Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
MotorrijdenMotorrijlesMotorrijschoolProefles motorrijbewijs

Amsterdam

Almere

Badhoevedorp

Halfweg

AdvertorialAanmelden & adverteren

Motorexperience, Amsterdam en Almere

Als u in Almere of Amsterdam goed en veilig motor wilt leren rijden, neem dan motorrijlessen bij ons

Het geven van motorrijles, zeker in druke steden als Amsterdam en Almere is een vak apart. Anders dan in een auto kan een instructeur niet relatief eenvoudig ingrijpen als er een keer iets niet helemaal goed gaat. Onze instructeurs hebben daarom veel ervaring voordat zij bij ons motorrijles gaan geven. Zo weet u dat u in vertrouwde handen bent. Wilt u weten wat u van ons kan verwachten, of wilt u een proefles klik dan eens hier of op één van de oranje knoppen.,

Rijden op een motor

Is het altijd al een droom van u geweest om motor te leren rijden? Schrijft u dan eens in bij ons voor een proefles om kennis te maken met het rijden op een motor. Wij bieden u de mogelijkheid om online een proef te reserveren en u kunt vertrekken vanuit onze vestigingen in Amsterdam of Almere. Voordat u op de lesmotor stapt geven wij u natuurlijk de mogelijkheid om andere kleding aan te doen. Er zijn geen verplichte regels als het gaat om motorrijkleding, maar wij adviseren u wel beschermende kleding te dragen en een veilige helm te dragen. Wilt u meer adviezen over onze proeflessen of wilt u onze videopresentatie bekijken, klik dan links op één van de oranje knoppen.

Veilig op weg

Een functie van motorrijderskleding is veiligheid, een andere functie is zorgen dat uw lichaam niet afkoelt of juist te heet wordt. In het verkeer bent u met een motor natuurlijk kwetsbaarder dan wanneer u in een auto zit. Bij Motorexperience zijn de lessen er op gericht dat u als motorrijder zo veilig mogelijk deelneemt aan het verkeer. Hierbij zijn vooral het inschatten van het verkeer, kijkgedrag en voertuigbeheersing van belang. Kwaliteit, veiligheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Spoedopleiding motorrijbewijs Amsterdam en Almere

Wij bieden u de unieke gelegenheid tot het nemen van een proefles, zodat wij u na deze les een goed advies kunnen geven over het aantal lessen en de keus voor de soort opleiding. Voor mensen die al snel de basisprincipes van het motorrijden begrijpen hebben wij een spoedopleiding, zodat u sneller uw rijbewijs kunt halen. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, zodat wij na een proefles ook een eerlijk advies aan u zullen geven.

Voordat u aan de spoedopleiding begint dient u in het bezit te zijn van een theoriecertificaat voor de motor, categorie A. Voor een theorie-examen heeft u natuurlijk boeken en dergelijke nodig, die u in onze webshop kunt vinden. Wij bieden verschillende pakketten aan tegen goedkope prijzen. Het voordeel hiervan is dat u niet van die vervelende lessen hoeft te volgen, maar u kunt rustig vanuit huis leren. Om te controleren of u de lesstof goed kent, kunt u online oefenen in ons bekende boek met 12 realistische oefenexamens. Uw digitale coach begeleidt u hierin.

Motor leren rijden

Sommige mensen willen wel motor leren rijden, maar durven dit niet. Wij helpen u hier graag bij door u stap voor stap te begeleiden in dit proces. Het rijden op een motor is niet gevaarlijk, zolang u de regels hanteert. Een motorfiets is relatief klein en wendbaar, zeker vergeleken bij de meeste auto's. Het is een handig voertuig, zeker in deze tijd met de vele files. Sinds 1991 is het voor motorrijders toegestaan tussen de stilstaande of langzaam rijdende files door te rijden of een file recht te passeren. Verschillende delen van de rijbaan zijn uitdrukkelijk niet bestemd als inhaalstrook en dat geldt ook voor u als motorrijder.

Wij hebben onze motorrijschool centraal gevestigd in twee steden, Amsterdam en Almere. Op onze beide locaties kunt u gratis parkeren en het leuke is dat wij gevestigd zijn in een motorwinkel, zodat u ook nog eens heerlijk kunt gaan shoppen. Twijfelt u niet meer en meldt u zich nu aan voor een proefles, zodat uw passie voor het motorrijden werkelijkheid kan worden. Heeft u nog vragen, belt u ons dan gerust even.