Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Brandvertragende beglazingDeurbeglazingGlas in loodInbraakwerend glasIsolerende beglazing

Levering en plaatsing

Unieke oplossingen

Vakkundig advies

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Klantvriendelijke benadering

Garantie
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van de Pol glasservice, Nuland (Noord Brabant)

Als glasspecialist uit Nuland leveren wij zowel standaard isolerende beglazing als driedubbel glas

Het grote voordeel van dubbele beglazing is dat u veel op stookkosten bespaart. Daarnaast is het niet geheel onprettig dat dergelijk glas ook geluidwerend is. Onze glasservice is gespecialiseerd in glasherstel en het plaatsen van isolatieglas. Ons werkgebied is vrij groot en loopt van Vught tot Geffen, van Den Bosch tot aan Den Dungen en verder. Bent u op zoek naar een glaszetter die weet wat service is, neem dan nog vandaag contact met ons op. Op onze website kunt alvast kennis met ons maken en daar treft u ook onze contactgegevens aan.

Voordelen van driedubbel glas

Tegenwoordig vindt u bijna in iedere woning wel een soort van isolerende beglazing zoals dubbel glas of driedubbel glas. Veel mensen weten echter niet goed wat het verschil is hier tussen. Driedubbel glas is natuurlijk dikker dan dubbel glas, omdat deze uit drie lagen enkel glas bestaat. Dit verschil is bij voorzetramen echter minder belangrijk dan bij inbouwramen. Daarnaast biedt driedubbel nog een ander voordeel en dat is dat u minder last heeft van condensvorming.

Isolerende beglazing worden door de fabrikanten steeds verbeterd en als glasspecialist zijn wij uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Condensvorming aan de buitenzijde van het raam kan ontstaan door een hoog vochtigheidsgehalte. Meestal is dit in het voorjaar en het najaar. Zodra de buitentemperatuur stijgt zal ook de condens verdwijnen, maar daarmee is uw probleem natuurlijk nog niet opgelost. In Nederland heeft u nu eenmaal vaker te maken met lage temperaturen dan hoge. Heeft u veel last van condensvorming dan kunt u overwegen uw bestaande beglazing te laten vervangen door ons. Als glaszetter adviseren wij u graag wat voor u de meest geschikte isolerende beglazing is.

Zowel bedrijven als particulieren

Wanneer uw kozijnen niet regelmatig worden onderhouden kan dit ook schade brengen aan uw dubbele beglazing. Het is aan te bevelen om tenminste eenmaal per jaar uw kozijnen te laten controleren en eventueel te laten schilderen, zodat ze in goede conditie blijven. Als u naar onze website surft zult u zien dat wij een brede glasservice bieden, maar ook voor schilderwerk kunt u bij ons terecht.

Wij werken voor particulieren en bedrijven en doen dit onder andere in de plaatsen Lith, Nieuwkuik en Helvoirt. Als glasspecialist in deze omgeving worden wij ingezet voor het plaatsen van alle soorten glas. Maar ook spiegelwanden kunnen wij in diverse vormen en of toepassingen als verwarmd, facet geslepen, en gezandstraald plaatsen. Een spiegelwand zorgt voor een stijlvolle afscherming en een ruimtelijk effect. Wij maken deze voor u op maat en plaatsen zo’n mooie wand waar u wilt.

Vraagstukken omtrent isolerende beglazing

Woont u in een drukke omgeving en wilt u het lawaai buiten houden, dan kunt u het beste kiezen voor geluidwerend glas. Als glasspecialist merken wij steeds vaker dat hiervoor wordt gekozen. Het verbetert het akoestisch comfort in uw woning en dempt het geluid nog beter dan dubbel glas. Door de aanschaf van isolerende beglazing zoals geluidwerend glas kunt u in alle rust genieten van een stille omgeving en vaak ook beter slapen. Daarnaast creëert u voor uw kinderen een aangename omgeving waar rustig gestudeerd kan worden of andere activiteiten kunnen worden ondernomen, zonder dat ze last hebben van lawaai.

U kunt ons alle vraagstukken omtrent isolerende beglazing voorleggen en als glaszetter kunt u ons natuurlijk direct inzetten als het gaat om glasherstel. Wij hebben een 24-uurs glasservice met een breed werkgebied van Rosmalen tot Schijndel, maar ook zijn wij te vinden in Vinkel, Berlicum en Sint Michielsgestel. Voordat wij aan de slag gaan ontvangt u van ons een offerte, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten, neemt u dan maar eens vrijblijvend contact op met ons. Naast eerder genoemde plaatsen leveren wij in:

  • S’hertogenbosch
  • Maren
  • Kessel
  • Gewande
  • Maliskamp
  • Hintham
  • Cromvoirt
  • Vlijmen
  • Engelen
  • Empel

Onderstaand ziet u een aantal van gerealiseerde projecten. Op de site treft u nog meer afbeeldingen aan. Tevreden klanten is ons belangrijkste doel.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Isolatieglas

Dubbel glas van hoge kwaliteit. Vlot geleverd en tevens betaalbaar.Dubbele beglazing die goed issoleert. Veilig en geluidswerend.