Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Brandvertragende beglazingDeurbeglazingGlas in loodInbraakwerend glasIsolerende beglazing

Levering en plaatsing

Unieke oplossingen

Vakkundig advies

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Klantvriendelijke benadering

Garantie
AdvertorialAanmelden & adverteren

Van de Pol glasservice, Nuland (Noord Brabant)

Voor inbraakwerend en isolerend glas bent u bij ons in Nuland aan het juiste adres

Het meemaken van een inbraak heeft op iedereen een impact. Bij het voorkomen daarvan wordt vaak veel aandacht en geld besteed aan hang- en sluitwerk, maar beglazing blijft toch wel een ondergeschoven kindje. Op zich is dat jammer, want inbraakwerend glas kan een groot verschil maken. Veiligheidsbeglazing is naast veel sterker dan standaard glas ook veel taaier, dus zal “even een ruitje ingooien” tot het verleden horen. Wij zijn de specialist van Cromvoirt, Hintham, Maliskamp en omgeving als het om veiligheidsglas gaat. Maak toch eens een vrijblijvende afspraak met ons zodat wij u kunnen adviseren over bijvoorbeeld gehard, gelaagd en beloopbaar glas. Op onze website treft u onder contact onze gegevens aan.

De beste veiligheidsbeglazing

Inbraakwerend glas is een uitstekende optie om uzelf en uw omgeving beter te beschermen. De meest bekende inbraakmethodes zijn nog steeds het openbreken van een deur of raam met breekijzer of schroevendraaier of een steentje door het raam gooien. Uw waardevolle spullen uit het zicht zetten is doorgaans niet de beste oplossing, want inbrekers hebben hier een speciale neus voor. U moet het de inbreker dus zo moeilijk mogelijk maken. Hiervoor kunt u allerlei dure alarmsystemen aanschaffen, maar u kunt ook kiezen voor inbraakwerend glas. Deze veiligheidsbeglazing kunt u door ons laten plaatsen of u nu in S’hertogenbosch woont of in een kleinere plaats zoals Sint Michielsgestel of Den Dungen.

De belangrijkste factor bij de mate van inbraakwerend glas is de aanwezigheid van de juiste folies en hoeveel er zijn verwerkt. Wij bedoelen hiermee een dunne taaie kunststof folie met een dikte van meestal zo’n 0,38 mm. Deze wordt tussen twee glasplaten gelaagd, waarbij de folie onder invloed van druk en temperatuur zeer vast aan de glasplaten smelt. In het kader van inbraakwering is de aanwezigheid van glas met folies ertussen al een prima voorziening. Het feit dat een inbreker niet zomaar een steen door de ruit kan gooien en naar binnen kan gaan, werkt al afschrikwekkend en het geeft u een rustig en veilig gevoel.

Kogelbestendig glas

In sommige situaties is een andere soort veiligheidsglas belangrijk zoals kogelbestendig glas. Denkt u maar eens aan juwelierszaken of banken. Zowel veiligheidsglas als kogelbestendig glas zijn vaak van gemaakt van gelaagd glas. Gelaagd glas kan barsten wanneer er met een hard voorwerp tegen geslagen wordt, maar de breuk blijft beperkt. Dat komt omdat gelaagd glas is uitgevoerd met een of meerdere lagen bijzondere folies. Deze zorgen ervoor dat het inslagpunt zich verspreid over de gehele glasplaat. De breukstukken blijven aan de folie kleven, waardoor scherven op zijn plaats blijven. Dit beschermt tegen ernstige verwondingen, maar het allerbelangrijkste is nog dat niemand binnen kan komen.

Beloopbaar glas

Zoals u al merkt kunnen wij u uitstekend informeren over alle soorten glas zoals ook gehard en beloopbaar glas. Tegenwoordig wordt beloopbaar glas veel toegepast in moderne interieurs, maar het blijft een feit dat lopen over glas voor veel mensen een vreemd iets is. U loopt over iets wat van zichzelf een heel breekbaar materiaal is, maar aan de andere kant is beloopbaar glas erg goed toe te passen in bouwkundige toepassingen waar wij, door onze jarenlange ervaring met aannemers, veel van af weten. Wij informeren u graag als u hier belangstelling voor heeft.

Zoekt u glas om hoofdzakelijk de warmte binnen te houden dan raden wij triple glas aan. Triple glas is een driedubbel glas dat bestaat uit standaard dubbelglas, met een extra glasplaat hiertussen. Door de extra glasplaat wordt de warmtestoring tegengegaan, waardoor de warmte beter kan worden vastgehouden en dit scheelt natuurlijk in uw portemonnee. Wilt u meer weten over onze expertise op glasgebied, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies en plaatsen graag het glas van uw keuze in onder andere de omgeving van Den Bosch, maar ook komen wij in de kleinere plaatsen zoals Maren, Gewande en Vught. Hieronder treft u plaatsen aan waar wij wel werkzaam zijn, maar die wij nog niet hebben genoemd.

 • Geffen
 • Lith
 • Kessel
 • Rosmalen
 • Schijndel
 • Helvoirt
 • Nieuwkuik
 • Vlijmen
 • Engelen
 • Empel
 • Berlicum
 • Vinkel

Kijkt u maar eens op onze website voor de nodige referenties. U treft ze daar aan met afbeeldingen. Om u alvast een voorproefje te geven ziet u er beneden al twee.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Inbraak

Woonboerderij voorzien van inbraakwerend glas.Horecaonderneming waar veiligheidsglas is aangebracht