Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Brandvertragende beglazingDeurbeglazingGlas in loodInbraakwerend glasIsolerende beglazing

Levering en plaatsing

Unieke oplossingen

Vakkundig advies

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Klantvriendelijke benadering

Garantie
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van de Pol glasservice, Nuland (Noord Brabant)

Bent op zoek naar deur- of dakbeglazing, als glasspecialist uit Nuland adviseren wij u graag

Als het om beglazing gaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al vele jaren leveren wij in Hintham, Maliskamp, Engelen en wijde omgeving binnendeurglas, design glas, draadglas en nog veel meer. Ons glasbedrijf kan vrijwel alles leveren wat er op glasgebied te koop is. Naast het leveren, is het geven van advies een belangrijk deel van onze dienstverlening. U wilt immers weten of hetgeen u in gedachte heeft in de praktijk uitvoerbaar is en niet geheel onbelangrijk, wat de kosten worden. Neem daarom eens contact met ons op. Met ons in gesprek gaan kost u helemaal niets, maar biedt u wel de mogelijkheid om met een dienstverlener in zee te gaan die weet waar het over gaat.

Meer lichtinval door deurbeglazing

Binnendeurglas en dakbeglazing zorgen voor meer lichtinval in uw woning of pand. Een optimale wisselwerking tussen beglazing en ventilatie draagt bovendien bij aan een aangenaam woon- en werkklimaat. Het is al lang bewezen dat de aanwezigheid van voldoende daglicht een positief effect heeft op het menselijk functioneren. Mensen voelen zich alerter en kunnen daardoor sneller reageren en we hebben het nodig om onze biologische klok op tijd te laten lopen. Natuurlijk licht is een omgevingsfactor die altijd bij ons is en die het menselijke functioneren op veel verschillende wijzen kan beïnvloeden. Het stelt ons in staat dingen te zien en activiteiten uit te voeren.

Het is dan ook heel belangrijk voor een juiste beglazing te kiezen en dit vakkundig te laten plaatsen, zodat u er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Als glasspecialist in de omgeving van Den Bosch worden wij veel gevraagd als het gaat om dakbeglazing of om het vervangen van binnendeurglas. Een ongelukje is natuurlijk snel gebeurd. Wij doen glasherstel van het kleinste glas in uw binnendeur tot de grootste etalageruit in dubbel glas, want glasherstel behoort tot één van onze dagelijkse werkzaamheden.

Glasservice met een persoonlijk aanpak

Wij staan bekend in onder andere S’hertogenbosch, Rosmalen en Vught om onze snelle service, persoonlijke aanpak waarbij de wensen van de klant centraal staan met een kwaliteitsvolle uitvoering én met oog voor detail, zeker als het gaat om kleine ruimtes zoals een badkamer. Tegenwoordig is de badkamer niet meer alleen maar een sanitaire ruimte in de woning. Voor steeds meer mensen is dit een plek waar ze zich kunnen ontspannen in de sauna of om een warme douche te nemen na een drukke dag.

Steeds vaker krijgen wij aanvragen om design glas in bijvoorbeeld douchedeuren te plaatsen. Daarmee tovert u uw badkamer in een handomdraai om in een comfortabele doucheruimte. Een eerste vereiste is natuurlijk dat de deurbeglazing veilig is, daarom is deze ook vaak gemaakt van veiligheidsglas. Uiteraard wilt u een stijlvolle uitstraling, maar de degelijkheid is minstens even belangrijk.

Een ruimtelijk effect

Veiligheidsglas is doorgaans vier tot zelfs acht mm dik en is aan een sterke opmars bezig. Het is veel steviger dan gewoon glas, maar boet daarom niet in op het gebied van uitstraling. Integendeel zelfs, douchedeuren met dit glas hebben een mooi design en worden in veel gevallen gecombineerd met aluminium profielen en verchroomde aansluitingspunten. Daarnaast kunnen wij uw badkamer een frisse en lichte uitstraling geven door het plaatsen van op maat gemaakte spiegels of grote spiegelwanden.

Spiegelwanden zorgen er doorgaans voor dat een ruimte groter lijkt. Dit geldt voor alle ruimten in een woning of pand. Daarnaast zorgt het voor een stijlvolle afscherming. Echter, bij de montage van spiegels aan de wand zijn een aantal zaken van belang en daarom kunt u dit het beste laten uitvoeren door een professioneel bedrijf. Geen glasproject is voor ons te groot of klein. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten beglazing, dit kan zijn het plaatsen van binnendeurglas, geslepen glas of bijvoorbeeld draadglas. Wilt u graag u meer weten over onze diensten, neemt u dan eens contact met ons op. Of u nu woont in Helvoirt, Schijndel, Cromvoirt of Vinkel wij komen graag bij u langs. Onderstaand treft u plaatsen aan waar wij ook kunnen leveren.

 • Geffen
 • Lith
 • Maren
 • Kessel
 • Gewande
 • Sint Michelsgestel
 • Den Dungen
 • Nieuwkuik
 • Vlijmen
 • Empel
 • Berlicum

U ziet dat wij een breed gebied bestrijken. De juiste glasoplossing is daarom nooit ver. Kijk maar eens naar onderstaande projecten waar we aan hebben mogen werken. Wij hopen ook u binnenkort te mogen begroeten.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Deur

Binnendeuren met geslepen glas. Draadglas oplossingen zijn ook mogelijk.Deur met designglas. Beglazing op maat.