Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DaglenzenEigen merk lenzenLenzenvloeistofMaandlenzenSilicone hydrogel lenzen

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Almere
Groningen
Breda
Nijmegen
AdvertorialAanmelden & adverteren

123lens, Gouda (Zuid-Holland)

Met onze maandlenzen heeft u geen droge of branderige ogen meer.

Het ligt een beetje aan uw ogen, maar aan het gebruik van maandlenzen zitten veel voordelen. Omdat u minimaal iedere maand nieuwe contactlenzen neemt, heeft u vrijwel geen last van aanslag en zitten de lenzen altijd erg prettig. Voor het onderhouden van deze lenzen verkopen wij speciale vloeistof, zodat u ze kunt reinigen en desinfecteren. Om deze en ons complete aanbod te bekijken, raden wij u aan om op één van de oranje knoppen te klikken.

Welke contactlenzen

Op het gebied van de contactlens is er erg veel te koop. Denkt u daarbij maar eens aan voor het reinigen met allerhande vloeistoffen en doosjes om de lenzen veilig op te bergen. Hoe belangrijk al deze zaken ook mogen zijn, het gaat er als eerste om dat u de juiste keuze maakt voor wat betreft de contactlenzen zelf. Is een harde lens voor u geschikt of vindt uw oogarts de zachte toch net iets beter? Deze keus wordt vaak ondersteund door het feit of u daglenzen, weeklenzen of maandlenzen preferreerd. Deze laatste is een vaak gekozen optie. Het grote voordeel van maandlenzen is dat u ze maximaal een maand draagt en daarna weer vervangt. In de regel gaan maandlenzen zo´n vier weken mee, maar dat hangt van meerdere factoren af. Hoe lang u de maandlenzen kunt dragen is afhankelijk van het advies wat uw opticiën of specialist u meegeeft.

Merken contactlenzen

Wij verkopen vanuit onze webwinkel topmerken contactlenzen zoals Biofinity, Pure Vision 2 en Air Optix Aqua. Stuk voor stuk zijn dit gerenommeerde merken die hun sporen in deze wereld wel verdiend hebben. Dergelijke maandlenzen zijn veelal de keuze van mensen die uitsluitend contactlenzen dragen en geen gebruik maken van een bril. Bent u wel een brildrager en gebruikt u lenzen uitsluitend tijdens het sporten, dan zijn de daglenzen van Proclear 1-Day meer geschikt. Vindt u het prettig om uw bril te vervangen door contactlenzen tijdens een vakantie, dan zijn de Acuvue Oasys weeklenzen de oplossing.

Soorten maandlenzen

Het overgrote deel van de mensen die contact lenzen dragen, gaan voor de maandlens. Deze groep heeft vrijwel altijd een dergelijk hulpmiddel nodig om goed te kunnen zien en het dragen van een bril is geen optie. Het gaat er dan om dat u de best mogelijke lens krijgt en die keuze wordt meestal ingegeven door een specialist. Zelf een keuze maken raden wij van 123 Lens altijd af. Er zijn gewoonweg erg veel soorten op de markt met allemaal hun eigen kenmerken. Zo zijn er multifocale maandlenzen, cilindrische maandlenzen en asferische maandlenzen. Als leek blijft het gokken wat voor u de beste oplossing is.

Als u eenmaal van de oogspecialist of opticiën heeft vernomen wat het beste bij u past, dan is het een kwestie van overgaan tot de aanschaf. Als u op één van de oranje knoppen klikt dan komt u op onze website. U zult dan zien dat wij een webshop (ook wel webwinkel genoemd) hebben, die boordenvol zit met topmerk contactlenzen, lenzenvloeistoffen en zelfs zonnebrillen van Ray Ban.

Speciale contactlenzen

Niet alleen het meest gangbare is bij ons online te bestellen, ook zaken als torische lenzen. Torische lenzen zijn lenzen met een cylinder. Dergelijke contactlenzen worden gebruikt om een zogenoemde astigmatische oogafwijking te corrigeren. Erg specialistisch dus. Ook kleurlenzen treft u bij ons aan. Wij raden niemand aan om zonder noodzaak contactlenzen te gaan dragen, maar voor dit product maken wij graag een uitzondering. Heeft u lenzen nodig om goed te kunnen zien, dan kunt u kiezen voor kleurlenzen op sterkte, maar is dit niet het geval, dan is zonder sterkte de beste optie. Andere kleur haar, waarom dan geen andere kleur ogen. Klikt u maar eens hier of op één van de oranje knoppen, zodat ook u uw keuze kunt maken of contact met ons kan opnemen.

Soflens Multifocal zijn bijzondere maandlenzen. Meer weten over deze unieke maandlens, kijk snel op de websiteDe levering van Precision UV is gestopt, maar 123Lens biedt uitstekende alternatieven. Kijkt u maar eens op de websitePure Vision is een van de meest geavanceerde zachte contactlenzen die momenteel op de markt is. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar continue comfort