor Google Ads, het is ook nog eens erg betaalbaar.

Wanneer u als bedrijf een website heeft laten bouwen, dan wilt u natuurlijk ook graag veel online verkeer. Niet alleen mensen die uw website bekijken, maar vooral bezoekers die zaken met u willen gaan doen. Wij hebben juist daarom ons unieke concept ontwikkeld, waardoor u alleen nog maar betaalt voor echt geïnteresseerde bezoekers. Hiermee bieden wij een uitstekend en goedkoop alternatief voor Google Ads wat bovendien meer resultaat oplevert. Deze dienst wordt onder de naam zoekterm positionering aangeboden. Hoe wij dit alternatief voor Google Ads aan u kunnen aanbieden, leest u onder andere door links op de oranje knoppen te klikken. Wilt u direct contact om in een persoonlijk gesprek kennis te maken met ons SEO bedrijf uit Brabant en zien dat ons Google Ads alternatief echt werkt, bel dan of stuur een mail.

Optimale vindbaarheid op het internet

Perfect Sales B.V. heeft alles in huis als het gaat om optimale vindbaarheid op het Internet. Van welke dienst u graag gebruik wilt maken, bepaalt u vanzelfsprekend helemaal zelf. Het gaat er in eerste instantie om wat uw doel is. Gaat uw voorkeur uit naar het maken van online reclame middels het adverteren op het Internet of heeft de vindbaarheid van voor u sterke zoektermen in een zoekmachine als Google de voorkeur. Twijfelt u nog, dan kunnen wij u altijd vrijblijvend adviseren. Om u op weg te helpen hebben wij hieronder neergezet wat een reden kan zijn om ons in te schakelen en of wat de voordelen zijn om zaken te doen met een professioneel online reclamebureau.

  • Het vergroten van uw vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing
  • Het verzorgen van uw online marketing op basis van no cure no pay
  • Het promoten van uw website middels online advertorials
  • Hoge en eerste-pagina-posities met belangrijke zoektermen in de zoekmachine van Google
  • Oplossingen om online te adverteren en online reclame te maken
  • Lange termijn zoekmachine optimalisatie
  • Wij bieden een uitstekend en goedkoop alternatief voor Google Ads, maar kunnen met AdNerds® uw Google Ads campagne ook uitstekend beheren

Internet marketing op maat

Als u een perfecte oplossing zoekt als het gaat om online zoekterm positionering, een Google Ads alternatief en Internet marketing op maat, dan staan wij u graag te woord. Wij leveren altijd betaalbare maatwerkoplossingen en brengen dit graag samen met u in kaart. Door links op één van de oranje knoppen te klikken kunt u in contact met ons treden of ervoor kiezen om eerst onze website te bekijken. Wilt u graag direct contact en een afspraak maken met onze deskundige op het gebied van Internet marketing Barbara Schelle, bel dan 013-2201111.