Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DTPLabelclipsPons- en StanswerkProduct labelsTypeplaatjesZeefdruk

Leiden

Zuid-Holland

Noord-Holland

Noord-Brabant

Overijssel

Flevoland

Gelderland
Utrecht
België
Duitsland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Metavo, Katwijk (Zuid-Holland)

Onze DTP afdeling biedt nieuwe oplossingen voor al uw maatwerkvraagstukken

U heeft een idee voor uw labels, naamplaatjes of wegbewijzering dan kunt u door onze dtp afdeling een mooi ontwerp laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in digitale opmaak en kunnen iedere wens vervullen. Ons bedrijf, Metavo, is al meer dan 50 jaar trendsetter op dit gebied als het gaat om vervaardigen van onder andere logo’s, labels, borden en naamplaatjes.

Onze specialisten

Bij ons kunt u terecht als het gaat om het uitwerken van een eerste schets of het volledig uitwerken van een idee of een ontwerp. Dit kunnen wij geheel online voor u verzorgen, maar u kunt ook een afspraak bij ons maken. Onze specialisten staan u graag te woord. Wilt u meer over ons weten, klik dan links op één van de oranje knoppen.

Wanneer uw ontwerp helemaal tot tevredenheid is, kunt u het aanleveren bij onze moderne zeefdrukkerij. Door middel van verschillende druktechnieken worden uw reclame-uitingen nog helderder en krachtiger van boodschap. Wij leveren maatwerk en zijn van alle markten thuis waar het gaat om druktechnieken. Onze dtp afdeling beschikt over de modernste machines, zodat wij aan alle wensen kunnen voldoen.

Tal van producten

Wij leveren tal van producten die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Wij bieden onder andere labels, locatiebordjes, typeplaatjes, naamplaatjes, bouwhekbordjes en nog veel meer. Eén van onze specialiteiten is het bedrukken van aluminium. Hiervoor gebruiken wij een stevige twee-componenteninkt met een grote lichtechtheid en slijtvastheid. U kunt bij ons kiezen uit tal van kleuren. Onze interne dtp afdeling en onze moderne machinepark zorgen voor een prachtig resultaat met een lange houdbaarheid. Door links te klikken op één van de oranje knoppen, ziet u hiervan een aantal voorbeelden.

Ons digitaal kleurenmengsysteem zorgt voor de juiste samenstelling van PMS, RAL en HKS kleuren. Ral 9010 is de meest voorkomende kleur in huis. RAL is eigenlijk niets meer dan een coderingssysteem om kleuren te definiëren. Het RAL systeem werd in 1927 in Duitsland ontwikkeld en wordt door heel Europa en ver daarbuiten toegepast. Met het gebruik van bijvoorbeeld RAL kleuren is veel mogelijk. Kleur kunt u bekijken vanuit meerdere invalshoeken. Vanuit uw gevoel, op een technische manier of juist meer vanuit de werking van kleur. Vaak heeft kleur een functie en bepaalde betekenis of associatie. Op deze wijze ontstaat uniformiteit.

De juiste huisstijl

Uniformiteit is belangrijk in iedere organisatie. Onze dtp afdeling helpt u graag bij een ontwerp, die dat mogelijk maakt. Uniformiteit staat eigenlijk voor eenheid en herkenning. Door de juiste huisstijl te kiezen wordt u door uw doelgroep als één geheel waargenomen. Door een logo te kiezen heeft u al een eerste stap genomen. Een logo is een grafische uiting die met een bedrijfs- of productnaam verbonden wordt. Het kleurgebruik bij een logo is erg belangrijk en ook de vormentaal en lettertypes. Voor het digitaliseren van een bestaand logo kunt u uiteraard ook bij onze dtp afdeling terecht.

Daarnaast leveren wij ook stickers, geschikt voor binnen- en buitengebruik. Uw stickers kunnen wij in iedere gewenste vorm maken, rond, driehoekig of langwerpig. De stickers worden bedrukt in onze eigen zeefdrukkerij. Stickers kunt u gebruiken wanneer een voorwerp verduidelijking nodig heeft. Ze kunnen bijvoorbeeld een bepaalde merknaam tonen om te verduidelijken dat een bepaald product van een bepaald bedrijf komt. De moderne technieken die door onze DTP afdeling worden toegepast zorgen ervoor dat bijna alle stickers gemakkelijk en snel te personaliseren zijn.

Levering franco

Bij een bestelling van boven de vierhonderd euro geschiedt de levering franco huis/grens. Beneden dit bedrag brengen wij vracht- en behandelingskosten in rekening. Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Ons bedrijf staat er om bekend producten te leveren tegen scherpe prijzen, dus vraagt u vandaag nog een vrijblijvende offerte aan door links op één van de oranje knoppen te klikken.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Desktoppublishing

Dit DTP bedrijf uit Leiden Zuid-Holland biedt alles op het gebied van digitaal ontwerp. Kijkt u maar eens op de website.Voor DTP werk gaat u natuurlijk naar Metavo. Echte vakmensen als het gaat om het digitaliseren.Als het om digitale opmaak gaat, dan is Metavo een echte aanrader. Neemt u toch eens contact op.