Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DTPLabelclipsPons- en StanswerkProduct labelsTypeplaatjesZeefdruk

Leiden

Zuid-Holland

Noord-Holland

Noord-Brabant

Overijssel

Flevoland

Gelderland
Utrecht
België
Duitsland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Metavo, Katwijk (Zuid-Holland)

Het grootste en beste aanbod clips en sluitingen vindt u bij Metavo

Wij hebben een groot assortiment clips en sluitingen, zodat u uw labels vlot en zeker kunt bevestigen. Het prettige van het zaken doen met ons is dat u naast een kwaliteitsproduct, veel zaken uit voorraad geleverd kunt krijgen. Denkt u daarbij maar eens aan een draaddrilapparaat, draadzaksluitingen, drilbinders, kabelsluitingen en labelclips, maar ook aan labeldraadjes, snelsluitingen, spoorwegdraadjes en zaksluitingen. Zoekt u deze artikelen of heeft u andere wensen, druk dan voor contact links op de oranje knoppen.

Herkenbaar zijn

Herkenbaar zijn is erg belangrijk tegenwoordig. We praten dan niet zozeer over een privésituatie, maar over de commerciële wereld. Hoe uniek uw dienstverlening ook mag zijn, er is vrijwel altijd wel een concurrent die uw product of dienst ook verkoopt. Het is daarom van groot belang, dat het totaalplaatje klopt. Zoals gezegd, dat bijvoorbeeld prospects u herkennen is van groot belang. Eén van de herkenningspunten is het dragen van een naamplaatje. Ook al hebt u zich voorgesteld, dan nog kan iemand uw naam even vergeten zijn. Door het dragen van naamplaatjes zal er tijdens een zakelijk gesprek nooit een stilte vallen, omdat uw gesprekspartner ziet wat uw naam is en van welke organisatie u bent. Er ontstaat zo al vlot een persoonlijk gesprek wat altijd prettig is.

Het bevestigen

Niet veel mensen zullen er bij stil staan, maar naamplaatjes moeten ook bevestigd worden. Door bijvoorbeeld een naamplaatje met een veiligheidsspeld te bevestigen ontstaat er niet uitsluitend een onverzorgd geheel, uw mooie pak raakt daardoor ook beschadigd. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Een belangrijk deel van ons vak is het ontwikkelen van clips en sluitingen die praktisch zijn en uw kleding niet beschadigen.

De keuze op dit gebied is bij ons erg groot. Om u een idee te geven, wij verkopen en leveren draadzaksluitingen, drilbinders, kabelsluitingen en labelclips en ook labeldraadjes, snelsluitingen, spoorwegdraadjes en zaksluitingen. Zelfs een draaddrilapparaat hebben wij in ons uitgebreide assortiment opgenomen. Een draaddrilapparaat is bedoeld voor het aantrekken van de snelstroppers. De snelstroppers worden in de praktijk gebruikt om bijvoorbeeld betonijzer aan elkaar te vlechten. Het aantrekken vindt plaats door middel van een draaddrilapparaat. Een praktisch stuk gereedschap dus.

Alle maten leverbaar

Alle producten en artikelen die wij verkopen zijn in zeer veel maten leverbaar. Dit is ook niet zo vreemd, want bijvoorbeeld de naamplaatjes en typeplaatjes zijn allemaal in verschillende uitvoeringen te leveren. Maatwerk op dit gebied is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Door op één van de oranje knoppen te klikken, komt u op onze website en zal er een wereld voor u open gaan. U gaat dan zien dat wij alles zelf maken en dat er daardoor geen onnodige tussenhandel is. Dit bespaart u niet alleen veel geld, u weet te allen tijde met wie u zaken doet. Uw wensen en eisen geeft u aan ons door en wij gaan aan de slag.

Kwaliteit

Ondanks dat wij de grootste bestellingen aankunnen, is het echt niet zo dat u ook in het groot bij ons moet afnemen. Wij zijn ook gespecialiseerd in kleine oplagen. Zelfs voor één enkel exemplaar kunt u bij ons terecht en u krijgt dezelfde behandeling als de grote klanten. Wat voor u waarschijnlijk nog veel belangrijker is, dat dat ene exemplaar van dezelfde hoge kwaliteit is. Wij garanderen u dat dit ook inderdaad zo is. Ons bedrijf is niet voor niets na meer dan vijftig jaar de specialist in het ontwikkelen en fabriceren van onder andere plastic en metalen labels, naamplaatjes en clips. Neemt u maar eens contact met ons op door op één van de oranje knoppen te drukken.

Als het om sluitingen gaat, dan is Metavo het bedrijf. Van draadsluitingen tot kabelsluitingen, u mag het zeggen.Voor labelclips gaat u natuurlijk naar Metavo uit Leiden, Zuid Holland. Kijkt u maar eens op de website.De specialist voor alle soorten (snel)sluitingen is Metavo. Een offerte aanvragen verplicht u tot niets.