Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DaglenzenEigen merk lenzenLenzenvloeistofMaandlenzenSilicone hydrogel lenzen

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Almere
Groningen
Breda
Nijmegen
AdvertorialAanmelden & adverteren

123lens, Gouda (Zuid-Holland)

Wij verkopen de beste alles-in-één vloeistoffen voor uw contactlenzen

Contactlenzen zijn een schitterende uitvinding waar dagelijks miljoenen mensen gemak van hebben. Een absolute must bij het onderhouden van contact lenzen is de lenzenvloeistof. Zonder een uitstekende lenzenvloeistof bestaat er niet alleen de kans dat de lenzen beschadigen, maar zelfs dat de gezondheid van uw ogen in gevaar loopt. Wij verkopen online vanuit onze webshop alle soorten lenzenvloeistoffen en om het assortiment te bekijken hoeft alleen maar even op één van de oranje knoppen te klikken.

Vloeistoffen voor uw contactlenzen

Als u contactlenzen zoals maandlenzen draagt, dan weet u hoe belangrijk het is om deze iedere dag te reinigen en te desinfecteren. Als u dit niet zou doen dan krijgt u niet alleen last van het feit dat de lenzen erg oncomfortabel gaan aanvoelen, er kunnen zelfs irritaties en ontstekingen ontstaan. Het reinigen en desinfecteren gebeurt met een speciale lenzenvloeistof die bij de lenzen hoort die u draagt. Zachte contactlenzen vragen om een andere lenzenvloeistof dan harde, omdat de samenstelling van het gebruikte materiaal anders is.

Wij verkopen vanuit onze webshop onder andere alles in één vloeistoffen voor uw contactlenzen die, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt zijn voor alle handelingen. Het reinigen, bewaren en inzetten van de contactlenzen kan met één vloeistof gebeuren. Op zich werkt dit zeer goed, echter een meerfasen vloeistof is over het algemeen effectiever in het reinigen van uw contactlenzen. Vanzelfsprekend verkopen wij deze ook.

Waarom een goede lenzenvloeistof

Uw ogen reinigen zichzelf op een natuurlijke wijze. Dit gaat via knipperbewegingen van uw ogen en uw traanvocht. Echter, contaclenzen en dus ook daglenzen trekken vuiltjes aan en deze kunnen niet op de natuurlijke wijze worden afgevoerd. Dat is precies de reden waarom een goede lenzenvloeistof onmisbaar is. Het optimaal schoonmaken bestaat uit twee delen. De eerste is het verwijderen van stofdeeltjes en de tweede bestaat uit het desinfecteren. Bij desinfectie gaat het om doden van micro organismen die permanente schade aan uw ogen kunnen veroorzaken. U ziet ze niet, maar ze zijn er altijd.

Het mag duidelijk zijn dat het voorkomen van schade aan uw ogen het meest belangrijke is. Vergeet echter ook niet dat door het gebruik van een goede lenzenvloeistof het draagcomfort behouden blijft. Het gaat er immers om dat u de lenzen zonder ongemak minimaal een dag in kunt hebben.

Lenshygiëne

Hoe goed de lenzenvloeistof of vloeistoffen ook kunnen zijn, het blijft erg belangrijk dat u zelf ook een aantal zaken in de gaten houdt. Was daarom altijd eerst uw handen voordat u uw lenzen gaat inzetten, want als daar vuil op zit, is het gehele proces voor niets geweest. Gebruik altijd de lenzen vloeistof die u door een specialist is aangeraden. Deze geven niet voor niets dergelijke adviezen. Gebruik in ieder geval nooit uw eigen speeksel om de lenzen op de ogen te plaatsen, want hoe goed uw mondhygiëne ook is, dit brengt een groot risico op ontstekingen met zich mee.

Onnodige risico´s

Als u al het eerder genoemde in acht neemt, dan zijn wij van 123 Lens er zeker van dat u veel plezier aan uw contactlenzen zult beleven. Toch hebben wij nog een aantal tips die ervoor zullen zorgen dat u toch niet onverwachts tegen een probleem zult aanlopen. Ga bijvoorbeeld nooit slapen met uw lenzen in. Het mag duidelijk zijn dat dit advies niet voor nachtlenzen geldt, want deze zijn daarvoor gemaakt. Mochten uw lenzen om wat voor reden dan ook beschadigd zijn, vervang ze dan meteen. Beschadigde contactlenzen kunnen uw ogen beschadigen. Föhn uw haar voordat u uw lenzen in gaat doen, want de warme lucht van een föhn zorgt ervoor dat de contactlenzen uitdrogen. Voor het aanbrengen van make up geldt dat u dat het beste kunt doen na het inbrengen. Zo loopt u nooit het gevaar dat er tijdens het indoen iets van mascara of oogschaduw aan de lens gaat zitten.

U heeft waarschijnlijk wel gemerkt dat u bij ons aan het juiste adres bent voor lenzen en lensvloeistoffen. Klik eens hier of op één van de oranje knoppen om met ons in contact te treden en of om de website te bekijken. Wij heten u van harte welkom.

Easysept is dé lenzenvloeistof voor het desinfecteren en bewaren van alle zachte contactlenzen. Kijkt u toch eens op de website voor meer infoIn een vliegtuig kunnen uw ogen droog aan gaan voelen, dus het uitdoen van uw contactlenzen kan dan een erg ontspannende werking hebben.Boston Advance reiniger is een speciale reinigingsvloeistof geschikt voor zuurstofdoorlatende harde contactlenzen. Omdat dit één van de beste lenzenvloeistoffen is, heeft 123 Lens het opgenomen in hun uitgebreide assortiment