Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DaglenzenEigen merk lenzenLenzenvloeistofMaandlenzenSilicone hydrogel lenzen

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Almere
Groningen
Breda
Nijmegen
AdvertorialAanmelden & adverteren

123lens, Gouda (Zuid-Holland)

Ons aanbod daglenzen is meer dan aanzienlijk en de prijzen zijn scherp

Het grote voordeel van bijvoorbeeld Dailies daglenzen is dat u deze maar één dag draagt. Een lenshouder en lensvloeistof zijn derhalve niet nodig. Na één dag doet u de lenzen weer uit en vervangt u deze door een paar nieuwe. Daglenzen zijn ook nog eens erg goed voor uw ogen. Omdat u ze iedere dag vervangt heeft u altijd schone exemplaren. Klik maar eens op één van de oranje knoppen om ons gehele assortiment te bekijken of om met ons op te nemen.

Daglenzen

Daglenzen zijn een bijzondere ontwikkeling in de wereld van contactlenzen. Omdat de gebruiker de lenzen iedere dag vervangt, hoeft er nooit worden gereinigd of gedesinfecteerd. Aan het eind van iedere dag kunnen ze gewoon worden weggegooid. Erg handig dus. Een ander voordeel is dat ze uw ogen van voldoende zuurstof en voedingstoffen voorzien, terwijl afvalstoffen normaal worden afgevoerd. Daglenzen sluiten daarnaast nog eens perfect aan, waardoor vuil weinig kans krijgt om zich op uw hoornvlies te gaan nestelen. Dergelijke contactlenzen worden veel gebruikt door mensen die zo nu en dan lenzen gebruiken.

Bevochtigen van het oog

Of u nu daglenzen, maandlenzen of helemaal niets draagt, gemiddeld knippert u wel duizenden keren per dag uw ogen. Het is maar goed dat u daar niet telkens bij stil staat, want dit is een duizelingwekkend aantal. Het knipperen heeft vanzelfsprekend een reden. Deze zijn tweeledig. Ten eerste is het een reactie van het lichaam op de algemene gesteldheid. Mensen die nerveus zijn, knipperen meer met hun ogen dan mensen die dat niet zijn. Zelf heeft u het vaak niet eens in de gaten en dat komt omdat het knipperen erg snel gaat. Het gaat dan om milliseconden. Door de hoge snelheid zal het niemand letterlijk of figuurlijk zwart voor de ogen worden.

De tweede reden waarom mensen met hun ogen knipperen is, omdat het oog zo wordt bevochtigd dat deze niet kan uitdrogen, plus ontstekingen worden voorkomen. Onze traanklieren produceren het traanvocht en bij iedere knippering wordt dit vocht verdeeld. We noemen dat een traanfilm. Jonge mensen hebben over het algemeen minder last van droge ogen dan mensen van middelbare leeftijd en bij vrouwen komt het vaker voor dan bij mannen.

Waarom daglenzen

Juist omdat het bevochtigen van het oog zo belangrijk is, kiezen veel mensen voor daglenzen. Deze zijn zo gemaakt dat ze één dag precies doen wat u ervan mag verwachten. Onderhoud is niet nodig. Tijdens het dagelijks leven zal het ongetwijfeld geen probleem zijn om onderhoud aan de lenzen uit te voeren. U heeft immers zo uw ritme. Echter, wat dacht u van het sporten of de vakantie? Zeker tijdens de vakantie bieden dag lenzen echt uitkomst. Of u nu vaker contactlenzen draagt of tijdens vakanties overstapt, de lenzenvloeistoffen en doosjes om ze te bewaren kunnen thuis blijven.

Bij de douane zult u dus nooit moeten uitleggen waarom u toch (per ongeluk) de lenzenvloeistof in uw handbagage heeft gestopt. De vaak dure aanschaf van een zonnebril op sterkte kan achterwege blijven en als u uit de zon stapt kan de zonnebril meteen worden afgezet zonder dat dit ten koste gaat van het scherp zien. En wat dacht u van het klimaat waar u heen gaat. Extreme warmte heeft geen invloed op daglenzen, wat wel het geval is bij exemplaren die voor een langere tijd zijn bedoeld.

Zachte contactlenzen

Daglenzen van bijvoorbeeld Dailies, zijn zachte contactlenzen die zich zonder problemen aan uw oog aanpassen. Het indoen is erg eenvoudig en zoals reeds gezegd, zijn vloeistoffen en bewaarmiddelen overbodig. Mocht er een keer iets met de lenzen gebeuren, denk aan kapot of uitgedroogd, dan kunt u zonder problemen een paar nieuwe indoen. Wij van 123 lens zijn de specialist op het gebied van contactlenzen en door op één van de oranje knoppen te klikken, gaat u direct naar onze site. Het aanbod wat u daar aantreft is groot en de prijzen zijn scherp.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Contactlens

Dit bedrijf heeft een groot assortiment daglenzen en de prijzen zijn gewoon scherp te noemen. Kijkt u maar eens op de websiteDeze daglenzen bevochtigen het oog telkens wanneer u knippert. Geen droge ogen meer en ´s avonds gooit u ze gewoon wegBiotrue ONEday daglenzen kunt u gewoon online bij 123 Lens kopen. Zo heeft u de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs