Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
Google Ads BeheerOnline AdvertorialsWebsite ontwikkelingZoekmachine OptimalisatieZoekterm Positionering

Drunen

Noord-Brabant

Nederland

AdvertorialAanmelden & adverteren

Perfect Sales, Drunen (Brabant)

Voor zoekmachine optimalisatie en zoekmachine positionering bent u bij Perfect Sales aan het juiste adres

Wist u dat ruim 70% van de mensen die in Google zoekopdrachten uitvoeren, geneigd zijn op een organisch resultaat te klikken in plaats van op een betaalde advertentie? Websites die op de eerste pagina in Google staan, krijgen de meeste bezoekers. Zoekmachine optimalisatie zorgt er dus voor dat uw website beter vindbaar is in de organische zoekresultaten van Google. Ook zoekmachine positionering is een belangrijk aspect als u goed op het internet gevonden wilt worden.
Als internet marketing bureau helpt Perfect-Sales u om hoog in Google te komen én daar te blijven. Wat is het belang van zoekmachine optimalisatie?

  • Hoe hoger uw positie in Google, hoe sneller iemand op uw website zal klikken
  • Hoe meer potentiële klanten, hoe meer kans op bestellingen/aanvragen
  • Uw naamsbekendheid stijgt omdat u zichtbaar bent op meerdere zoektermen

Ondanks dat wij als zoekmachine marketing bureau alle kwaliteiten op het gebied van optimalisatie in huis hebben om u uitstekend van dienst te zijn, blijft onze grootste kwaliteit het luisteren naar uw wensen. U weet immers als geen ander waarop u graag gevonden wilt worden. Wees uw concurrenten een stapje voor en zet SEO in om aan de top te komen.

Zoekmachinemarketing

Zoekmachine marketing is bij velen beter bekend als Search Engine Marketing. Dit betekent niets anders dan websites een hoge positie binnen Google geven als een zoeker een relevante zoekterm of meerdere relevante zoektermen intypt. Dit is waarom onze specialisten veel tijd en aandacht besteden aan een zoekwoordenonderzoek, oftewel keywordanalyse. Als u bijvoorbeeld een schildersbedrijf heeft in Utrecht en u wilt graag binnen deze provincie worden gevonden, dan richten wij ons daar ook op. Heeft u zich gespecialiseerd in het onderhouden van luxe woningen uit de jaren dertig, dan gebruiken wij daarvoor geschikte termen en combineren ze met relevante plaatsnamen in uw werkgebied. U kunt dus zoekmachine optimalisatie op maat verwachten van ons.

Het specialisme Search Engine Marketing wordt opgedeeld in twee termen die veel voorkomen in de online marketingwereld, namelijk:

  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Optimization (SEO) is bedoeld om een website hoog te laten scoren in de organische, onbetaalde zoekresultaten van de zoekmachines op de voor die website relevante keywords. Google gebruikt een algoritme om te bepalen welke website bovenaan wordt weergegeven. Bij SEO is het de kunst om de website naar de criteria van Google te optimaliseren, zodat Google u het meest relevant vindt om weer te geven in de top zoekresultaten.

Search Engine Advertising (SEA) is beter bekend als zoekmachine adverteren. Dit houdt in dat uw tekstadvertentie wordt weergegeven bij relevante zoektermen, bóven de organische zoekresultaten. De plek van uw tekstadvertenties hangt af van een aantal factoren, zoals het bod, de relevantie van de landingspagina en de opmaak van de koppen.

Perfect-Sales B.V. biedt 3 concepten om Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) voor u vorm te geven. Dit kan middels online advertorials; deze zijn in de huisstijl van onze klanten geschreven artikelen, die wij via Goedadresje.nl op het Internet publiceren. De advertorials gaan over uw bedrijf en uw diensten, met daarin belangrijke zoektermen opgenomen. Omdat wij veel aandacht besteden aan het goed vindbaar maken van deze online advertorials, zullen deze op korte termijn terug te vinden zijn binnen de organische zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie verzorgen wij onder de dienst Perfect-Sales. Een SEO-specialist vraagt vaak enorme bedragen als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Omdat wij van Perfect-Sales altijd met onze klanten meedenken en altijd naar de lange termijn kijken, hebben we een andere werkwijze. Wij noemen dit “zoekmachine optimalisatie No Cure - No Pay”. Dit wil zeggen dat u bij ons helemaal niets betaalt voordat er meetbare resultaten behaald zijn. Wij vertrouwen op onze kennis en kunde dat u wel degelijk resultaat zult boeken, zoals u vertrouwt in de kwaliteit van uw product of dienst. Wij gaan zelfs nog een stapje verder als het om zoekterm positionering gaat. Als wij voor u eerste pagina posities in Google hebben bereikt, dan betaalt u maandelijks een vast laag bedrag per zoekterm waarmee uw website dankzij onze inspanningen op de eerste pagina van Google wordt gevonden. Dat is nog eens een aanbieding!

Omdat Google Ads nog steeds tot één van de populairste advertentiemethoden behoort, bieden wij de dienst AdNerds® aan om uw campagne te beheren. Onze SEA-specialisten weten waar het om gaat bij het beheren van een Google Ads campagne. Aan het uitbesteden van Google Ads beheer zitten veel voordelen. Wij bieden deze dienst aan onder de naam AdNerds®.

Meer weten?

Mocht u in één of meerdere diensten die Perfect Sales B.V. aanbiedt interesse hebben of wilt u uw online marketingcampagne eens goed tegen het licht houden, neem dan contact op met consulente Barbara Schelle. Door haar jarenlange ervaring kan zij u uitstekend adviseren wat voor u de beste oplossing is. Perfect-Sales biedt altijd maatwerk en denkt graag mee hoe u uw online ambities kunt waarmaken. Ons bedrijf is gevestigd in Drunen, Noord Brabant en is tijdens kantooruren bereikbaar.