Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Website ontwikkeling

Hoger in Google

SEO

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Website-ontwikkeling: goed vindbaar zijn op het internet begint hier!

Website-ontwikkeling is een voortdurend proces dat steeds belangrijker wordt in de bedrijfsvoering van een organisatie. Er is een forse opkomst van smartphones en tablets, wat grote impact heeft op de manier van online communiceren. Ook zoekmachines zoals Google stellen steeds hogere eisen aan websites. Dus of u het nu wilt of niet, om hoog in de zoekresultaten te scoren zult u mee moeten groeien.

Bij een website bouwen komt veel kijken. Daar kunt u zich druk over maken, maar u kunt natuurlijk ook het hele proces uit handen geven. Perfect-Sales is in staat om voor iedere ondernemer een succesvolle website te ontwikkelen en te optimaliseren zodat die volledig aansluit op uw wensen. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op of leest u even verder.

Van uw website een succes maken

Met sterke en doordachte ontwerpen, naast goede technische en SEO oplossingen, bedienen wij een brede markt, zowel in binnen- als buitenland. Net als u zijn wij voortdurend in beweging om aan alle eisen en behoeften te voldoen van onze opdrachtgevers; wij noemen dit website-ontwikkeling..

Met een team van professionals hebben wij alle kennis in huis om van uw website een succes te maken. In ons design maken wij gebruik van de nieuwste technologie en zorgen we ervoor dat alle code en structuur is geoptimaliseerd voor de meest gebruikte browsers, zoekmachines, smartphones en tablets. Wij zorgen ervoor dat uw website zo wordt ingericht dat het technisch gezien optimaal is voor alle zoekwoorden, belangrijkste informatie, structuur en links.

Ieder traject begint met een persoonlijke kennismaking en inventarisatie. Voordat we aan de slag gaan, bepalen wij eerst samen met u de strategie. Op basis van deze strategie maken wij een plan van aanpak. Vervolgens starten we met de technische realisatie en wordt de website opgeleverd.

Specialist in website-ontwikkeling

Uw klanten zijn bijna altijd en overal online, want onze toekomst is mobiel. Steeds meer mensen surfen vaker en langer op een digitaal apparaat, want de technologie staat niet stil. De ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Daarnaast stellen zoekmachines zoals Google in toenemende mate hogere eisen aan een website.

Hebt u bijvoorbeeld een responsieve website? Wat is de laadsnelheid van uw website? Is uw website voorzien van voldoende en unieke content? Denk aan teksten, afbeeldingen, meta descriptions en de menustructuur. Vergeet de belangrijkste pijler vooral niet: toont u uw bezoeker relevante informatie? Dit zijn allemaal pijlers die Google laat meespelen in haar beoordeling om u hoge posities in Google te geven. Hier geen prioriteit aan geven staat dus gelijk aan een lagere ranking.

Om hoger in zoekmachines te komen én te blijven vraagt om voortdurende aandacht. Zoekmachine optimalisatie is niet een eenmalige klus. Google’s algoritme en de manier waarop zij websites indexeert, wijzigt continu. Waarschijnlijk zit uw concurrentie ook niet stil. Als ondernemer wilt u zich natuurlijk het liefst bezighouden met uw core business. Daarom is het wellicht tijd om een specialist in website-ontwikkeling in te schakelen.

Kosten voor website-ontwikkeling

Iedere website is verschillend, waardoor ook de kosten van websites altijd verschillend zullen zijn. De prijs is afhankelijk van meerdere factoren; u zult begrijpen dat bijvoorbeeld een webshop meer zal kosten dan een eenvoudige informatieve website.

Wilt u meer weten over onze website-ontwikkeling of een persoonlijk gesprek met een specialist, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!