Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering
Wij zijn een landelijk opererende dienstverlenende organisatie. Wij helpen andere ondernemers hun bereik te vergroten.

Landelijke dienstverlening

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Een online advertorial als trekpleister voor uw website

Een online advertorial op Goedadresje® zorgt ervoor dat uw website vaker wordt bezocht door potentiële klanten.

De advertentie dient als een ondersteuning van uw website. Onze online advertorials zorgen dat geïnteresseerden uw diensten of producten snel en makkelijk kunnen vinden. Hoe wij dit doen? Onder andere door zoekterm positionering en zoekmachine optimalisatie. Nadat uw online Advertorial gevonden en geïndexeerd is via diverse media, zoekmachines zoals Google en Bing, Google Ads, Marktplaats, maar ook blogs, geeft een deel van de bezoekers aan behoefte te hebben aan meer informatie of wil men direct contact met uw bedrijf.

Bel voor meer informatie 013 - 2201111 of klik hier voor contact.

Alleen betalen voor meetbare acties

De oranje knoppen die u links ziet, zijn zogenaamde actieknoppen. Wanneer een bezoeker links op één van deze actieknoppen drukt, ziet deze uw adres, telefoonnummer en een link naar uw website of uw bedrijfsvideo. We komen graag bij u op bezoek om het concept van Goedadresje® uit te leggen en de kansen voor uw onderneming te bespreken!

Online advertorials voor uw online campagne

Indien u ervoor kiest om met ons samen te werken, maken wij voor iedere productcategorie of dienst die u aanbiedt een Advertorial. U mag diverse zoektermen opgeven waarmee u gevonden wilt worden en waar u goed op wilt scoren. Zodra de advertorials online zijn, start onze marketingafdeling met de promotie van uw campagne. Aan het opzetten en promoten van een online campagne zijn geen kosten verbonden. U hoeft enkel te betalen voor het aantal behaalde eerste-pagina-posities in Google. Tezamen spreken een maximum maandbedrag af, zodat u zeker weet dat het budget niet wordt overschreden.

Zoekmachine optimalisatie volgens No Cure No Pay model

Goedadresje® werkt op basis van No Cure - No Pay. Dat wil zeggen dat u enkel moet betalen wanneer er daadwerkelijk resultaat wordt geboekt. De eerste stap die wij nemen is om gratis advertorials over uw bedrijf te schrijven, en deze te plaatsen in onze zoekmachine. Wij zorgen ervoor dat deze gratis advertorials goed door zoekmachines als Google, Bing en overige gevonden worden. Goedadresje® is helder, doeltreffend en u betaalt enkel voor het aantal eerste-pagina-posities. Voor meer informatie of voor het maken van een persoonlijke afspraak klikt u links op een oranje contactbutton.

Miljoenen mensen bezoeken iedere dag websites en zoekmachines om aan de juiste informatie te komen. Soms is dit vanuit belangstelling en soms om zaken te doen. Door de gratis advertorials vergroten wij uw vindbaarheid op het Internet en dan met name in de zoekmachine van Google, met als doel uw omzet positief te beïnvloeden. Genereer meer omzet via uw website dankzij een goede vindbaarheid op het internet.

Kies voor budgetbeheersing

Wij spreken samen met u een maandlimiet af, zodat uw budget nooit wordt overschreden. U betaalt bij ons dus alleen voor zoektemen die een eerste-pagina-positie in Google behalen. Iedere maand ontvangt u van ons een positierapport waarin we aantonen met welke zoektermen we uw website op de eerste resultaatpagina van Google tonen. Daarnaast zijn de advertorials geoptimaliseerd met een responsief ontwerp. Hierdoor worden de advertorials ook mooi en duidelijk vertoond bij bezoekers die via een smartphone of tablet binnenkomen.

Het No Cure – No Pay model maakt ons als onlinemarketingbureau uniek, want u betaalt nooit teveel. Dit in tegenstelling tot veel in de markt gebrachte zogenaamde alternatieven voor Google Ads. U geeft bij ons aan welke producten of diensten u onder de aandacht wilt brengen, en wij gebruiken uw website als leidraad voor een effectieve marketingcampagne. Wij zorgen ervoor dat er meer verkeer naar uw website komt door middel van onze gratis online advertorials.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag vrijblijvend een afspraak met ons dan kan dit door links op een oranje knop te klikken. Tijdens deze kennismaking laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn en beantwoorden wij graag al uw vragen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en komen graag bij u op de koffie!

Bel 013 - 2201111 of klik bovenaan op de oranje "Meer info" knop voor contact.