Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Drunen

Noord-Brabant

Nederland

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Goed vindbaar zijn op het Internet met ons alternatief voor Google Ads

Wist u dat ongeveer 90% van alle zoekmachinegebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten? U begrijpt ook direct waarom dit dé plek is om met uw website zichtbaar te zijn. Het verbeteren van uw online vindbaarheid en het verzorgen van hoge posities in Google is een kwaliteit van Perfect-Sales uit Drunen, Noord-Brabant. Wilt u ook goed vindbaar zijn op het Internet en hoge posities in Google behalen met belangrijke zoekwoorden? Neem dan contact op met ons op. U hoeft niet meer achter het net te vissen omdat de concurrenten beter vindbaar zijn op het internet. Wij helpen u naar die belangrijke eerste resultaatpagina in Google!

Eerste-pagina-positie in Google

Hoe hoger u in Google scoort met voor u belangrijke zoektermen, des te meer bezoekers op uw website terecht zullen komen. Dit klinkt erg logisch, maar u moet dan ook eerst deze hoge positie bereiken. Uw concurrentie zit zeker niet stil en zal ook graag goed vindbaar willen zijn op het Internet. Dat is hun goed recht, maar dat mag vanzelfsprekend niet ten koste gaan van uw eerste-pagina-posities in Google. Wij helpen u op de 1ste pagina van Google te komen en te blijven.

Zoekterm positionering No Cure - No Pay

Wanneer u online successen wilt halen, is zoekterm positionering een must. We beginnen met het ons verdiepen in uw branche en uw website. We voeren een essentieel zoekwoordenonderzoek uit en kiezen de belangrijkste en relevantste zoekwoorden uit. Na deze analyse verwerken wij de termen in “online advertorials”. Dit zijn online advertenties met een redactionele inslag. Na het schrijven publiceren wij de advertorials op het Internet en besteden daarna veel tijd om ze “gewaardeerd” te krijgen. Dit met als doel de advertorials een hoge positie in Google te geven.

Perfect-Sales heeft specialisten in dienst die de fijne kneepjes van het SEO-vak kennen. Het behalen van een eerste-pagina-positie in Google is inmiddels een specialisme geworden, omdat het uiteindelijke resultaat wordt bepaald door veel factoren. Google kijkt tegenwoordig niet meer alleen naar hoe vaak een term in een tekst voorkomt. De pagina ranking is afhankelijk van veel meer factoren.

Bij ons hoeft u pas te betalen als u ook daadwerkelijk resultaat boekt. Wij noemen dit “zoekterm positionering No Cure - No Pay”. Mocht het ons niet lukken om u met belangrijke zoektermen van uw website op de eerste pagina van Google te positioneren, dan betaalt u helemaal niets.

Goedkoop alternatief voor Google Ads

Wij zijn al jarenlang de specialist op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Het optimaliseren van uw vindbaarheid op het Internet is ons vak. Daarnaast bieden wij meerdere alternatieven. Omdat veel mensen de perceptie hebben dat zoekmachine optimalisatie veel geld kost, hebben wij een beter en goedkoper alternatief voor onder andere Google Ads ontwikkeld met betere resultaten. Ons alternatief voor Google Ads is bovendien uniek omdat u nooit met biedingen te maken heeft. U betaalt bij ons een vaste lage prijs en ontvangt pas een rekening als er meetbare resultaten behaald zijn. Zo heeft u niet alleen een perfect alternatief voor Google Ads, maar is het ook nog eens erg betaalbaar.

Optimale vindbaarheid op het internet

Perfect Sales heeft alles in huis als het gaat om optimale vindbaarheid op het Internet. U bepaalt zelf van welke dienst u gebruik wilt maken. Kijk eerst goed naar wat uw doel is. Wilt u graag bovenaan staan met betaalde advertenties of gaat u voor een sterke SEO positie in de organische zoekresultaten? Indien u nog twijfelt, kunnen wij u helpen met deskundig advies. Om u op weg te helpen hebben wij hieronder uiteengezet wat een reden kan zijn om ons in te schakelen.

  • Het vergroten van uw vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing
  • Het verzorgen van uw online marketing op basis van No Cure - No Pay
  • Het promoten van uw website middels online advertorials
  • Eerste-pagina-positie in Google met belangrijke zoektermen
  • Oplossingen om online te adverteren en online reclame te maken
  • Lange termijn zoekmachine optimalisatie
  • Wij bieden een uitstekend en goedkoop alternatief voor Google Ads, maar kunnen met AdNerds® uw Google Ads campagne ook uitstekend beheren

Internet marketing op maat

Als u een perfecte oplossing zoekt als het gaat om zoekterm positionering, een Google Ads alternatief en Internet marketing op maat, dan staan wij graag voor u klaar. Wij leveren altijd betaalbare maatwerkoplossingen en brengen dit graag samen met u in kaart. Wilt u graag direct contact en een afspraak maken, bel dan 013-2201111.