Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DTPLabelclipsPons- en StanswerkProduct labelsTypeplaatjesZeefdruk

Leiden

Zuid-Holland

Noord-Holland

Noord-Brabant

Overijssel

Flevoland

Gelderland
Utrecht
België
Duitsland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Metavo, Katwijk (Zuid-Holland)

Goedkope labels met een optimale kwaliteit door middel van zeefdruk

Wij zijn specialist in het bedrukken van onder andere aluminium, kunststof of karton door middel van zeefdruk met de meest geavanceerde machines. U bent daardoor verzekerd van een kleurechte en slijtvaste bedrukking op de producten die u bij ons besteld. Wij leveren onder andere labels, naamplaatjes, maar ook locatiebordjes en bewegwijzering borden. Hoe dit in zijn werk gaat, kunt u lezen door links op één van de oranje knoppen te drukken.

Zeefdruk

Zeefdruk wordt al jarenlang gebruikt en is in het bijzonder geschikt om moeilijk bedrukbare materialen te bedrukken zoals aluminium en kunststoffen. In onze geavanceerde zeefdrukkerij wordt deze techniek veel toegepast. Deze druktechniek leidt tot een kleurechte en slijtvaste bedrukking op onder andere labels, naamplaatjes en locatiebordjes.

Locatiebordjes komt u overal tegen bijvoorbeeld bij brandkranen op gevels of woningen. U vindt ze ook vaak op palletladen, nooduitgangen en bouwplaatsen. Voor verwijsborden, verkeersborden en locatieborden bieden we verschillende systemen om invulling te geven aan uw wensen. Klik links op één van de oranje knoppen voor de mogelijkheden hiervan.

Speciale druktechniek

Wij bedrukken aluminium met een speciale druktechniek. Hierdoor is deze zeer geschikt tegen weersinvloeden en heeft een lange levensduur. Wij leveren niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren. U kunt bijvoorbeeld een persoonlijk naambordje op aluminium laten bedrukken met een foto of logo.

Aluminium is een bijzonder interessant materiaal voor onze ontwerpers. De bijzondere eigenschappen van het materiaal geven onze ontwerpers een grote vrijheid in het ontwerpen van een product en deze is uitstekend te bedrukken door middel van onze zeefdruktechnieken in onze eigen zeefdrukkerij. Aluminium geeft geen giftige stoffen af en is volledig dampdicht. Het is zeker een veilig product om mee te werken en met behulp van een anodiseer- of lakbehandeling kan het oppervlak van aluminium worden verfraaid en zorgt dit voor een nog betere bescherming en een nog langere levensduur.

Labels in ieder formaat

Wij denken graag met onze klanten mee, van ontwerp tot productie in overleg met onze klanten komen wij meestal tot unieke en betaalbare producten. Omdat wij alles kunnen bedrukken is het onmogelijk om ieder product op onze website aan te bieden. Het is daarom makkelijker om een op maat gemaakte offerte bij ons aan te vragen. Een offerte kunt u eenvoudig online bij ons aanvragen zonder dat daar verplichtingen aan vast zitten.

De labels die wij leveren kunt u in ieder formaat van elk materiaal bij ons bestellen. Op onze site hebben wij regelmatig een magazijnopruiming, waarbij wij labels goedkoop aanbieden. Daarbij bieden wij clips en sluitingen voor het bevestigen van uw labels. Wij bieden ook scherpe prijzen bij kleine oplages, dus heeft een eenmanszaak dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Label specialist

Wij zijn door de jaren heen geëvolueerd tot dé labelspecialist en hierdoor uw ideale partner voor de ontwikkeling van uw label assortiment. Wij beschikken over een aparte dtp afdeling die voor u een ontwerp kan maken. Is er al een schets, dan werken wij deze graag samen met u uit tot een eindproduct.

Al meer dan vijftig jaar zijn wij specialist in deze branche en hebben de modernste apparatuur tot onze beschikking. Wij vinden het belangrijk om ons steeds verder te ontwikkelen en zeker in deze tijd is ontwikkeling een must. Het steeds werken aan een goede bedrijfscultuur is voor ons erg belangrijk. Onze medewerkers zijn vakbekwame mensen en kunnen u van de nodige adviezen voorzien bij het bepalen van uw keuze. Wij vertellen u graag onze werkwijze. Klantvriendelijkheid, snelle levering en optimale kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door links op één van de oranje knoppen te klikken kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Metavo is de zeefdrukkerij van Nederland. Dus als u op zoek bent naar een kleurechte bedrukking op één of meerdere materialen, neem dan nog vandaag contact op.Metavo kan zeefdruk voor u verzorgen op uiteenlopende materialen. Kijkt u maar eens op de website voor meer informatie.Wilt u een slijtvaste bedrukking, neem dan even contact op met Metavo uit Leiden, Zuid Holland. Veel mogelijkheden en zeker niet duur.