Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DaglenzenEigen merk lenzenLenzenvloeistofMaandlenzenSilicone hydrogel lenzen

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Almere
Groningen
Breda
Nijmegen
AdvertorialAanmelden & adverteren

123lens, Gouda (Zuid-Holland)

Koop vandaag nog de nieuwste generatie contactlenzen, gemaakt van silicone hydrogel

Het grote voordeel van silicone hydrogel contact lenzen is dat deze veel meer zuurstof doorlaten dan andere contactlenzen. Dit heeft een positief effect op de gezondheid van uw ogen. Een ander groot pluspunt is dat deze comfortabeler dragen. U voelt ze bijna niet. Wilt u graag weten wat voor voordelen er nog meer zijn, klik dan eens op één van de oranje knoppen.

Contactlenzen van silicone hydrogel

Er wordt wel eens gezegd dat de techniek voor niets staat. Wij van 123 Lens zijn het daar volledig mee eens. Ook in de wereld van contactlenzen zijn de veranderingen continu. Lenzen van een paar jaar geleden zijn niet meer te vergelijken met contactlenzen van nu. We praten dan trouwens wel over positieve veranderingen. De laatste ontwikkeling op dit gebied zijn contactlenzen van silicone hydrogel. Contactlenzen die gemaakt zijn van silicone hydrogel zijn erg dun, zacht, flexibel en laten zuurstof erg gemakkelijk door. Allemaal belangrijke punten. Daarnaast voelen ze direct comfortabel aan en kunnen ze de hele dag door worden gedragen. Zeker de aanvoer van zuurstof is bij het gebruik van silicone hydrogel een groot pluspunt, omdat dit de gebruiker in staat stelt om de lenzen langere tijd in te houden zonder dat de ogen gaan irriteren.

Evolutie contactlenzen

Zoals eerder gemeld zijn er op het gebied van de lenzen steeds weer veranderingen. Vroeger, en trouwens nog steeds met standaard lenzen, werd er uitsluitend water in de lens gebruikt om uitdroging te voorkomen. Op zich werkte dat prima, totdat het water uit de lens was verdampt. Als dat eenmaal is gebeurd worden ze droog en zijn ze niet meer prettig te dragen. Bij de silicone hydrogel contactlenzen is de hoeveelheid water sterk teruggebracht. De stof zelf is dus erg bijzonder. De zogenoemde hydrogel polymeren in de zachte lenzen die u momenteel gebruikt, laten vocht toe tot uw ogen. Het vocht draagt van nature zuurstof met zich mee en zo kan uw oog ademen. Dus ook als uw ogen wordt bedekt door lenzen. Dit werkt dus anders dan bij andere maandlenzen.

De hoeveelheid zuurstof dat uw oog toelaat wordt bepaald door de hoeveelheid zuurstof dat het vocht met zich mee kan dragen. Siliconen dragen er zorg voor dat het zuurstof uw oog zowel direct als via het aanwezige vocht bereikt. Een bijzonder product dus, dat wij met trots verkopen. Wij kunnen bovendien ook silicone hydrogellenzen leveren die tevens een UV-filter hebben en zo de ogen beschermen tegen UV licht.

Contactlenzen en nachtrust

Het is eigenlijk nog steeds ongebruikelijk dat mensen hun contactlenzen tijdens de nachtrust inhouden. Het langdurig, dus dag en nacht, dragen van contactlenzen is op termijn permanent schadelijk voor uw ogen. Tijdens het slapen moeten ook uw ogen rusten en de lenzen worden gereinigd. Toch zijn er mensen die erg graag ook ´s nachts hun lenzen inhouden en voor die doelgroep bieden sommige silicone hydrogellenzen uitkomst. De hoeveelheid zuurstof die de lenzen kunnen doorgeven, samen met de eerder genoemde voordelen, maken het mogelijk om ze langere tijd achter elkaar te dragen en dus ook tijdens de nachtrust. 123 Lens adviseert altijd om uw ogen regelmatig te laten controleren door een specialist. Hij of zij kan u uitstekend adviseren wat voor u het beste is en ook of u het beste voor daglenzen of bijvoorbeeld maandlenzen kunt gaan.

Aanbod contactlenzen

Naast de silicone hydrogellenzen biedt 123 lens u een meer dan ruim assortiment contact lenzen aan. Dit loopt van daglenzen tot maandlenzen en laten we vooral ook niet de belangrijke lenzenvloeistoffen vergeten. Om u helemaal van dienst te zijn bieden wij ook proefexemplaren aan. Zo kunt u proberen wat het beste bij u past en hoeft u nooit op de gok een volle doos te kopen. U kunt bij ons alles online bestellen, waarbij wij binnen Nederland geen verzendkosten rekenen. Om met ons in contact te treden of het assortiment te bekijken, hoeft u alleen maar even hier of op de oranje knoppen te klikken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Presbyopie is een oogafwijking die uw leven een stuk minder leuk kan maken. Maar met Biofinity multifocal-contactlenzen kunt u weer perfect zien. Kijk maar eens op de websiteAvaira is een extra zachte silicone hydrogel contactlens. 123Lens heeft meerdere Avaire lenzen in het assortimentAcuvue Oasys met Hydraclear Plus zijn dé nieuwste contactlenzen op de markt. Vanzelfsprekend heeft 123Lens ze voor u klaar liggen