Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Brandvertragende beglazingDeurbeglazingGlas in loodInbraakwerend glasIsolerende beglazing

Levering en plaatsing

Unieke oplossingen

Vakkundig advies

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Klantvriendelijke benadering

Garantie
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van de Pol glasservice, Nuland (Noord Brabant)

Wij leveren in de omgeving Nuland brandvertragende beglazing op maat

Eén van de meest traumatische ervaringen die een mens thuis kan meemaken is brand. Hoe goed u ook verzekerd bent, het voorkomen van persoonlijk letsel zal, bij het uitbreken van een brand, de eerste prioriteit zijn. Brandwerende beglazing kan daarbij een verschil maken. Zoals het woord al doet vermoeden, vertraagd het de vuurzee en dat kan u net dat beetje meer tijd geven om weg te komen. Wij leveren brandvertragende beglazing, ook wel brandveilig of brandwerend glas genoemd. Ons werkgebied bestrijkt onder andere Vinkel, Berlicum, Engelen en wijde omgeving. Voor het maken van een afspraak is één telefoontje of mail voldoende. Op onze website treft u de contactgegevens aan.

Veilig wonen

Wanneer uw oud glas in bijvoorbeeld uw raam of deur wilt vervangen rijst natuurlijk de vraag welke aspecten u moet meenemen bij uw glaskeuze. Er is veel aanbod op de markt, maar steeds meer mensen kiezen voor brandvertragende beglazing omdat iedereen veilig wil wonen. Dankzij de voortdurende ontwikkeling en verfijning van brandwerend glas is dit een goede glaskeuze. Voordat brandwerend glas goedgekeurd wordt ondergaat het uiteraard zware en uitgebreide testen. De praktijk wijst uit brandveilig glas zelfs bij felle branden brandvertragend werkt. Wij helpen u graag bij het formuleren van de beste oplossing om brandwerend glas optimaal in te zetten.

Het toepassen van brandwerende beglazing in kozijnen luistert heel nauw. Vlammen of ontvlambare gassen mogen niet door spleten of voegen in de constructie gaan. De beglazing kan nog zulke goede brandwerende eigenschappen hebben, als de plaatsing in een kozijn niet goed wordt uitgevoerd, loopt de brandwerendheid van het gehele wand- of gevelelement snel terug. Wij beschikken over professionele materialen waarmee wij deze nauwgezette klus snel en goed kunnen uitvoeren. Dit doen wij regelmatig bij bedrijven en particulieren in de omgeving van Geffen, Gewande en S’hertogenbosch.

Brandvertragende beglazing

Een brand meemaken is een verschrikkelijke ervaring. Ook de periode daarna is niet gemakkelijk, want u moet op korte tijd heel wat zaken regelen. Als u dit wilt voorkomen of vertragen kiest u dan voor brandvertragende beglazing in de woning of bedrijfspand. De kosten zijn hoger dan dat u enkel glas of matglas laat plaatsen, maar u heeft er veel meer profijt van en het belangrijkste is dat het veiliger is. Ons doel is een tevreden klant die voor de volle honderd procent achter zijn glaskeuze staat.

U krijgt altijd van tevoren een offerte, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Wij houden van heldere een eerlijke afspraken. Onze glaszetters helpen u ook graag bij het plaatsen van brandvertragende beglazing in uw verbouw- of nieuwbouwproject. Bij het ontwerp van een brandveilig gebouw worden hoge eisen gesteld aan de indeling, de vluchtwegen en de toegepaste materialen zoals brandwerende beglazing. Voor zo’n klus beschikken wij over zeer specifieke technische kennis van de verwerking en toepassing van brandwerend glas, maar ook kunnen wij u het nodige vertellen over nachtventilatie voor een aangenaam klimaat.

Andere glasklussen

Ook voor andere glasklussen kunt u ons inzetten. Wanneer uw woning of bedrijfspand bijvoorbeeld voorzien is van enkel glas, denkt u er wellicht niet direct aan om het glas te laten vervangen. In veel situaties is het vervangen van enkel glas door bijvoorbeeld dubbel glas echter een goed idee. U heeft aanzienlijk minder last van kou en tocht, maar ook uw elektriciteitsrekening gaat snel omlaag. Daarnaast vervangen wij regelmatig een raam door een klepraam, omdat deze een groter lichtdoorlatend oppervlak heeft en dus meer licht doorlaat dan een traditioneel raam.

U merkt wel dat iedere glasklus bij onze glaszetters in goede handen is. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ons werkgebied is vrij breed van Vught tot Den Bosch, maar ook komen wij regelmatig in de wat kleinere plaatsen zoals Lith, Maren en Kessel. Wilt u weten waar wij nog meer werkzaam zijn, kijk dan hieronder.

 • Rosmalen
 • Maliskamp
 • Hintham
 • Sint Michelsgestel
 • Schijndel
 • Cromvoirt
 • Helvoirt
 • Den Dungen
 • Nieuwkuik
 • Vlijmen
 • Empel

Onderstaande afbeeldingen zijn van opdrachten die wij tot alle tevredenheid van de opdrachtgever hebben afgerond. Bent u de volgende? Wij staan voor u klaar.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Dubbel_glas

Brandvertragende beglazing in nieuwbouwwoningen. Veilig en zeker betaalbaar.Brandwerend glas in afwijkende gebouwen. Veel mogelijkheden en vlotte levertijden.