Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DaglenzenEigen merk lenzenLenzenvloeistofMaandlenzenSilicone hydrogel lenzen

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Almere
Groningen
Breda
Nijmegen
AdvertorialAanmelden & adverteren

123lens, Gouda (Zuid-Holland)

De eigen merk lenzen van 123 Lens zijn van uitstekende kwaliteit

Wij van 123 Lens hebben diverse eigen merk producten in ons assortiment, zoals contact lenzen van uitstekende kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat kwaliteit is en kunnen wij dit aanbieden tegen scherpe prijzen. Zoekt u dus, dag of maandlenzen en alles in één vloeistof, dan kunnen wij u uitstekend verder helpen. Door hier of op één van de oranje knoppen te klikken komt u op onze website .

Eigen merk of niet?

Vroeger werden er eigenlijk geen eigen merk producten of artikelen verkocht. Er waren fabrikanten die een bepaald iets aanboden en dat was het dan. Als het dan al een keer voorkwam dat er bijvoorbeeld iets onder een eigen merk in een supermarkt werd aangeboden, dan was de prijs erg aantrekkelijk, maar de kwaliteit verre van. Wij van 123 lens kunnen het rustig hebben over een understatement als we stellen dat die tijd achter ons ligt. Niet alleen kunnen eigen merk producten tegenwoordig de strijd aangaan met topmerken, ze zijn regelmatig ook nog eens beter terwijl de prijzen lager liggen. Deze conclusie wordt regelmatig getrokken door testpanels en consumentenverenigingen.

123 lenzen en lenzenvloeistof

Wij van 123 lens hebben goed gekeken hoe dit kon en daar ons voordeel mee gedaan. Na zoveel jaar in de wereld van contactlenzen actief geweest te zijn, weten wij waar onze producten aan moeten voldoen en waar onze klanten behoefte aan hebben. In het kort komt het neer op topkwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Door contactlenzen en Lenzenvloeistoffen volgens onze specificaties te laten maken en in te kopen weten wij dat wij het beste in huis hebben. Het geld wat wij besparen door op deze wijze in te kopen, rekenen wij graag door aan onze klanten. Zo is er voordeel voor iedereen.

Contactlenzen website

Hoe content wij ook met onze eigen merk producten zijn, we zullen onze klanten altijd de keuze blijven geven tussen ons merk en fabrikanten zoals Bausch + Lomb, Cooper Vision, Alcon, Johnson & Johnson en merken als Biofinity, Pure Vision 2, Air Optix Aqua, Dailies, Acuvue Oasys, Optifree Puremoist of bijvoorbeeld Ray-Ban voor de zonnebrillen. Het hebben van veel keuze is bij vele aspecten van het leven aanwezig en dat is prettig. Waar u keus uiteindelijk op valt zal ook te maken hebben met het feit of een merk uw soort contactlens wel kan leveren. Daarnaast zijn sommige merken nu eenmaal gespecialiseerd in bepaalde soorten contactlenzen. Voor de daglens bijvoorbeeld is Dailies een erg goede keuze, maar voor de maandlenzen springen Biofinity, Pure Vision 2 en Air Optix Aqua er weer uit. Wij van 123 lens raden onze klanten altijd aan om uw ogen regelmatig door een specialist te laten controleren. Hij of zij is ook de aangewezen persoon om u te adviseren wat het beste bij u past. Als u dit advies eenmaal heeft, kunt u doelgericht op zoek. Heeft u een dergelijk advies eenmaal gekregen, dan kunt u door op één van de oranje knoppen te klikken onze website bezoeken.

Offerte contactlenzen

Ondanks dat ons assortiment erg groot is, kan het voorkomen dat u niet kunt vinden waar u naar op zoek bent. U kunt in een dergelijk geval ons offerteformulier invullen. Door onze uitstekende contacten in deze wereld is de kans erg groot dat wij het kunnen leveren. Niet alleen is de kans groot dat wij het kunnen leveren, ook de prijs zal u erg meevallen. 123 lens staat graag voor u klaar en als u vragen heeft, dan kunt u deze telefonisch of per mail aan ons stellen. We staan u graag te woord.

Dat eigen merk maandlenzen van perfecte kwaliteit kunnen zijn bewijst 123Lens wel. Kijkt u maar eens op de website van dit bedrijfMocht u op zoek zijn naar contactlenzen die u een maand zonder problemen kunt inhouden en welke ook nog eens betaalbaar zijn, ga dan voor deze lens. Hoog comfort en online bestellen is zo geregeld