Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
MotorrijdenMotorrijlesMotorrijschoolProefles motorrijbewijs

Amsterdam

Almere

Badhoevedorp

Halfweg

AdvertorialAanmelden & adverteren

Motorexperience, Amsterdam en Almere

Voor het volgen van motorrijles bent u bij ons in Amsterdam of Almere aan het juiste adres

Wij verzorgen het geven van motorrijles vanuit Amsterdam en geven op een dusdanige wijze les dat u vlot uw motorrijbewijs zult halen. Dit komt omdat wij met passie les geven. De eerste motorrijles zal altijd plaatsvinden op een oefenterrein in Amsterdam waar onze instructeur u rustig kan uitleggen en laten zien wat de bedoeling is. Wilt u ook graag uw motorrijbewijs halen, neem dan eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord

Motorrijbewijs in Amsterdam

Amsterdam is één van de drukste steden van Nederland en daarom is een gedegen motorrijles heel belangrijk. De binnenstad van Amsterdam wordt steeds minder aantrekkelijk voor autoverkeer, doordat er te weinig mogelijkheden zijn om te parkeren. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatief, zoals de motor. Op een motor kunt u snel en flexibel door het drukke verkeer in manoeuvreren.

Om goed voorbereid en veilig uw motorrijbewijs in Amsterdam te kunnen halen, heeft u natuurlijk een goede opleiding nodig en die kunt u bij ons krijgen. Wat een motorrijbewijs uiteindelijk precies gaat kosten is afhankelijk van het aantal lessen en voor iedere persoon anders. De een heeft er meer gevoel dan de ander, maar ook dit is aan te leren door onze professionele instructeur.

U krijgt bij ons motorrijles op bijvoorbeeld een Honda CBF-500 met antiblokkeersysteem of Yamaha TW 125 De elektronische aansturing bepaalt de remkracht aan de hand van de uitgeoefende druk op de hendel. Overstijgt deze de remdrukgrens dan grijpt het antiblokkeersysteem in. We hebben zowel een lichte categorie als een zware categorie en het prettige is dat op uw 17e jaar al kunt beginnen met het nemen van motorrijles en kunt proeven van het rijden in een stad zoals Amsterdam.

Natuurlijk beginnen we eerst rustig op een afgesloten terrein. Wanneer u de motor goed beheerst krijgt u motorrijles in het drukke verkeer in Amsterdam. Uiteraard begeleiden wij u in dit hele traject. Door onze ruime ervaring, weten wij wat de valkuilen zijn in het verkeer en zullen u hier dan ook zeker op voorbereiden, zodat u uw motorrijbewijs met vlag en wimpel zult behalen.

Theorie examen motorrijbewijs

Bij het leren van een vak kijken veel mensen naar de praktijk. Dat is niet zo vreemd, omdat dat hetgeen is wat ze graag willen gaan doen. Toch is de theorie minimaal net zo belangrijk, omdat dan vaak duidelijk wordt waarom iets zo is of waarom iets nu wel of niet lukt. Bij het motorrijden is dat niet anders. Vanzelfsprekend is een deel van de theorie die u daar voor nodig heeft al tot u gekomen bij het behalen van uw autorijbewijs, maar dat is zeker niet voldoende. Als u een theorie cursus volgt voor uw motorrijbewijs gaat u zien wat wij bedoelen.

Aanbod lesmateriaal motorrijschool

Ons aanbod in lesmateriaal is aanzienlijk te noemen en loopt van een motor theorieboek tot oefenexamens. Dat wij met onze tijd meegaan mag duidelijk zijn, want wij bieden zelfs gratis online oefenvragen aan. Leren via het internet dus. Op onze site, die u trouwens kunt bekijken door op één van de oranje knoppen te klikken, klikt u de motor aan en u krijgt dan een aantal praktijkvoorbeelden met vragen die u met ja of nee kunt beantwoorden. Erg handig dus.

In ons motor theorieboek staan alle onderwerpen van het CBR theorie-examen, in heldere taal en toegankelijke schrijfstijl verwoord. Het boek bevat wel tweehonderdzeventig pagina’s, vol met foto's en illustraties. Op deze wijze kunt u de leerstof eenvoudig tot u nemen. De theorie wordt op deze wijze al gedeeltelijk praktijk.

Theorie voor de motor online

Zoals al eerder aangegeven, gaan wij met onze tijd mee. Veel mensen volgen opleidingen via het internet of offline vanachter de computer of tablet. Om precies deze reden bieden wij naast een motor CD-ROM met 8 oefenexamens, veel i-pakketten aan. Het werkt erg simpel. De betreffende inlogcode of inlogcodes kunt u per mail bij ons aanvragen en worden, na het ontvangen van uw betaling, direct beschikbaar gesteld. Of u nu voor het motor theorie basis iPakket kiest of het motor theorie iPakket optimaal kiest, u heeft wel drie maanden de tijd om de lesstof tot u te nemen. Bij dit laatste pakket trouwens hebben we zelfs een digitale coach die u helpt om uw verbeterpunten aan te pakken. Het prettige van deze wijze van studeren is dat u met de door ons verstrekte inlogcode overal ter wereld kunt inloggen en aan de slag kunt gaan.

Motor theorie examen

Hoe goed u ook heeft gestudeerd, er zal altijd een stukje onzekerheid overblijven of u het motor theorie examen wel gaat halen. Daarom bieden wij u meerdere oefenexamens aan die perfect aansluiten op het uiteindelijke CBR theorie examen. Ook onze oefenexamens zijn op basis van multiple choice en open vragen, net zoals het CBR dit hanteert. U heeft inmiddels wel gemerkt dat wij alles in huis hebben om u op een prettige, doch doeltreffende wijze voor te bereiden op het CBR theorie examen. Heeft u nog vragen, klik dan eens op één van de oranje knoppen. U komt dan uit op onze moderne website waar een wereld voor u open zal gaan.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Motorfiets

Lesmotor voor geven van motorrijles in AmsterdamMotor waar les op wordt gegeven bij motorrijschool in AlmereMotoren voor motorrijlessen in Amsterdam en Almere