Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DTPLabelclipsPons- en StanswerkProduct labelsTypeplaatjesZeefdruk

Leiden

Zuid-Holland

Noord-Holland

Noord-Brabant

Overijssel

Flevoland

Gelderland
Utrecht
België
Duitsland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Metavo, Katwijk (Zuid-Holland)

Met onze moderne stansmachines kunnen wij al uw stanswerk aan

Het stansen, trekken, persen, ponsen en buigen zit in ons bloed en maatwerk is voor ons dus normaal. We praten dan niet over standaard maatwerk, maar geheel volgens uw specificaties. Met meer dan vijftig jaar ervaring zijn wij graag uw gesprekspartner als het gaat om stanswerk en vanzelfsprekend ook het vervaardigen van plastic en metalen labels en naamplaatjes is bij ons in goede en vertrouwde handen. Door links op één van de oranje knoppen te drukken, kunt u in contact met ons komen.

Stanswerk

Dankzij de tientallen jaren ervaring die wij in de productie van stanswerk hebben en door het gebruik van de beste machines zijn wij de beste geworden in dit vak. Stansen geeft uw drukwerk een unieke vorm en uitstraling. Veel eindproducten zijn niet standaard rechthoekig. Stansen biedt een oplossing voor gaten in drukwerk en afwijkende formaten. Dit gebeurt door het uitdrukken of snijden van materiaal met behulp van een stansvorm.

Stanswerk wordt ook weleens ponsen genoemd. Het bekende ponsplaatje, als u een bezoek brengt aan een ziekenhuis, kent u zeker wel. Het ponsplaatje wordt gebruikt om uw gegevens snel en foutloos op formulieren af te drukken. Een voorbeeld waar we allemaal weleens mee te maken hebben gehad.

Bedrukken van aluminium producten

Wij zijn expert als het gaat om het bedrukken van aluminium producten. Iedere klant heeft verschillende eisen en wensen voor zijn opdracht. De ziel van het materiaal komt extra naar voren door een speciale afwerking of bewerking van het aluminium. Bedrukken, frezen of stansen geeft juist die gewenste eigen uitstraling die zo belangrijk is voor de uniformiteit binnen uw bedrijf. Een greep uit ons assortiment kunt u vinden als u links op één van de oranje knoppen klikt.

Verschillende designs

We bekijken de verschillende mogelijkheden objectief en zorgen altijd voor een oplossing. Bij ons staat de relatie met de klant voorop. Zo ontwikkelen wij stap voor stap met u de producten die aansluiten bij uw boodschap of die exact de functionaliteit hebben die zorgen voor exclusiviteit. Wij denken met u mee, zijn kritisch en adviseren u vrijblijvend. Daarbij kunt u profiteren van onze kennis, want wij kennen de mogelijkheden en technieken.

Om voor uniformiteit binnen een bedrijf te zorgen kunt u denken aan naamplaatjes zoals bijvoorbeeld in de horeca of in een supermarkt. Door medewerkers een naamplaatje te laten dragen, weten de bezoekers dat ze bij hen terecht kunnen voor vragen en adviezen. De naamplaatjes kunt u in verschillende designs bij ons laten maken. Natuurlijk hebben wij standaard naamplaatjes, maar wij leveren ook naamplaatjes op maat.

Creatieve ontwerpers

Hebt u een eerste schets, dan werkt onze dtp afdeling dit graag verder voor u uit. Onze creatieve ontwerpers staan voor u klaar en dat dit kan tegen betaalbare prijzen, laten wij u graag zien. Wij beschikken over geavanceerde drukmachines, zodat u gegarandeerd bent van een lange levensduur van de producten die wij aan u leveren. In de voorbereiding werken wij met speciale computers waarmee de meest uiteenlopende ontwerpen snel en functioneel gemaakt kunnen worden. Ook aangeleverde bestanden kunnen over het algemeen probleemloos verwerkt worden, omdat wij de laatste versies software in huis hebben.

Onze adresgegevens

Een afspraak is bij ons ook een echte afspraak. Wanneer een bepaalde datum is afgesproken dan zetten wij alles op alles om op die datum te leveren. Wij leveren snel en tegen scherpe prijzen. Heeft u iets in uw hoofd en twijfelt u of het is uit te voeren, kom even langs en wij kijken samen of het mogelijk is. U vindt onze adresgegevens door links op één van de oranje knoppen te klikken. Wij heten u van harte welkom als u eens een kijkje wilt nemen in ons machinepark.

Als het om stansen gaat, dan is Metavo uit Leiden, Zuid Holland het bedrijf. Kennis en vaardigheid gaan daar hand in hand. Kijkt u voor meer informatie maar eens op de website.Ponsen, trekken of buigen, Metavo is het adres. Vraag toch eend een geheel vrijblijvende offerte aan.Stanswerk zoals PVC of RVS stansen is bij Metavo in goede handen. naast het standaardassortiment, beschikken zij over maatwerk volgens uw eigen specificaties.