Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
MotorrijdenMotorrijlesMotorrijschoolProefles motorrijbewijs

Amsterdam

Almere

Badhoevedorp

Halfweg

AdvertorialAanmelden & adverteren

Motorexperience, Amsterdam en Almere

Bij ons kunt u in Almere of Amsterdam tegen een lage prijs een proefles krijgen en zo kennismaken met het motorrijden

Als u heeft besloten dat u graag motorrijles in Amsterdam of Almere wilt gaan volgen, dan wilt u dit vanzelfsprekend doen bij een motorrijschool waar u zich prettig voelt. Daarnaast moet deze motorrijschool beschikken over instructeurs die echt de tijd voor u nemen. Volg daarom eens een motorproefles bij onze motorrijschool en ervaar het plezier van motorrijden. Een motorproefles is bij ons vlot geregeld. Klikt u voor uw motor proefles maar eens op één van de oranje knoppen of bekijk de videopresentatie.

Motorproefles

In de commerciële wereld is het heel normaal om iets op proef te krijgen. Dit kan een scheerapparaat zijn of bijvoorbeeld een koffiezetapparaat. Vanzelfsprekend zit daar een verkoopgedachte achter, maar dat neemt niet weg dat u daar uw voordeel mee kunt doen. Door iets uit te proberen komt u erachter of het product echt iets is voor u. Onze motorrijschool heeft een dergelijk aanbod al een tijdje geleden in het leven geroepen en dan gaat het om een motorproefles. Het leren motorrijden is voor veel mensen iets wat ze graag willen doen, echter waar en hoe is vaak onduidelijk. Motorrijles nemen valt zeker wel te vergelijken met autorijlessen en een ieder weet dat het contact tussen instructeur en cursist erg belangrijk is.

Persoonlijke aandacht

Onze organisatie genaamd, Motor Experience, geeft al jaren motorrijles aan cursisten uit onder andere Amsterdam, Almere, Badhoevedorp en Halfweg, waarbij persoonlijk contact en veel één op één aandacht de belangrijke pijlers zijn. Om precies deze reden geven wij per instructeur nooit meer les dan aan twee cursisten. Wij willen namelijk niet alleen dat u uw motorrijbewijs haalt, maar dat u ook echt veilig aan het verkeer kunt deelnemen. Door een motorproefles bij ons aan te vragen, wat trouwens ook online kan, heeft u de eerste stap gezet naar vele uurtjes motorrijplezier. De proefles op de motor duurt anderhalf uur en bevat alle basisprincipes van het motorrijden.

Het belangrijkste is dat onze professionele instructeurs een goed beeld krijgen van uw kwaliteiten en waar de verbeterpunten liggen. Net zoals voor veel andere zaken in het leven is de één hier goed in en de ander daar. Door daar goed op te letten kunnen onze motorrijinstructeurs al vrij vlot inschatten hoeveel lessen u nodig zult hebben.

Tijdsduur motorproefles

Omdat het onmogelijk is om in een paar minuten te zien of u het motorrijden al gedeeltelijk onder de knie heeft, nemen wij ruim de tijd. De praktijkles duurt namelijk anderhalf uur. Het gaat er zeker ook om dat u zich vertrouwd voelt met de motor en instructeur en dat zal waarschijnlijk niet in vijf minuten zijn. Onze gekwalificeerde instructeurs leren u de basisprincipes van het motorrijden en na afloop zal er een korte evaluatie met feedback plaatsvinden, zodat er voor beide partijen een goed beeld ontstaat. Vanzelfsprekend krijgt u dan ter plekke een advies over hoeveel lessen u op de motor nodig heeft en welke opleiding het beste bij u zal passen.

Spoedopleiding voor motorrijbewijs Amsterdam of Almere

Wij van Motor Experience bieden de mogelijkheid om een spoedopleiding te volgen, zodat u op zeer korte termijn uw motorrijbewijs heeft. Ondanks het feit dat wij een commerciële organisatie zijn, geven wij altijd eerlijk advies. Dat geldt zeker ook voor het volgen van een spoedopleiding. Deze is namelijk niet voor iedere leerling geschikt. Hoe snel u de motorrijopleiding wenst te doorlopen is vanzelfsprekend aan u, want dit kan al binnen een week. Waar u ook voor kiest, de lessen worden gegeven in dagdelen van drie tot vier uur en dit zal altijd binnen kantooruren zijn. Als u in contact met ons wilt treden, dan kan dat door op één van de oranje knoppen te klikken en vanzelfsprekend is het bekijken van de videopresentatie een aanrader.